Smarte tips

15 virale TikTok-produkter

Bilde av 3 virale tiktik-produkt. Fra venstre: En lampe som varmer opp duftlyset ditt uten at du må tenne på lyset. Lampen er i gjennomsiktig glass/plast og står lent over et platå i tre med et duftlys på. Midten: En «chubby cup» i off-white på et fat. Høyre: en viral dokost i svart.
(Foto: Fruugo / CDON)

Vi har funnet frem 15 produkter som har blitt kjent gjennom TikTok. Hva med en viral dobørste, dørslag, kaffekopp eller genser for eksempel?

I det TikTok og Instagram inntok folks hverdager dukket det med ett også opp nye produkttrender. De populære appene ble rett og slett et springbrett for en helt ny form for popularitet til produkter vi kanskje ikke ellers ville sett.

Vi har, med utgangspunkt i denne listen til Dailymail, gjort jobben med å finne frem til de virale produktene, slik at du kan enkelt og kjapt kan sondere markedet for populære, virale TikTok-produkter. Her kan du se om du finner noe du selv vil bestille, uten å måtte vente en evighet på at en pakke med høy toll og moms dukker opp fra utlandet.

Merk: Dette er listen over produkter hvor du sannsynligvis mer enn én gang vil tenke «hva i alle dager er dette, og hva brukes det til»?

Her samler vi flere morsomme visste du at-saker som denne.

1. 5-minute «journaling»

Your 5-Minute Journal

Your 5-Minute Journal

Forandre måten du tenker på med denne årlige guiden som hjelper med å dyrke takknemlighet ved hjelp av daglige spørsmål og månedlige innsjekkinger som hjelper deg med å reflektere og fokusere tankene dine – alle til vakre illustrasjoner.
Her finner du dagboken

«Journaling», men ikke i form av utdypende daglige oppdateringer i en dagbok, har hatt en kraftig økning i popularitet de siste årene. Her bruker du fem minutter daglig, om morgenen, kvelden eller til og med begge, på å skrive litt i en spesielt utformet dagbok.

Spørsmålene du svarer på kan være alt fra hva du er takknemlig for til hva du har lært i dag. Denne formen for det å skrive i dagbok har blitt veldig populær og mang en instagrammer og TikTok-er har dokumentert seg selv med en pen dagbok som dette i hånden.

Visstnok har det å føre en dagbok som dette også mange gode helsefordeler. Kanskje mest kjent er The 5 minute Journal av Intelligent Change.

– Den enkleste tingen du kan gjøre for å starte og avslutte dagen gladere på bare fem minutter hver dag, skriver Intelligent Change om sin versjon av boken. Og ifølge Healthline kan det å skrive dagbok:

  • Redusere stress 
  • Være bra for helsen og gi økt velvære
  • Redusere negative tanker
  • Være en måte å prosessere følelser på
The 5 Minute Gratitude Journal 

The 5 Minute Gratitude Journal 

«Denne dagboken er designet for å tilføre litt solskinn inn i livet ditt, men også med å påvirke positive forandringer og overganger» skriver forfatteren selv om boken.
Her finner du dagboken

2. «Heatless curls»: Krøller uten varmebehandling

Takket være TikTok-ere fra hele verden som fant frem tights, dro ut snøringen på badekåpa eller brukte kjærestens sokker til å lage krøller kan vi nå alle lage «heatless curls». Dette er metoden som ikke skader håret ditt med varme, men hvor du fortsatt sitter igjen med like vakre krøller.

Lenoites HeatlessWaves in Mulberry Silk Sand

Lenoites HeatlessWaves in Mulberry Silk Sand

HeatlessWaves er designet for å skape vakre bølger helt uten varme, og er laget av morbærsilke.
Her får du den til lavest pris

3. «Chubby mug»

Det er de rareste ting som blir tildelt hovedrollen i TikTok filmer. Nå skal det sies at denne koppen er utrolig kul, det er ikke det det står på. Men at en kaffekopp skal bli en viral hit? Joda. Her er det snakk om koppen Rounded Ceramic Mug eller «Chubby Mug» som den også kalles, fra Wenshuo Home.

Chubby mug

Chubby mug

Obs, dette er ikke den originale «Chubby Mug» fra Wenshuo, men en variant fra Fruugo.
Her får du den til lavest pris

Og her er en av de mange videoene som har fanget den unike koppen på kamera:

@jack.designs TikTok make me get the viral chubby mug, and I’m okay with that! 🥰 #tiktokmademebuyit #chubbymug #chunkymug #mugcollection #anxietyrelief ♬ original sound – Jack Callaghan

4. Bubble headband

Ja, for en flott hårbøyle laget av håndklestoff med et boblemønster må vi da alle ha når vi sminker oss?

Hårbøye i håndklestoff

Hårbøye i håndklestoff

Hårbøyle som holder håret borte mens du sminker deg. Laget av håndklestoff og svamp.
Sjekk prisen her

5. Stanley Adventure Quencher termokopp

Enda en viral kopp. Denne gangen med termo-egenskaper. Populær fordi den får plass i koppholderen i bilen kanskje? Dailymail kan avsløre at dette også faktisk er et av de mest populære produktene på TikTok for øyeblikket (januar 2023). Hashtaggen #stanleycup har i skrivende stund(mars 2023) hele 3,9 milliarder «views» under hashtags på TikTok.

Og vi klør oss hodet i det vi tar en slurk, fortsatt varm kaffe, fra termokoppen som får plass i koppholderen i bilen. Det kan se ut til at det er den største av stanley sine termokopper som er mest populær, og her snakker vi om en kopp som rommer 40 oz, og nesten 1,2 liter drikke.

HappyFlops: Ekspertene advarer mot den populære skoen

Fruugo sin variant av «Adventure Quencher Travel Tumbler»

Fruugo sin variant av «Adventure Quencher Travel Tumbler»

Obs, dette er ikke originalen, men en kopi, og også denne på 40 oz.
Her finner du en variant av koppen

6. Revlon Salon One-Step Hair Dryer and Volumiser

Dette er visstnok en favoritt blant mange TikTokere som skal kunne føne håret som på salong, bare hjemme. Har har du to i én, og du både føner håret og krøller det samtidig. Med tanke på den gode prisen på denne vil den altså spare deg både penger og tid.

Revlon RVDR5222 Salon One-Step Dryer & Volumiser

Revlon RVDR5222 Salon One-Step Dryer & Volumiser

7. Oversized teppegenser

En teppegenser, god, varm og myk, er noe de fleste vil få bruk for i et kaldt land som Norge. Også for deg som isbader eller kanskje liker å sitte ute på terrassen til langt på kveld om sommeren er disse midt i blinken. TikTok-ere verden over har også latt seg begeistre, og på TikTok er det gensere fra Oodie som har blitt mest populære.

New Balance 530: Vårens mest populære sneakers

Beige Sherpa HappyHoodie

Beige Sherpa HappyHoodie

Sjekk prisen her

8. Flat dobørste i silikon

Et annet viralt produkt er, hold deg fast, en dobørste. «Bruker tenåringene på TikTok dobørster» tenker du kanskje? Det tenkte vi også. Men hashtaggen #siliconetoiletbrush får hele 4,2 views på platformen, så hvilken dobørste de skal ha er de i alle fall opptatt av. Eventuelt finnes det noen særdeles dyktige innholdsskapere der ute som klarer å lage interresante videoer om noe så traust som en dobørste.

Nå er det i alle fall dobørster i silikon som gjelder, og enda mer spesifikt flate toalettbørster som den under. Tilbakemeldingene fra brukerne på appen går ikke på hverken utseende til kosten eller hvor godt den gjør seg på baderomsveggen. De går på bøyeligheten til børsten, noe som gjør det enkelt å komme til hvor du vil, hvordan den ikke skraper opp underlaget og at det ikke fester seg vond lukt i den. Praktisk anlagte og glade i å vaske toalettet disse TikTok-brukerne.

Apropos vasking, hvorfor forteller ingen at vi må vaske her?

Toalettbørste med holder

Toalettbørste med holder

Toalettbørste i helt nytt design. Børstene er laget av myk TPU som kan bøyes og er fleksibel nok til å komme til overalt. Leveres med børsteholder.
Her finner du dobørsten

9. Clip-on grytesil

Dette er TikTok-produktet for deg som er glad i å lage mat! Her har brukerne på den populære appen valgt seg ut en smart clip on-sil som sin favoritt. Her tenker vi det må være fordi den er så liten og ikke tar stor plass som en vanlig sil eller et dørslag som gjør den så populær?

Vi har funnet enda en fra Fruugo og produsenten skriver «det spesialdesignede silikonklipset på silen passer nesten alle runde potter, panner, og store og små boller».

10. Grønnsakskutter/løkhakker

Hvem har vel ikke stått med tårer i øynene, kuttet løk og lurt på hvorfor en ikke har kjøpt en løkkutter? Gjelder det ikke deg er det kanskje fordi du ikke visste at det finnes en løkkutter? Det gjør det, og det har TikTok-brukerne bemerket seg.

Her har du grønnsakskutteren som kutter alt i perfekte terninger for deg. Så sparer du tid uansett hva du skal lage som inneholder grønnsaker.

Grønnsakskutter / løkhakker med glassbeholder

Grønnsakskutter / løkhakker med glassbeholder

Kutt raskt og enkelt perfekte staver og terninger av frukt og grønt.

Grønnsakshakker / grønnsakskutter – spar tid når du skal lage supper, gryter og salater.

Ingrediensene samles rett i glassbeholderen som rommer 1,5 liter.

Strimle opp poteter til grateng eller pommes frites.

Ett skjæreblad for staver eller terninger, 14 x 14 mm, og ett for mindre terninger på 7 x 7 mm.

11. Såpedispenser

Såpedispenser, i alle mulige former, farger og varianter – eller nærmere bestemt hashtaggen #soapdispenser – samler i skrivende stund hele 110,1 millioner visninger på TikTok. Her har du en fra Xiaomi dersom du selv vil prøve det så mange TikTok-ere har gjort før deg.

Xiaomi Simpleway Automatic Soap Dispenser

Xiaomi Simpleway Automatic Soap Dispenser

12. Under-pulten-tredemølle

Gåmøller har i økt i popularitet i takt med at det dukker opp video på video av TikTokere som i løpet av arbeidsdagen tar seg gåturer på mølla. Så nå er det ikke lenger noen unnskyldning for ikke å nå 10 000 steg om dagen (for de som har det som mål).

Se også hvilke tredemøller som er best i test.

Xiaomi WalkingPad A1 Pro

Xiaomi WalkingPad A1 Pro

Sjekk prisen her

13. Isbitformer til runde isbiter

Dere har kanskje sett de runde isbitene som nå selges på butikken, og som koster mer enn det dobbelte av en pose vanlige isbiter? Veldig fristende å kunne imponere gjestende med flotte isbiter, og det kan du faktisk gjøre uten å betale prisen av en vanlig ukelønn hver gang.

Med disse flotte isbitene får du mange nok isbiter til deg og alle vennene dine.

Round Ice Cube Tray

Round Ice Cube Tray

Av en eller annen grunn får isbitformer mye søk på TikTok, og spesielt av denne runde typen.
Sjekk prisen her

14. CeraVe Smoothing cleanser

CeraVe dukket opp litt fra ingensteds, er vi ikke enige? Plutselig var de rimelige, og enkelt designede hudpleieproduktene overalt. Trenden startet visstnok takket være en TikTok-bruker ved navn Hyram. Hyram har ikke mindre enn 6,1 millioner følgere på TikTok, i tillegg til 4,5 millioner følgere på Youtube. Han bruker plattformene til å lære andre om hudpleie, ingredienser i hudpleie og hvordan man best påfører hudpleien.

Hyram ga CeraVe gode omtaler i det han gikk gjennom ingredienslisten til et av produktene deres og slik fikk det rimelige hudpleiemerket innpass i hyllene til de fleste sminkebutikker og skjønnhets-addicts der ute.

CeraVe SA Smoothing Cleanser 236ml

CeraVe SA Smoothing Cleanser 236ml

15. Lysvarmende lampe

Ja, du leste riktig. Et lys som varmer opp stearinlyset ditt. Har du et duftlys eller et annet fint lys du gjerne ikke vil skal bli brukt opp for fort. Sett det under denne elektriske lampen, så varmer den opp lyset, sprer lukten fra lyset ut i rommet (om du har duftlyst selvsagt), uten å faktisk tenne på stearinlyset. Dette skal visstnok gjøre levetiden på lyset lenger.

Hashtaggen har hele 67,9 millioner visninger på TikTok. Her legger vi ved en video for å illustrere at dette faktisk ser ganske så flott ut.

@hauskris I’m ✨obsessed✨ #candlewarmer #candlelamp #wfhhacks #homeoffice #apartmentdecor #homedecor #amazonfinds #amazonmusthaves #amazonhome #amazonhomefinds ♬ In the Mood – Glenn Miller
Scented Candle Warmer Lamp

Scented Candle Warmer Lamp

Her finner du lampen
Candle Warmer Lamps

Candle Warmer Lamps

Her finner du lampen