Shopping

«71 grader nord kjendis»: Her er klærne deltakerne bruker

Årets 71 grader nord-kolleksjon kommer i to helt nye grønnfarger. (Foto: Helly Hansen)

I høstens kjendis-utgave «71 grader nord» er det igjen Helly Hansen som beskytter deltakerne mot vær og vind. Her er oversikten over hvilke plagg de er utstyrt med.

For deltakere i den 14. utgaven av det populære TV-programmet «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis» er det ingen tvil om at de er avhengige av gode klær mens de får testet både fysikk og psyke underveis på ferden til Nordkapp. Som flere tidligere år er høstens deltakere ikledd Helly Hansen fra topp til tå. Årets kolleksjon kommer i flotte grønntoner til både dame og herre.

Du finner alle plaggene fra høstens «71 grader nord»-kolleksjon hos Helly Hansen her.

Helly Hansens utviklere og designere har kommet frem til plagg som holder årets deltakere varme og tørre under de krevende etappene, og her er en oversikt over noen av plaggene som brukes:

Skalljakken fra «71 grader nord»

Skalljakkene kan du bruke året rundt med ulike mellomlag under. (Foto: Helly Hansen)

Skalljakken Verglas Infinity Shell Jacket har vi sett på skjermen i flere 71-sesonger nå og denne høsten kommer jakken i nye, superfine farger.

Annonselenke

Skalljakkens funksjon er først og fremst å tjene som et skjold mellom deg og elementene. Dersom det skulle begynne å blåse opp eller det plutselig begynner å regne, er dette ytterplagget helt uvurderlig for at du skal kunne holde deg tørr.

Les også: Dette er årets deltakere i «71 grader nord kjendis»

Dunjakken som holder kjendisene varme

Mann drar opp glidelås på dunjakke kjent fra 71 grader nord.
Når du tar en pause på fjellturen er det godt med en tykk dunjakke som holder deg varm. (Foto: Helly Hansen)

Når kjendisene klatrer opp på høye fjelltopper i høstens sesong har de med seg en tykk dunjakke i sekken som de finner frem når når toppen. Verglas Polar Down Jacket (Glacier Down Jacket for dame) heter den varme og gode dunjakken med 90/10 gåsedun og -fjær. I høst kommer disse i nye farger som matcher de flotte grønnfargene på skalljakkene.

Men’s Verglas Polar Down Jacket

Kjøp her for 4499 kr

Women’s Verglas Glacier Down Jacket

Kjøp her for 3499 kr

Les også: Høstens fineste jakker til dame

Skallbuksene fra 71 grader nord

I «71 grader nord» varierer kjendisene mellom to ulike typer turbukser: en tykk skallbukse og en litt tynnere turbukse. Skallbuksen Verglas Infinity Shell Pants er både vind- og vanntett og er et must på vindutsatte steder, som over tregrensen.

Annonselenke

Verglas Hiking Pants (Tur Pants til herre) derimot er en noe tynnere bukse som puster bedre på turer i skog mark. Disse er laget av en svært slitesterk 4-veis stretch som gir deg mye bevegelighet på tur.

Women’s Verglas Hiking Pants

Kjøp her for 1999 kr

Men’s Verglas Tur Pant

Kjøp her for 1999 kr

Det viktige mellomlaget

(Foto: Helly Hansen)

Nesten uansett vær er det ett plagg deltakerne i «71 grader nord» alltid bruker: mellomlag. De langermede ulltrøyene LIFA® MERINO MIDWEIGHT i 100% merinoull både holder deg varm og tørker raskt om man skulle svette eller bli våt. Dette er et unikt 2-i-1-undertøy med 100% merinoull kombinert med LIFA® Stay Warm Technology i en 2-lags konstruksjon.

I tillegg til å holde deltakerne varme er også ull selvrensende og lukter lite, noe som passer bra når man er lenge på tur. For kvinnene er årets ulltrøyer oppdatert med ulike grafiske mønstre.

Women’s LIFA® Merino Midweight

Kjøp her for 949 kr

LIFA® Merino Midweight Half-Zip

Kjøp her for 899 kr