Reise

7 flotte hoteller med basseng i Norge

ung flott kvinne med bikini kvinne i et spa-annlegg med innendørsbasseng med utsikt.
Det er deilig å ta en tur i bassengområdet på hotellet etter en stressende dag. (Foto: Colourbox)

Et hotell med basseng hever feriefølelsen mange hakk. Her er 7 hoteller i Norge med basseng som innbyr til en dukkert.

Norgesferie har ingen værgaranti, men bor du på et hotell med basseng innendørs eller utendørs kan du nyte et deiligbad, selv når den norske sommeren ikke leverer. Du finner hoteller med basseng i de aller fleste store byer i Norge, her har vi samlet noen av de beste. 

Finn flere gode reisetips hos Startsiden Guider

The Thief – luksuriøst spahotell i Oslo

Er man gjest på The Thief er det lov å kose seg i spaområdet. Det går også an å kjøpe tilgang til spaet uten å være hotellgjest. (Foto: The Theif)

Få hoteller i Oslo kan måle seg med The Thief hvis du er på jakt etter et hotell med basseng i Oslo. Her bor du på et storslagent spahotell på Tjuvholmen med Oslofjorden som nærmeste nabo, og du kan rusle rundt i badekåpe mellom ditt eget rom og hotellets store spa-avdeling. Det er i denne avdelingen du finner hotellets basseng, som er 12 meter langt og har utsikt ut mot fjorden. Her er de 7 heteste restaurantene i Oslo akkurat nå.

Topp 10 ting å gjøre i Oslo

I tillegg kan du selvfølgelig også bestille ulike behandlinger, ta en tur innom en av hotellets flere badstuer eller ta en treningsøkt i et av hotellets to treningsrom. Ønsker du et bad i fjorden har The Thief tilgang til både badebrygge og sandstrand på Tjuvholmen. I hotellets restaurant serveres det nordisk mat med en fransk tvist, og de lokker med bobler og hummer hver tirsdag. Spa-avdelingen på The Thief har 16 års aldersgrense, så hotellet passer kanskje best for en spa-helg med vennegjengen eller med kjæresten. 

The Thief - Hotell med spa

The Thief – Hotell med spa

Hotell med basseng og spa midt i Oslo sentrum
Se flere bilder her

Radisson Blu Scandinavia Hotel – innendørs basseng og treningsrom i Oslo

Radisson Blue Scandinavia hotel har et flott spa-område med basseng
Radisson Blue Scandinavia Hotel har et flott spa-område med basseng (Foto: Radisson Blu)

På dette hotellet kan du bo med en spektakulær utsikt over hovedstaden. Med sine 22 etasjer kan Radisson Blu Scandinavian Hotel til og med friste med fjordutsikt fra de øverste etasjene. Hotellet ligger sentralt i Oslo, med kort vei til det aller meste. Og når du kommer hjem fra en lang dag med shopping kan du ta deg en forfriskende dukkert i svømmebassenget til Lagunen treningssenter, som ligger i hotellets underetasje. Her kan du også varme deg i badstuen eller ta en treningsøkt. Resten av kvelden kan du nyte i hotellets bar, som ligger i 21. etasje og har panoramautsikt utover hele byen. Hotellet er også barnevennlig. Her er 10 tips du kan gjøre i Oslo med barn.

Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo

Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo

Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo ligger i hjertet av byens sentrum, med 22 etasjer og utsikt over fjorden.
Se flere bilder her

Scandic Royal Stavanger – barnevennlig hotell med basseng

Scandic hotel stavanger er barnevennlig og har basseng
Scandic Royal Hotel Stavanger er svært barnevennlig og er en deilig destinasjon om man søker et hotell med basseng i oljehovedstaden. (Foto: Scandic Hotels)

Sentralt i Stavanger ligger Scandic Royal Stavanger, et hotell som egner seg godt både hvis du reiser med barn, med kjæresten eller er på vennetur. Stavanger garanterer sjelden godt vær, men heldigvis har hotellet et eget spa- og velværesenter med et romslig og barnevennlig basseng som er perfekt hvis du reiser med svømmeglade barn. Trenger du tips til Stavanger-turen, er dette vår Topp 10-liste over ting å gjøre i Stavanger.

I tilknytning til bassenget finner du også boblebad, badstue og treningsrom. Bassenget har en raus åpningstid, fra klokken 7–23, slik at du kan ta deg et bad før dagens aktiviteter eller etter en lang dag i Stavanger. 

Scandic Royal Stavanger

Scandic Royal Stavanger

Midt i Stavanger sentrum finner du Scandic Royal Hotel. Perfekt utgangspunkt når man besøker oljehovedstaden.
Se flere bilder her

Hotel Norge by Scandic – oppvarmet basseng og spa i Bergen

hotel norge i bergen har et flott bassengområde perfekt for å slappe av
Hotel Norge i Bergen har et flott bassengområde godt egnet for å slappe av.

Hotel Norge er et moderne hotell i Bergen, men med en historie som går helt tilbake til åpningen i 1885. Hotellet har en uformell og internasjonal atmosfære, og ligger midt i Bergen sentrum med kort vei til alt. Her er topp 10 ting å gjøre i Bergen.

I velværeavdelingen The Pool & Spa kan du benytte deg av hotellets oppvarmede basseng, badstue, kalddusj og steambad. Bassenget har normalt 16 års aldersgrense, men barn mellom 5 og 16 år har tilgang til bassengområdet på egne tider. Det egner seg godt hvis det regner i Bergen.

Hotel Norge by Scandic

Hotel Norge by Scandic

Kos deg i historiske omgivelser på ærverdige Hotel Norge i Bergen sentrum.
Se flere bilder her

Hotell Ullensvang – utendørs basseng i Hardanger

hotell Ullensvang hardanger utendørs basseng
Det er deilig å ta seg en tur i bassenget når omgivelsene er så spektakulære som de er ved Hotell Ullensvang i Hardanger. (Foto: Hotell Ullensvang)

Mer spektakulært blir det ikke. På Hotell Ullensvang bor du med Hardangerfjorden og Folgefonna som nærmeste nabo, og hotellet kan friste med basseng både innendørs og utendørs. Hotell Ullensvang ble etablert så tidlig som i 1846, og det kombinerer i dag moderne komfort med et historisk sus, omgitt av en vakker hage og en storslått natur. Hotellets badeavdeling, Ullensvang Bad, har flere inne- og utendørsbassenger, Europas lengste svømmekanal på hele 88 meter og et fossefall. Svømmebassengene, samt kanalen er oppvarmet. Du kan også velge å ta en dukkert i friskt fjordvann fra hotellets egen strand. 

I tillegg til å bade kan du benytte deg av fasilitetene i hotellets aktivitetsfløy. Her finner du tennisbane, squashhall, golfsimulator og bowlinghall. Og for de minste har hotellet et eget lekerom. Hotell Ullensvangs restaurant serverer god tradisjonsmat med norske råvarer. 

Hotell Ullensvang

Hotell Ullensvang

Familieeide Hotel Ullensvang på Lofthus byr på mektig utsikt mot både Hardangerfjorden og Folgefonna
Se flere bilder her

Scandic Sørlandet – hotell med basseng ved Dyreparken

Scandic sørlandet ligger rett ved dyreparken og har utendørsbasseng
Scandic Sørlandet er er perfekt når man skal besøke Dyreparken i Kristiansand. Her går det an å slappe av ved bassenget etter å ha kost seg i parken. (Foto: Scandic Hotels)

Skal du til Dyreparken og leter etter et hotell med basseng? Da er Scandic Sørlandet perfekt. Her er våre Kristiansand-tips.

Hotellet ligger kun en kort spasertur unna Dyreparken og er et paradis for deg som reiser med barn. Det store utendørsbassenget er oppvarmet, slik at dere kan nyte et bad uansett vær. Hotellet har også egen volleyballbane og en barnevennlig restaurant. Besøker du hotellet i sommerferien arrangeres det rebusløp og filmvisning og kanskje får familiens yngste også mulighet til å møte Sigge, hotellets egen maskot. 

Scandic Sørlandet

Scandic Sørlandet

Scandic Sørlandet ligger tett inntil Dyreparken i Kristiansand. Hotellet er svært barnevennlig.
Se flere bilder her

Scandic Kristiansand Bystranda – barnevennlig hotell i Kristiansand 

Scandic byparken Aquarama hotel kristiansand
På Scandic Bystranda i Kristiansand ligger også Aquarama, Sørlandets største badeland. Perfekt hvis det er dårlig vær.

I Sørlandsbyen Kristiansand trenger du kanskje ikke et basseng for å nyte ferien. Men på Scandic Kristiansand Bystranda får du det beste av to verdener. Du bor sentralt og familievennlig med badelandet Aquarama og Bystranda som nærmeste nabo. Svømmeanlegget Aquarama er et kombinert idrettsbasseng og badeland. Badelandet består av bølgebasseng, klatrebasseng, plaskebasseng, hinderløype og fem vannsklier. I tillegg kan du svømme lengder i idrettsbassenget eller nyte det varme vannet i velværeavdelingens basseng. Scandic Kristiansand Bystranda har i tillegg til den unike plasseringen også et eget lekerom og en restaurant med vakker utsikt utover havet. Om sommeren har restauranten egen barnebuffet og uteservering på terrassen. 

Scandic Kristiansand Bystranda

Scandic Kristiansand Bystranda

På Scandic Hotel Bystranda i Kristiansand er det bare å ta på seg flipp-floppene og tusle ut fra hotellet og rett på stranda.
Se flere bilder her

Britannia Hotel – luksushotell med spa i Trondheim

Britannia Hotel Trondheim badebasseng spa
På Britannia Hotels spa-avdeling er det lett å finne hvilepulsen. Hotellet er nyrenovert og fremstår som svært moderne med et historisk sus i eksklusive omgivelser. (Foto: Britannia Hotel)

Britannia Hotel i Trondheim er et luksuriøst alternativ med basseng. Det ærverdige hotellet ligger midt i Trondheim sentrum og har huset både kongefamilie og internasjonale stjerner. Trenger du Trondheim-tips? Dette er de 10 beste tingene å gjøre i Trondheim.

Rommene er eksklusivt innredet og du kan velge mellom flere ulike romstørrelser. Reiser du med barn har de også egne familierom. I Britannia Spa, hotellets egen spa-avdeling kan du finne velvære for både kropp og sjel. Hotellet kan friste med et oppvarmet basseng, flere badstuer, isbad, avslapningsrom og treningsrom, i tillegg til en fyldig behandlingsmeny. Bassenget har egne åpningstider for barn, spør før du booker.

Britannia Hotel

Britannia Hotel

Ærverdige Britannia Hotel er pusset opp etter alle kunstens regler, og er blant de beste hotellene i landet.
Se flere bilder her

Les mer på våre temasider: