Shopping

«71° nord – team»: Dette er utstyret kjendisene bruker i TV-programmet

Åtte deltakere fordelt på fire lag skal kjempe seg fra Lindesnes til Nordkapp i 71° nord Team. Nytt i år er at ingen går ut underveis. Vinnerlaget er paret som har funnet flest etapper. Programmet går på TVNorge, og sendes også på Discovery Plus. Helly Hansen leverer klærne til deltakerne. (Foto: TVNorge)

Visste du at deltakerne i TVNorge-programmet «71° nord – team» bruker klær fra Helly Hansen? Disse plaggene bruker kjendisene på eventyr.

«71° nord» har gått sin seiersgang på TVNorge og streamingtjenesten Discovery Plus siden 1999, som gjør den til landets lengstlevende realityserie. I over 20 år og 36 sesonger har vi fulgt både vanlige mennesker og kjendiser på den eventyrlige reisen fra Lindesnes til Nordkapp som har gitt TV-seerne mange magiske og uforglemmelige øyeblikk.

Det norske seriekonseptet har vært så vellaget og populært at det også er blitt solgt til flere land. Det har fått hele atten Gullruten-nominasjoner, og vunnet den gjeve TV-prisen fire ganger.

71° nord – team – Fokus på samarbeid

71° nord team deltakerne fra TVprogrammet på TVNorge. Alle bruker Helly Hansen klær.
De fire lagene i 71° nord Team består av åtte profilerte norske kjendiser som skal kjempe seg igjennom mange ekstreme forhold i naturen. Samarbeid er nøkkelen til suksess. (Foto: TVNorge)

Serien har i 2022 kommet i ny drakt, «71° nord Team» og ledes med stødig hånd av programleder Tom Stiansen (51). Han har ledet alle «71° nord»-sesongene siden 2006. 

Nytt i år er at det er fire team som kjemper mot hverandre i stedet for en mot en. Ingen ryker ut underveis. Det er om å gjøre å vinne flest mulige etapper. Teamet som til slutt vinner konkurransen, er de som har flest etappeseire underveis.

Disse kjendisene er på lag i «71° nord Team»:

  • Programleder Jon Almaas (54) og komiker Adam Schjølberg (40).
  • Realitytvillingene Vita og Wanda Mashadi (29).
  • Victoria Tolaas (22), kjent fra “Norges sterkeste» på NRK og YouTuber Safari Shabani (25).
  • Skilegende Thomas Alsgaard (50) og Elisa Røtterud (42) som er motejournalist, eventyrer og tidligere Robinson-deltaker.

Sammen skal lagene samarbeide på best mulig måte gjennom en rekke tøffe utfordringer i norsk natur. 

Helly Hansen for ekstreme forhold

De mange utfordringene på vei til Nordkapp, stiller høye krav til bekledningen. Plaggene må være allsidige, tåle ekstreme ekstreme forhold med varierende vær og temperaturforskjeller. Helly Hansen er offisiell leverandør av klærne i «71° nord Team».

Alle deltakerne har brukt Helly Hansen-tøy fra innerst til ytterst. Plaggene har fått svært gode tilbakemeldinger fra både deltakerne og programleder Tom Stiansen.

– Vi er utrolig fornøyd med både samarbeidet og produktene til Helly Hansen! En av mine klare favoritter er Odin Strech-jakken. Den er veldig komfortabel å ha på seg, og kan brukes til alt, har Tom Stiansen sagt til Helly Hansens nettsider.

Tom Stiansens favoritt til herre

Odin Stretch Hooded insulator jacket Herre

En lettere isolert jakke med fire-veis stretch-stoff som tåler intensive friluftsaktiviteter. Er konstruert med et fleksibelt, lett ytterstoff og varmt, superlett Primaloft® Gold Active + 80 g stretch-isolering. Jakken fås I fire forskjellige farger: Sort, gil. blå og grå.
Kjøp hos Helly Hansen
Tom Stiansens favoritt til dame
Helly Hansen Odin jakke dame

WOMEN’S ODIN STRETCH HOODED INSULATOR JACKET

Varm, vindtett og vannavstøtende – denne jakken i isoleringsstoff bruker utrolig lett og svært komprimerbar Primaloft® Gold Active + for å holde deg varm mens du flytter fjell.
Kjøp hos Helly Hansen

La deg inspirere av «71° nord Team» når du og dine skal ut på tur. Huskeregel nummer én er å kle seg etter forholdene. Det viktigste trikset for å holde seg varm, er å kle seg lag på lag etter aktivitetsnivået man skal holde.

Dette er klærne fra «71° nord Team»

Her får du oversikten over turklærne fra Helly Hansen som blir brukt i årets sesong av i «71° nord Team»:

Ytterlag herre

Skalljakke Herre

Verglas Infinity Shell Jacket

Designet for å yte i fjellet, denne hardskall-jakken utmerker seg i uforutsigbart vær under høy fart og aktivitet. Vi har oppgradert den med vår ekstremt vanntette/pustende og ansvarlige LIFA INFINITY™ teknologi.
Kjøp hos Helly Hansen
Skallbukse Herre
Helly hansen verglas skallbukse

Verglas Infinity Shell Pant

Verglas-skallbuksene hjelper deg å yte bedre i uforutsigbart vær under høy fart og aktivitet. Vi har oppgradert dem med LIFA INFINITY™ – vår bransjeendrende, ansvarlige vanntette/pustende teknologi
Kjøp hos Helly Hansen

Ytterlag dame

Women’s Verglas Infinity Shell Jacket

Designet for å yte i fjellet. Denne hardskall-jakken utmerker seg i uforutsigbart vær under høy fart og aktivitet. Vi har oppgradert den med vår ekstremt vanntette/pustende og ansvarlige LIFA INFINITY™ teknologi. Jakken fåes i 6 ulike farger.
Kjøp hos Helly Hansen
Helly Hansen verglas dame bukse

WOMEN’S VERGLAS INFINITY SHELL PANTS

Verglas-skallbuksene hjelper deg å yte bedre i uforutsigbart vær under høy fart og aktivitet. Vi har oppgradert dem med LIFA INFINITY™ – vår bransjeendrende, ansvarlige vanntette/pustende teknologi. Fås i 5 farger.
Kjøp hos Helly Hansen

Vindjakke

Hold vind og regn på avstand med en vindjakke som lett kan pakkes.

Annonselenke

Innerlag og base layer

Det var Helly Hansen som i sin tid fant op det tekniske undertøyet på 70-tallet. De tilbyr superundertøy for alle temperaturer.

Helly Hansen superundertøy hvit topp

HH LIFA® STRIPE CREW BASE LAYER

Helly Hansens prestasjonsdesignede, langermede LIFA®-underlag med ikonisk stripedesign.
Kjøp her

Les mer på våre temasider: