Restplass fra Bergen i vinter: Billig reise til syden fra Flesland

To bilder som har smeltet sammen til ett bilde. Til venstre ser du bryggen i Bergen som «smelter» inn i et bilde av en strand i Hellas. Vi hjelper deg med å finne restplasser fra Bergen til syden slik at du enkelt kan finne billige reiser fra Flesland.
Vi hjelper deg med å finne restplasser fra Bergen lufthavn slik at du enkelt kan finne billige reiser til syden fra Flesland.

Ute etter restplass til Syden i vinter fra Bergen? Vi gir deg full oversikt over billige reiser til syden som alle har utreise fra Bergen lufthavn Flesland.

Drømmer du om sol og varme, vakre strender og spennende kultur, samt har Bergen lufthavn som nærmeste flyplass? Da må du fortsette å lese!

Vi har nemlig sjekket hvilke charter-reiser som går fra Bergen lufthavn, slik at du kan se hvor det er størst sjanse for å finne billige restplass-reiser til sol og varme fra Flesland.

billig reise
Restplasser fra Bergen lufthavn

Restplasser fra Bergen lufthavn

Sjekk prisene hos Apollo

Hvis det ikke er så viktig hvilken flyplass du reiser fra anbefaler vi å sjekke ut samlesiden vår for restplasser hvor du finner en rekke tips til billige reiser!

Legg merke til at utvalget med restplasser fra Bergen lufthavn, Flesland, vil kunne variere ettersom dette er reiser som ikke er blitt solgt tidlig, og derfor tilbys til en lavere pris.

– Restplasser legges ofte ut kort tid før avreise, og listen blir kontinuerlig oppdatert. Dette kan derfor være en god mulighet til å sikre seg ferien til en rimeligere pris, spesielt dersom man er fleksibel i forhold til avreisedatoer og reisemål, forklarer kommunikasjonssjef i Apollo, Beatriz Rivera.

Hvem tilbyr restplasser fra Bergen?

Det finnes flere reiseoperatører som som byr på restplasser fra Bergen. TuiVing og Apollo er blant de mest populære som byr på charter-reiser til syden.

Hvor mange reiser hvert av byråene tilbyr har vi ikke oversikt over, men med Restplass.no kan du enkelt sammenligne flere reisebyråer samtidig for å finne tilgjengelige restplasser fra Bergen.

billige reiser
Restplasser fra Bergen lufthavn

Restplasser fra Bergen lufthavn

Sjekk prisene hos Restplass.no

Her kan du forresten lese om hvor reiseeksperten anbefaler å legge Hellas-ferien til.

Hvor kan man reise med restplasser fra Bergen?

Som nevnt tidligere er restplasser reiser som ikke er blitt solgt fram til kort tid før avreise. Vi har derfor sjekket hvilke charter-destinasjoner man kan fly til fra Bergen lufthavn. Med denne listen kan du få en indikasjon på når og hvor det er størst mulighet til å eventuelt finne restplasser.

Gran Canaria, Tenerife og Tyria – evige favoritter for solhungrige nordmenn

For deg som vurderer en ferie til Syden i november, desember 2024 eller januar 2025 fra Bergen Flesland, finnes det flere spennende muligheter for å finne billige restplasser. Her er en oversikt over reisemulighetene basert på tilgjengelig informasjon:

November 2024

I november er det et godt utvalg av restplasser til klassiske syden-destinasjoner som Gran Canaria, Tenerife og Kypros. Været er fortsatt mildt i Sør-Europa, og prisene for pakkereiser til populære reisemål pleier å være gunstige. Flere reiseoperatører tilbyr rimelige pakkereiser med avreise fra Flesland.

Desember 2024

Desember byr også på mange gode reisetilbud, spesielt før og etter juleferien. Gran Canaria og andre Kanariøyene er fortsatt blant de mest populære reisemålene. Du kan også finne rimelige turer til destinasjoner som Mallorca, Kreta og Tyrkia. Vær oppmerksom på at prisene kan stige nærmere jul, men det pleier å være mulig å finne restplasser til rimelige priser.

Januar 2025

Januar er kjent for å ha noen av de laveste prisene på Syden-reiser, spesielt etter nyttår. Mange nordmenn benytter muligheten til å reise til varme steder som Kanariøyene, Tenerife og Costa del Sol. Dette er en ideell tid for å finne billige restplasser fra Bergen Flesland, med mange tilgjengelige avganger til flere populære reisemål.

For mer oppdatert informasjon og spesifikke priser, kan du besøke nettsider som tilbyr restplasser og pakker, som f.eks. Restplass.no  .

Les mer: Vil du heller på storby-tur i høst eller vinter? Her kan du finne åtte populære storbyer å reise til i Europa.

Les mer på våre temasider: