Shopping

9 strandkjoler du kommer til å elske denne sommeren

bilde av 3 strandkjoler: Svart, oransje og leopard
Vi viser deg våre 9 favoritter blant årets sommerkjoler. Lette luftige, vakre og behagelige er stikkord for våre valg. (Foto: Nelly / Get Inspired)

Sommeren har kommet og tiden for strand, soling og bading er endelig her. Vi har samlet 9 fantastiske strandkjoler vi tror du kommer til å elske denne sommeren.

Strand og sommer går hånd i hånd, og nå som fellesferien begynner å nærmer seg er det på tide å sikre seg årets strandkjole. Kjolene som kommer i alle mulige farger og fasonger er et enkelt antrekk når du skal på butikken, ta en lunsj eller bare vil ha på en lett og luftig kjole. 

Vi har samlet 10 lekre strandkjoler du kan ta på deg i sommervarmen. Kjolene er lette, behagelige og enkle å bære. Få full oversikt over de komfortable og deilige plaggene under.

Ellos Collection Strandkjole Nyla

2 bilder av samme strandkjole, i forskjellige farger: Svart og leo.
Klikk på bilde for å sikre deg kjolen fra Nelly.com (Foto: Nelly)

Denne luftige og lette strandkjolen fra Ellos er det perfekte antrekket enten du skal på stranden, videre på restaurant etter en lang dag på stranden eller bare vil være komfortabel på en varm sommerdag. Kle den opp med belte i livet eller ha den som den er med en lett sommerjakke over. Kjolen er laget i behagelig stoff, har en løs og luftig passform og finnes i tre forskjellige farger og mønster.

Klikk her for å sikre deg den rosa strandkjolen fra Ellos.

Rosa strandkjole fra Faithfull The Brand

Klikk på bilde for å bestille strandkjolen fra Faithfull The Brand.

Denne lekre sommerkjolen i hot pink er den perfekte kjolen på varme sommerdager. Kjolen har justerbare stropper, firkantet hals og strikk i brystet for å gi deg en stilfull passform.

Bestill den rosa kjolen fra Høyer her.

Bellavista sommerkjole fra Faithfull The Brand

Klikk på bilde for å bestille den gule kjolen fra Faithfull The Brand levert hjem på døra.

Denne fantastiske strandkjolen med bittesmå gule blomster er nesten definisjonen på sommeren. Kjolen har et fast midjebånd, v-hals og knyting på ryggen for å gi en perfekt passform. Kjolen er ankellang og av det luftige og lette salget.

Den gule og sommerlige kjolen kan kjøpes her.

Viola strandkjole

Klikk på bilde for å sikre deg den lekre kjolen fra Ellos.

Strandkjolen fra Ellos kommer i en lekker struktur og passform. Kjolen har en elastisk strikk og volanger over bryste og er ermeløs.

Kjolen finnes i sort og orange. Bestill kjolen fra Ellos her.

Stacy Frotté kjole fra Ellos

Klikk på bilde for å sikre deg Frotté kjole fra Ellos.

Den lekre sommerkjolen fra Ellos fremhever formene dine og har et fantastisk uttrykk. Kjolen kommer i sesongens mest populære stoff frotté. Det gjør at kjolen føles ut som et stort, mykt håndkle.

Klikk her for å sikre deg kjolen fra Ellos.

Lekker heklet kjole fra NA-KD x Amalie Star

Klikk på bilde for å sikre deg heklekjolen hos NA-KD.

Sommerens kanskje største trend er hekla plagg og sterke pastellfarger. Med denne maxikjolen fra NA-KD får du begge deler i ett. Kjolen som kommer i et elastisk materiale og med knyting bak er rene definisjonen på årets sommerplagg. Kjolen er lett, luftig og tettsittende. Perfekt til varme sommerdager.

Klikk her for å bestille den hekla maxikjolen fra NA-KD her.

Leopard kjole fra NA-KD

Klikk på bilde for å sikre deg leopardkjolen fra NA-KD.

Leopardkjolen fra NA-KD er en lett og luftig sommerkjole med v-hals og lange ermer. Kjolen har et lett og luftig uttrykk som sitter løst på kroppen. Kjolen kan være litt gjennomsiktig, men kombineres kjolen med en badedrakt eller bikini under er du sikret et perfekt antrekk til sommeren.

Klikk deg inn og sikre deg leopard kjolen fra NA-KD her.

Lynella Venilla bomullskjole fra Moss Copenhagen

Klikk på bilde for å sikre deg hvite sommerkjolen fra Moss openhagen.

Den herlige hvite bomullskjolen fra Moss Copenhagen er en luftig og lett sommerkjole. Kjolen har praktiske lommer i siden, trekvartlange ballongermer og en passform som er luftig og løs. 

Klikk her for å sikre deg sommerkjolen fra Moss Copenhagen.

T-Skjorte kjole fra Moss Copenhagen

Klikk på bilde for å gå direkte til kjolen.

Det finnes lite som slår følelsen av å gå rundt i en t skjorte-kjole! Med denne kjolen fra Moss Copenhagen får du en avslappende kjole som er perfekt til late sommerdager. Kjolen kan brukes slik som den er eller styles med et matchende belte for en mer tettsittende passform. Kjolen er rett og slett den perfekte hverdagskjolen.

Klikk her for å sikre deg t-skjorte kjolen fra Moss Copenhagen.

Les mer på våre temasider: