Hus

5 moderne ferdighytter til under millionen

Hyttedrømmen kan realiseres på budsjett.
Realiser hyttedrømmen på budsjett. Det er mulig å få seg hytte for under en million kroner. Vi viser deg hvordan du kan få bygd din egen.

Drømmer du om å bygge hytte? Du trenger ikke nødvendigvis å vinne i lotto for å realisere hyttedrømmen. Vi har samlet fem moderne hytter du kan bygge for under en million.  

Nøkkelferdig, byggesett eller mikrohytte? Prisen du må betale for en hytte varierer med størrelsen på hytta og hvor mye egeninnsats du er villig til å legge inn. Det finnes mange veier til hyttedrømmen, og heldigvis gir en billig hytte like mye kos som en som er stor og dyr. 

Moderne funkishytte til en fornuftig pris 

Q- Brick-1 fra Ranahytta er en liten og rimelig hytte med overraskende god plass.
Ranahyttas Q-Brick-1 er I ferd med å bli en liten favoritt blant mange som drømmer om å bygge hytte på et rimelig budsjett. På 23 kvadratmeter får du 2-3 sengeplasser som gjør den godt egnet for en liten familie eller som et anneks.

Q-BRICK 1C fra Ranahytta er en moderne og kompakt modulhytte som rommer alt en liten familie trenger. Hytta gå over to plan og har to soverom, kjøkken, stue og et bad. Q-BRICK kan stå alene, eller settes sammen i flere moduler etter hvert som du trenger mer plass. 

Innflyttingsklar hytte fra kr 1 090 400.

Se mer hos Ranahytta.no

Stort anneks eller liten hytte

på jakt etter en rimelig hytte eller byggesett så kan denne være noe. Annekset fjell fra Hellvik hus kan kan også brukes som hytte.
Dette annekset kalt Fjell fra Hellvik hus kan også benyttes som hytte.

Det er jo utendørs vi tilbringer mest tid når vi er på hytta, så da trenger ikke hytta å være så stor. Annekset Fjell fra Hellvik Hus og Hytter er bygget i tradisjonell stil og kan like gjerne fungere som en koselig hytte med sine 21 kvadratmeter. Hytta har et soverom, et allrom med kjøkken og et lite bad i første etasje, og hele fire soveplasser til på hemsen. 

Pris fra kr 1 146 000

Se mer hos Hellvikhytte.no

Romslig hytte fra byggesett

Fagerdalen av Arona trehus er en stor laftet hytte hvor det er plass til mange. Hytta er et rimelig byggesett med en hems på 37m2 gjør den ideell hvis du har behov for mange soveplasser.
Nyt livet på hytta i denne store laftede familiehytta fra Arona trehus.

Laftehytta Fagerdalen fra Arona Trehus er en moderne hytte i tradisjonell stil. Den er romslig, med et bruksareal på 82 kvadratmeter, og har to soverom, stue med åpen kjøkkenløsning, bad, bod og hems. De store vinduene sikrer godt lysinnslipp og hytta leveres med terrasse, slik at du kan nyte uteområdet fra første stund. Hytta produseres i lamelltømmer i sortert furu og leveres som byggesett, så jobben med å sette den opp gjør du selv. 


Pris for byggesett er fra kr 840 000

Les mer om hytta hos Arona Trehus.

Se byggesettet på finn.no

Billig hytte som kan utvides

Smarthytta 30 er en smart og godt bygget helårs løsning for de som vil ha det lille ekstra, som liker god design, fine detaljer og holdbare materialer. Godt isolert både for vinterbruk.
Smarthytta er en smart og billig hytte som du kan bruke hele året. Passer perfekt både på fjellet og ved sjøen. Det fine med den er at den kan forstørres med en ny modul.

Smarthytta er en super løsning for de som ønsker seg en toppmoderne, men kompakt hytte som kan utvides etter hvert som du ønsker mer plass. Den minste modulen har et boareal på om lag 30 kvadratmeter. Trenger du mer plass kan du gå for Smarthytta 50, som gir deg et ekstra soverom og en bod. Hytta er vinterisolert, og er godkjent som bolig etter Tek17-kravene slik at du kan bruke den året rundt, og leveres med kjøkken, WC, dusj og toalettmøbler. 

Smarthytta 30 fra kr 585 000

Smarthytta 50 fra kr 970 000

Les mer om hyttene hos Smarthytta

Laftehytte du bygger selv

Oppdal familie tømmerhytte fra Modultre er en funksjonell familiehytte med stor hems for ekstra sengeplasser.
Oppdal tømmerhytte fra Modultre er en ideell hytte for familier. Den har et overbygd inngangsparti med adkomst til utvendig bod og wc. Her får man en rimelig hytte med god plass.

Hyttemodellen Oppdal fra Modultre leveres som komplett byggesett som inkluderer alt du trenger for å bygge drømmehytta. Her får du en ideell familiehytte med overbygd inngangsparti. Hytta har en åpen løsning av stue, spiseplass og kjøkken, og direkte utgang til en terrasse. Soverommene er romslige, og hemsen er på hele 30 kvadratmeter og gir plass til ekstra sengeplasser. 

Pris fra kr 670 000

Les mer om hytta hos Modultre

Har du verken tomt eller en drøm om å bygge hytta selv? Det finnes en løsning for deg også:

Mikrohus på tilhenger

Tiny hus er i vinden om dagen. Dette er den billigste måten å få seg en hytte på. Den er så liten at den kan lastes på en tilhenger.
Tiny hus er i vinden om dagen. Kanskje ikke rart. Prisen er lav, du kan ta den med deg på en tilhenger og har overraskende god plass.

Mikrohus er i vinden og TinyHouse lar deg bo nær naturen i ditt eget bittelille hus. Mikrohuset gir deg et lite krypinn som du kan plassere der du trives best, enten det er ved sjøen, på fjellet eller i skogen, så lenge du får tillatelse fra grunneier. TinyHouse sin modell Narvik er 18 kvadratmeter stor og inneholder kjøkkeninnredning, soveplass og et baderom. 

Fra kr 594 650

Les mer hos produsenten Fra oss

Andre steder for nyttig informasjon:

  • Hytte.no: På hytte.no kan du lese mer om leverandører av ferdighytter og be om tilbud fra ulike produsenter
  • Norsk Hyttesenter: Besøk Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta utenfor Oslo. Her er mange av de store hytteleverandørenes hyttemodeller utstilt, slik at du kan ta en nærmere titt.
  • DNB: Slik får du råd til hyttedrømmen.

Les mer på våre temasider: