Varm vinterjakke til herre: Dette er de varmeste i 2024

Bildet viser to vinterjakker for menn som kombinerer funksjonalitet og stil. Til venstre ser vi en mann som er iført en mørk vinterjakke, ideell for kaldt vintervær. Jakken har en strømlinjeformet, minimalistisk design med en høy krage og hette for ekstra beskyttelse mot elementene. Den er lukket med en glidelås, og mannen bærer den over et varmt skjerf og hansker, noe som gir et sofistikert utseende for kalde dager. På høyre side ser vi en detalj fra innsiden av en annen vinterjakke, produsert av Parajumpers. Den viser jakkenes polstrede foring, laget for å gi maksimal varmeisolasjon. Innsiden har også en lomme med netting og en etikett fra produsenten, som indikerer dens tekniske egenskaper. Begge jakkene fremstår som svært varme og egnet for de kaldeste vinterdagene, samtidig som de opprettholder et stilrent og funksjonelt design. På jakt etter en skikkelig varm vinterjakke? På jakt etter en skikkelig varm vinterjakke? Vi har funnet de varmeste fra merker som The North Face, Helly Hansen, Arc’teryx, UBR, Fjällreven, Mountain Equipment, Parajumpers ogScandinavian Edition.
På jakt etter en skikkelig varm vinterjakke? Vi har funnet de varmeste fra merker som The North Face, Helly Hansen, Arc’teryx, UBR, Fjällreven, Mountain Equipment, Parajumpers ogScandinavian Edition. (Foto: Montasje av bilder fra UBR og Care of Carl)

Trenger du en skikkelig varm vinterjakke til de kaldeste dagene? Vi har funnet de aller varmeste jakkene til herre!

På den kaldeste tiden av året kan selv tilsynelatende varme vinterjakker bukke under for minusgradene. Da er det fint å ha en jakke som er garantert å holde deg god og varm, for å slippe den evinnelige hutringen og hakkende tenner vi kjenner så alt for godt fra dager vi ikke har kledd oss varmt nok.

Vi har sondert trendene og markedet for å finne de beste vinterjakkene for menn, og har plukket ut noen stilige og varme alternativer i ulike prisklasser fra kjente merker!

Sjekk også ut samlesiden vår full av gode tips til herreklær!

Varm vinterjakke til herre fra The North Face

Bildet viser to bilder av en svart vinterjakke fra The North Face. Jakken er designet for å være varm, med en tykk og polstret konstruksjon som er delt inn i store, horisontale sømmer. Den har en høy krage og hette med snøring for å beskytte mot kald vind. På forsiden er The North Face-logoen plassert på venstre bryst, mens logoen også er synlig på ryggen, like under skulderen. Jakken har glidelåslommer foran og ser ut til å være laget for både funksjonalitet og stil. Den passer godt for vinterlige forhold, og har en klassisk design som gir god isolasjon. Vi har funnet frem de varmeste vinterjakkene til herre i 2024!
Svart, varm vinterjakke fra The North Face som passer godt for vinterlige forhold! (Foto: Montasje av bilder fra Care of Carl)

Dette er en retroinspirert variant av en dunjakke fylt med 700 RDS-sertifisert dun. Vinterjakken er laget av vannavvisende ripstopvev i nylon og har en glidelåslukking foran. Den er designet med en brodert logo på brystet og skulderen, og kan justeres i vidden nederst med snøring. I tillegg kan jakken pakkes sammen i sin egen lomme for kompakt oppbevaring!

The North Face
The North Face Himalayan Down Parka

The North Face Himalayan Down Parka

Sjekk prisen her

Varm vinterjakke fra Helly Hansen

Bildet viser en mann iført en grå Helly Hansen-vinterjakke. Jakken har en tykk, isolerende polstring og er designet for å tåle kaldt vær. Den har en høy krage og en justerbar hette for ekstra beskyttelse mot vind og kulde. På brystet til venstre er Helly Hansen-logoen (HH) synlig. Jakken har store lommer foran for både oppbevaring og varme til hendene, samt en brystlomme med glidelås. Designet er funksjonelt og stilrent, med en noe lengre passform som gir god dekning og beskyttelse mot elementene.
Tromsø vinterjakke fra Helly Hansen, sørger den for at du holder deg god og varm på de kaldeste dagene! (Foto: Helly Hansen)

Denne svært funksjonelle vinterjakken fra Helly Hansen er et godt valg for vinteren! Med High Loft™-isolasjon sørger den for at du holder deg god og varm på de kaldeste dagene, mens det pustende stoffet balanserer kroppstemperaturen når vinterkulden er litt mildere.

Helly Hansen
Helly Hansen Tromsø Vinterjakke

Helly Hansen Tromsø Vinterjakke

Sjekk prisen her

Varm vinterjakke fra Arc’teryx

Bildet viser en mann som har på seg en vinterjakke fra Arc'teryx, nærmere bestemt en Alpha Parka. Jakken er svart og designet for ekstreme vinterforhold med et teknisk og funksjonelt snitt. Den har en justerbar hette som sitter tett rundt hodet, og hetten er stor nok til å brukes med en hjelm, som vist på bildet. Logoen til Arc'teryx er synlig på brystet, og jakken har flere vanntette glidelåslommer for oppbevaring. Jakken ser ut til å være laget av et robust, ripstop-materiale, som gir både værbeskyttelse og slitestyrke. Den er tydelig designet for kalde, alpine forhold, med god isolasjon og praktiske funksjoner for friluftsbruk. Vi har funnet frem årets varmeste vinterjakker til herre i 2024!
Vinterjakken Alpha Parka fra Arc'teryx er designet for ekstreme vinterforhold med et teknisk og funksjonelt snitt. (Foto: Arc'teryx)

Alpha Parka fra Arc’teryx er en varm, dunisolert vinterjakke med syntetisk isolasjon på fuktutsatte områder for bedre pusteevne. Parkasen er laget av slitesterkt, vindtett GORE-TEX INFINIUM™-stoff, med toveis glidelås og hette tilpasset hjelm. Down Composite Mapping™ kombinerer 850-dun med syntetisk isolasjon for optimal varme og beskyttelse.

Dette mener ekspertene at er de aller beste skalljakkene i 2024!

Arc’teryx
Arc'teryx Alpha Parka

Arc'teryx Alpha Parka

Sjekk prisen her

Varm vinterjakke fra Fjällreven

Bildet viser en mann som har på seg en tykk, varm og polstret vinterjakke fra Fjällräven. Jakken er svart med gule snorer på hetten og nederst, som gir et kontrasterende utseende og mulighet for justering av passformen. Fjällräven-logoen er synlig på venstre side av brystet. Jakken har store lommer og en lengre passform, som gir ekstra beskyttelse mot kulde. Mannen er også kledd i en grå lue med Fjällräven-logoen foran. Jakken ser varm og slitesterk ut, egnet for ekstreme vinterforhold og utendørsaktiviteter.
Lang og vel-isolerende dunjakke for virkelig kaldt vinterklima! (Foto: Fjällreven)

Lang og vel-isolerende dunjakke for virkelig kaldt vinterklima. En elsket Fjällräven-klassiker fra 1974, her med et oppdatert snitt for menn. Varm hette og generøse lommer med ekstra åpninger som lar deg putte hendene inn i fra sidene.

Les også: Denne feilen gjør mange med dunjakken

Fjällräven
Fjällräven Men's Expedition Down

Fjällräven Men's Expedition Down

Sjekk prisen her

UBR-vinterjakken som er best til de aller kaldeste dagene

Bildet viser en mann som har på seg en vinterjakke fra merket UBR, kjent for sine stilige og funksjonelle vinterjakker. Jakken er mørk og har et minimalistisk, elegant design, som passer både til formelle og uformelle anledninger. På bildet til venstre står mannen ute, iført hansker, og jakken ser ut til å gi god beskyttelse mot kulden. Jakken har en høy krage og hette, samt en rett passform. På bildet til høyre står samme mann i et innendørs, mer formelt miljø, der han bærer jakken over dress. Dette viser jakken sin allsidighet, da den er like passende for hverdagsbruk som for mer formelle anledninger. Den har et rent design med glidelås foran, og ser både varm og komfortabel ut for kalde vinterdager. Vi har funnet frem årets beste og varmeste vinterjakker til herre i 2024!
Vinterjakken Titan fra norske UBR, kjent for sine stilige og funksjonelle vinterjakker er like passende for hverdagsbruk som for mer formelle anledninger. (Foto: Montasje av bilde fra UBR)

Fra norske UBR kommer TITAN, en allsidig parkas fylt med 90/10 gåsedun for skikkelig varme. Den har et minimalistisk design med et rent og moderne uttrykk og en vanntett toveis YKK-glidelås i front og sveisede sømmer som reduserer varmetap. Den er laget av et vind- og vanntett ytterstoff med en vannsøyle på 20.000 mm og passer til temperaturer helt ned til -20°C.

UBR
UBR Titan Down Parka

UBR Titan Down Parka

Sjekk prisen her

Trenger du noen dunjakke-tips før du bestemmer deg? Dette må du huske når du velger dunjakke.

Varm og vanntett vinterjakke fra Mountain Equipment

Bildet viser en mann iført en militærinspirert vinterjakke i en olivengrønn farge. Jakken er designet for å være funksjonell i ekstreme værforhold, med en tykk polstring for varmeisolasjon. Den har flere praktiske funksjoner, inkludert brystlommer med glidelås, forsterkede albuepartier og borrelåsfelt på armene, som indikerer mulighet for påsydde merker eller tilpasninger. Mannen har også på seg en taktisk hjelm og en ansiktsmaske, som tyder på at jakken er designet for bruk i krevende, taktiske situasjoner. Jakken har en hette for ekstra beskyttelse, og passformen ser romslig og komfortabel ut, med god bevegelsesfrihet. Designet er robust og slitesterkt, noe som gjør den egnet for utendørs- eller militærbruk i kalde omgivelser.
Varm vinterjakke til herre fra Mountain Equipment er også vanntett! (Foto: Milrab)

Denne jakken fra Mountain Equipment er noe av det mest tekniske du kan ha på deg i vinter, med ytterlag i Gore-tex Windstopper for beskyttelse mot vind og fukt. Jakken er konstruert med over 130 forskjellige dunkammere i en kombinasjon av gjennomgående og plisserte kammere for best mulig bevegelsesfrihet og isolasjonsevne.

Disse fjellskoene til dame og herre er best i test i 2024.

Mountain Equipment
Mountain Equipment Kryos Jacket WLD

Mountain Equipment Kryos Jacket WLD

Sjekk prisen her

Varm vinterjakke fra Parajumpers

Bildet viser en vinterjakke fra Parajumpers, nærmere bestemt modellen "Helo Blizzard". Jakken er svart med et moderne og teknisk design, laget for å beskytte mot kalde vinterforhold. På venstre side av bildet ser vi jakken med en tykk, isolert polstring, en hette og flere praktiske lommer med glidelåser. Den har også detaljer som en kraftig krage med gul spenne, som er et karakteristisk trekk for Parajumpers-jakkene. På høyre side av bildet ser vi innsiden av jakken, som viser den polstrede foret, laget for å gi maksimal varmeisolasjon. Innsiden har også en lomme med et mesh-materiale og en etikett som viser merkeinformasjon. Jakken er designet for å gi både stil og funksjonalitet, med vekt på komfort og varme i kaldt vær. Den har tydelig robuste detaljer og er ideell for ekstreme vinterforhold.
Parajumpers Helo Blizzard har et klassisk og moderne teknisk design, laget for å beskytte mot kalde vinterforhold! (Foto: Care of Carl)

Hold deg varm og stilig i denne dunjakken fra Parajumpers, laget for de tøffeste vinterdagene. Jakken er vind- og vanntett med et slitesterkt ytterstoff og fylt med dun for optimal varme. Smarte detaljer som flere praktiske glidelåslommer, justerbar hette og ribbestrikkede kanter gir både funksjonalitet og komfort. Perfekt for vinterbruk, med innovativt design og høy kvalitet.

Parajumpers
Parajumpers Helo Blizzard Waterproof Parka 

Parajumpers Helo Blizzard Waterproof Parka 

Sjekk prisen her

Scandinavian Edition

Varm vinterjakke fra Scandinavian Edition.

Torrent er en minimalistisk variant av en pufferjakke med hette fylt med 90/10 RDS-sertifisert dun. Torrent har en vanntett YKK-glidelås foran og sveisede sømmer i dunkanalene. I tillegg har den et 100 % vind- og vanntett frontstoff for å sikre at jakken tåler regn. De utvendige midjelommene har toveis glidelåser for enkel bruk.

Skal du på våte fjellturer? Disse fjellskoene med GORE-TEX er best i test i 2024!

Scandinavian Edition
Scandinavian Edition Torrent

Scandinavian Edition Torrent

Sjekk prisen her