Shopping

15 vakre kjoler til julebordet: Finn din favoritt her!

Tre bilder satt sammen til ett bilde. Bilde en er av en dame i en lys rosa festkjole med paljetter, bilde to er av en dame i en svart festkjole med blonder og rysjer, og bilde tre er av en dame i en mørk rød festkjolle med paljetter. Vi har samlet en rekke festkjoler fra kjente merker som Camilla Pihl, Selected Femme, Pia Tjelta, By TiMo og By Malina.
På utkikk etter en festkjole til julebordet? Vi har samlet flere lekre festkjoler fra merker som Camilla Pihl, Selected Femme, Pia Tjelta, By TiMo og By Malina, slik at du enkelt kan finne din favoritt til festsesongen. (Foto: Ellso/Villoid)

Hva skal du ha på deg på årets julebord? Vi har samlet en rekke festkjoler fra merker som Pia Tjelta, By TiMo, Camilla Pihl og flere. Finn din favoritt her!

Et spørsmål som går igjen år etter år, er hva man skal ha på seg under årets julebord. Svaret håper vi du finner i denne store guiden – for uansett om du skal på julebord med jobben eller med vennegjengen, trår du ikke feil i en lekker kjole.

Detaljer som utskjæringer, paljetter og puffermer er blant stikkordene for denne sesongens kjoletrender. Samtidig som den lille sorte fortsatt kan regnes som en tidløs klassiker. Finn din favoritt blant en mengde festkjoler!

Interessert i trender? Da anbefaler vi å sjekke ut samlesiden vår for damemote.

Svart festkjole med frynser

Dame som poserer i en Svart festkjole med blonder og frynser fra By Malina. Vi har samlet en rekke festkjoler fra populære merker som By TiMo, Selected Femme, Camilla Pihl og Pia Tjelta.
Lekker svart festkjole med blonder og frynser. Vi har samlet en rekke festkjoler som passer til både julebord og andre festligheter. Finn din favoritt her. (Foto: Villoid)

«Den lille sorte» er noe alle burde ha i klesskapet. Med denne vakre, sorte kjolen fra By Malina får du en svart festkjole med en kul og unik vri. Kjolen er nemlig dekket av nydelige blonder og frynser, så med denne kjolen blir du fort kveldens blikkfang.

Carmine minikjole fra By Malina

Carmine minikjole fra By Malina

Sjekk prisen her

Blå festkjole med paljetter

Dame i en mørk blå festkjole med paljetter. Vi har samlet en rekke festkjoler fra kjente merker som Camilla Pihl, Selected Femme, Pia Tjelta, By TiMo og By Malina.
Denne blå festkjolen med paljetter vil garantert få oppmerksomhet på festen. (Foto: NA.KD)

Rødt og sort er de to fargene vi ser mest av under julebordsesongen. Derfor kan du skille deg litt ekstra ut med denne blå paljettkjolen fra NA-KD.

Minikjole med paljetter

Minikjole med paljetter

Sjekk prisen her

Rosa festkjole fra Camilla Pihl

Dame i en knallrosa festkjole fra Camilla Pihl som har diamant-detaljer i midjen og rundt halskanten. Vi har samlet en rekke festkjoler fra kjente merker som Camilla Pihl, Selected Femme, Pia Tjelta, By TiMo og By Malina.
Rosa fra Camilla Pihl passer til enhver anledning som blant annet julebord og julemiddag. Vi har samlet flere festkjoler slik at du enkelt kan finne en favoritt. (Foto: Høyer)

Lekker festkjole fra Camilla Pihl i et lekkert rosa og glinsende stoff. Kjolen har ballong-ermer som skaper et lekent og feminint utrykk samt diamant-detaljer ved midjen og halskanten.

Camilla Pihl Jaqueline Dress

Camilla Pihl Jaqueline Dress

Sjekk prisen her

Svart festkjole fra Camilla Pihl

Dame i en svart festkjole fra Camilla Pihl. «den lille sorte» slår sjeldent feil på julebord. Vi har samlet en rekke festkjoler fra kjente merker som Camilla Pihl, Selected Femme, Pia Tjelta, By TiMo og By Malina.
Denne svarte festkjolen fra Camilla Pihl er en enkel og klassisk kjole som passer til enhver anledning. Vi har samlet flere festkjoler slik at du enkelt kan finne en favoritt. (Foto: Villoid)

En svart festkjole er kjent for å passe en rekke ulike anledninger og gir ofte et klassisk og stilrent utrykk. Kjolen fra Camilla Pihl er intet unntak.

Camilla Pihl Grace Dress

Camilla Pihl Grace Dress

Sjekk prisen her

Grønn festkjole til julebordet

Dame i en ankellang grønn festkjole med knyting i livet. Vi har samlet en rekke festkjoler fra kjente merker som Camilla Pihl, Selected Femme, Pia Tjelta, By TiMo og By Malina.
En annen typisk julefarge er grønn, og denne kjolen passer perfekt for deg som ønsker en enkel grønn kjole. Her kan du finne flere lekre festkjoler som passer til både julebord og andre julemiddager. (Foto: Ellos)

En klassisk farge i juletiden er denne dype grønnfargen. Den lekre omslagskjolen er en ren fryd for øyet med en feminin passform og knytting i livet. Kjolen har også ballong-ermer med en høy mansjett som skaper et klassisk uttrykk.

Ellos Omslagskjole Arya

Ellos Omslagskjole Arya

Sjekk prisen her

Festkjole: Rød paljettkjole

Dame i en rød feskjole med glitter. Vi har samlet en rekke festkjoler fra kjente merker som Camilla Pihl, Selected Femme, Pia Tjelta, By TiMo og By Malina.
Glitrende mørk rød festkjole passer midt i blinken til julebordet. Sjekk ut alle festkjolene vi har samlet til deg. (Foto: Ellos)

Jul og glitter går sammen som hånd i hanske og kanskje spesielt når det er snakk om julekjoler. Denne kjolen kan du enkelt bære under julemiddagen og på årets julebord.

Ellos Plajettkjole Valentina

Ellos Plajettkjole Valentina

Sjekk prisen her

Festkjole i gull med paljetter

Dame i en festkjole i fargen gull med paljetter som glitrer i lyset. Vi har samlet en rekke festkjoler fra kjente merker som Camilla Pihl, Selected Femme, Pia Tjelta, By TiMo og By Malina.
En enkel festkjole i gull som glitrer i lyset med alle paljettene. Vi har samlet flere festkjoler som passer til både julebord og julemiddagen. (Foto: Villoid)

Glitter slår aldri feil under julebordsesongen. Og med denne paljettkjolen er du klar for alt som måtte møte deg. Den lekre kjolen fra Osmine Af Norse er dekket med gullpaljetter som vil reflektere i lys.

Osmine Af Norse if Sequins Dress

Osmine Af Norse if Sequins Dress

Sjekk prisen her

Svart festkjole i sateng

Dame i en svart festkjole med en lengde som når til midt på leggene. Vi har samlet en rekke festkjoler fra kjente merker som Camilla Pihl, Selected Femme, Pia Tjelta, By TiMo og By Malina.
Kle deg i en klassisk svart festkjole som passer til alle anledninger. Vi har samlet flere festkjoler slik at du enkelt kan finne en favoritt. (Foto: Ellos)

Elegant svart festkjole i ankel-lengde. V-snitt i halsen, korte puffermer og en definert midje gjør dette til en elegant festkjole som også er stilren og tidløs. Denne passer til de fleste festlige anledninger.

Joelle Festkjole Elowen

Joelle Festkjole Elowen

Sjekk prisen her

Rosa festkjole fra Pia Tjelta

Mørkhudet dame i en knallrosa kort kjole med anonyme rosedetaljer og lange ermer. Vi har samlet en rekke festkjoler fra kjente merker som Camilla Pihl, Selected Femme, Pia Tjelta, By TiMo og By Malina.
Skill deg ut med denne knallrosa festkjolen som garantert vil få mye oppmerksomhet. Vi har også samlet en rekke andre festkjoler som passer til enhver anledning. (Foto: Villoid)

Dette er den perfekte partykjole til årets julebordsesong. Kjolen har lange ermer med volum samt skulderputer. Den knallrosa festkjolen har også anonyme detaljer av roser.

Pia Tjeta Maddie Short Dress

Pia Tjeta Maddie Short Dress

Sjekk prisen her

Glittrende paljettkjole fra Vera Moda

Dame i en spagettistroppet sølv og glitrende festkjole. Vi har samlet en rekke festkjoler fra kjente merker som Camilla Pihl, Selected Femme, Pia Tjelta, By TiMo og By Malina.
Enkel glitrende festkjole i sølv som garantert vil få mye oppmerksomhet på festen. Vi har også samlet flere festkjoler som passer til enhver anledning. (Foto: Nelly)

Denne sesongen er det svært populært med glitrende kjoler og det er lite som slår paljetter. Denne glitrende kjolen fra Vera Moda er midt i blinken til årets festligheter. Kjolen har en lekker passform, justerbare stropper og når til knærne.

Paljettkjole til julebordet

Paljettkjole til julebordet

Sjekk prisen her

Cecilia-paljettkjole fra Ellos

Sort paljettkjole til dame. Perfekt til årets julebordsesong.Vi har samlet en rekke festkjoler fra kjente merker som Camilla Pihl, Selected Femme, Pia Tjelta, By TiMo og By Malina.
Lekker paljettkjole med ballongermer som passer perfekt til julebordet. Vi hjelper deg med å finne en favoritt-kjole blant et stort utvalg festkjoler. (Foto: Ellos)

Festkjolen fra Ellos har en smal og ettersittende passform med luftige ballong-ermer. Kjolen er fylt med lekre paljetter slik at du kan stråle om kapp med julelysene på enhver fest.

Ellos paljettkjole Cecilia

Ellos paljettkjole Cecilia

Sjekk prisen her

Rosa festkjole som glitrer i lyset

DAme i en rosa/lavendel farget festkjole. Vi har samlet en rekke festkjoler fra kjente merker som Camilla Pihl, Selected Femme, Pia Tjelta, By TiMo og By Malina.
Hvorfor ikke gå for en rosa og lavendelfarget festkjole? Vi har også samlet en rekke andre festkjoler som passer de fleste anledninger. (Foto: Villoid)

Nyt partysesongen med denne lekre festkjolen fra Selected Femme. Kjolen er dekket med glinsende paljetter, har lange ermer og en rund hals. Fargen gjør at du garantert vil skille deg ut på festlighetene i den kommende julesesongen.

Colyn LS Short Sequins Dress

Colyn LS Short Sequins Dress

Sjekk prisen her

Festkjole: Rød kjole med spennende detaljer

Dame i enkel rød festkjole med rysjer øverst på toppen. Vi har samlet en rekke festkjoler fra kjente merker som Camilla Pihl, Selected Femme, Pia Tjelta, By TiMo og By Malina.
Denne røde festkjolen er enkel samtidig som den er et blikkfang, perfekt for julebordsesongen! (Foto: & other stories)

Denne røde kjolen har et enkelt design med rysje-effekter som garantert vil få oppmerksomhet. Dette er den perfekte kjolen for deg som vil ha et enkelt design som skiller seg ut med modige detaljer.

Ruffled Tube Mini Dress

Ruffled Tube Mini Dress

Sjekk prisen her

Svart festkjole fra By TiMo

Dame i en svart festkjole fra By TiMo med sorte broderte detaljer. stkjoler fra kjente merker som Camilla Pihl, Selected Femme, Pia Tjelta, By TiMo og By Malina.
«Den lille sorte» slår sjeldent feil, og passer i enhver anledning. I denne artikkelen har vi samlet en rekke festkjoler slik at du enkelt kan finne en favoritt. (Foto: Villoid)

Med sitt behagelige stoff og lekre broderier er Jacquad Tieband-kjolen fra By Timo en sikker vinner på årets julebord. Kjolen har en mini lengde, en tilpasset midje og lange ermer med rysjer og puff på skuldrene.

By TiMo Jacquard Tieband Dress

By TiMo Jacquard Tieband Dress

Sjekk prisen her

Festkjole: Rød paljettkjole

Kvinne med langt hår som poserer i en rød paljettkjole til julebord. Vi har samlet flere festkjoler fra populære merker som By TiMo, Selected Femme, Pia Tjelta og Camilla Pihl. Finn din favoritt her.
Røde paljetter og julebord går som hånd i hanske. Vi har samlet en rekke kjoler som passer til både julebord og andre festligheter.

«Den lille røde» festkjolen er noe alle bør ha hengende i skapet. Vi ser igjen og igjen at de røde kjolene er svært populære i tiden før jul og med denne røde paljettkjolen fra Nelly blir du nesten garantert festens dronning.

«Den lille røde kjolen»

«Den lille røde kjolen»

Sjekk prisen her

Les mer på våre temasider: