Mat og drikke

Pistasjboller

Pistasjboller er myke, luftige og fylt med en kremete blanding av vanilje og pistasjnøtter – perfekt for deg som vil imponere med noe litt annerledes enn klassiske kanelboller. Den søte nøttefylte kjernen og den saftige deigen gjør dem til en ny favoritt både til helgekosen og som noe ekstra godt til kaffen. Bollene kan toppes med pistasjkrem eller hakkede nøtter for en ekstra luksuriøs avslutning.

Oppskrift på Pistasjboller

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
120 min
Porsjoner
1

Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

Les hele oppskriften på Foodie.no

Les mer på våre temasider: