Shopping

9 strandkjoler du kommer til å elske denne sommeren

3 bilder av damer i strandkjoler i 2023. Venstre: Dame i hvit, behagelig kaftan, perfekt til stranden! Med en svart badedrakt med cut-outs under. Midten: Dame i nydelig hvit sommerkjole med knapper som også kan brukes på stranden. Høyre: Dame i blå- og hvitstripet kjole med spagettistropper, nydelig strandkjole. Vi viser deg årets 9 flotteste strandkjoler.
Vi viser deg våre 9 favoritter blant årets strandkjoler. Lette luftige, vakre og behagelige er stikkord for våre valg av kjoler til dame. (Foto: Nelly / Get Inspired)

Vi har samlet 9 fantastiske strandkjoler, i herlige stoffer som bomull, lin og sateng, vi vet du kommer til å elske denne sommeren!

Strand og sommer går hånd i hånd, og nå som fellesferien begynner å nærmer seg er det på tide å sikre seg årets strandkjole. Kjolene som kommer i alle mulige farger og fasonger er et enkelt antrekk når du skal på butikken, ta en lunsj eller bare vil ha på en lett og luftig kjole. 

Vi har samlet 10 lekre strandkjoler du kan ta på deg i sommervarmen. Kjolene er lette, behagelige og enkle å bære. Få full oversikt over de komfortable og deilige plaggene under.

Ønsker du mer inspirasjon i sommer? Her finner du all inspirasjon, trender, tips og triks og klær til dame.

1. Heklet strandkjole i hvit

2 bilder av kvinne i hvit strandkjole med solbriller i handen. Dette er 9 av årets flotteste strandkjoler 2023.
En av årets største trender når det kommer til sommerkjoler er heklede varianter som denne flotte hvite. (Foto: Nelly)

Sommerens sansynligvis største trend er hekla plagg og gjerne i hvite eller lyse farger. Med denne maxikjolen fra Gina Tricot får du begge deler i ett. Kjolen som kommer i et elastisk materiale og med en flott åpen rygg er rene definisjonen på årets sommerplagg. Kjolen er lett, luftig og tettsittende. Perfekt til varme sommerdager!

Heklet
Gina Tricot Chrochet dress

Gina Tricot Chrochet dress

Sjekk prisen her

2. Blå, lang strandkjole: Lindex

2 bilder av dame i blå, lang strandkjole fra Lindex. Dette er årets 9 flotteste strandkjoler spør du oss!
En blå drøm av en strandkjole! Luftig, behagelig og vakker på samme tid. (Foto: Lindex)

Denne lekre, blå drømmen av en sommerkjole fra. Lindex passer perfekt for deg som må ha en kjole til og fra stranden, og kanskje har et stykke for å komme deg dit. Den er luftig, lett og ikke minst veldig flott med sin friske farge. Denne kan også fint brukes til både sommerfester og hverdags om du vil det!

Dette er kjolen «alle» ønsker seg i år

Sateng
Lang satengkjole fra Lindex

Lang satengkjole fra Lindex

Sjekk prisen her

3. Kaftan-strandkjole

2 bilder av dame i hvit kaftan. Dette er årets 9 flotteste strandkjoler spør du oss!
Denne hvite kaftanen er en vinner på stranden i sommer. Den passer til alle bikinier og badedrakter, og er noe av det mest behagelige du kan ha på. (Foto: Ellos)

Dette blir fort en favoritt enten du skal ut på balkongen eller terrassen og nyte kaffeen om morgenen eller på stranden i sommer! Enklere og mer behagelig kan det umulig bli. Den flotte kaftanen er i tillegg veldig flott med sitt delikate stoff og snøringen i midjen.

Finn frem strandbagen, bikini eller badedrakt og et par flotte sandaler og du er klar for både stranden og strandbar!

kaftan
Ellos strandkjole Tantolunden

Ellos strandkjole Tantolunden

Sjekk prisen her

4. Oransje kaftan-strandkjole fra Ellos

2 bilder av dame med oransje strandkjole fra Ellos. Dette er årets 9 flotteste strandkjoler spør du oss!
En oransje strandkjole, eller kaftan som denne typen klesplagg også kalles, som også fint kan brukes hjemme i hagen. (Foto: Ellos)

Flott strandkjole i oransje som virkelig spriter opp dagen på stranden. Det florlette stoffet og den luftige passformen gjør seg ypperlig på varme dager på stranden. Denne sommerkjolen får du god bruk for om du liker å kle deg i behagelige klær når du holder på hjemme i hagen eller bruker mye tid på stranden om sommeren.

Sesongens fineste bikini og badedrakter

kaftan
Ellos Strandkjole Viola

Ellos Strandkjole Viola

Sjekk prisen her

5. Hvit Strandkjole med knapper

To bilder av dame i hvit, lang strandkjole fra nelly.
Flott hvit strandkjole med knapper fra Nelly. (Foto: Nelly)

Denne fantastiske strandkjolen med volanger, knyttede stropper og små knapper er nærmest definisjonen på sommeren. Kjolen sitter tettere i midjen, er ankellang og av det luftige og lette salget.

Dette er kjolen du enkelt kler på deg etter stranden om du skal videre på sommerfest eller restaurant. Den er også nydelig som en vakker sommerkjole både til hverdags og fest. Kle den opp eller ned med hæler eller joggesko og sleng over en dressjakke, dongerijakke, skinnjakke eller til og med strikkejakke på de litt kaldere dagene.

hvit strandkjole
Nelly Flirty Frill dress

Nelly Flirty Frill dress

Sjekk prisen her

6. Løs strandkjole i bomullsvev

2 bilder av dame i blå, løs, lang sommerkjole med v-hals og korte ermer.
Blå, løs sommerkjole med volanger og v-hals i herlig bomullsvev. (Foto: Cellbes)

Denne luftige og lette strandkjolen fra Cellbes er det perfekte antrekket enten du skal på stranden, videre på restaurant etter en lang dag ved sjøen eller bare vil være komfortabel på en varm sommerdag. Kle den opp med belte i livet eller ha den som den er med en lett sommerjakke over.

Kjolen er laget i behagelig bomullsvev, har en løs og luftig passform og finnes også i sort for deg som vil ha en kjole som passer til enhver anledning.

Dette er årets mest trendy plagg til fjellturer

blå strandkjole
Cellbes bomullskjole Patricia

Cellbes bomullskjole Patricia

Sjekk prisen her

7. Hvit strandkjole i bomull fra NA-KD

2 bilder av dame i hvot løs strandkjole i 100% bomull, med knyttede stropper og flott rygg. En nydelig sommerkjole. Dette er årets 9 flotteste strandkjoler spør du oss!
Det er ikke mye som slår løse, enkle strandkjoler som denne i sommervarmen. Når den i tillegg har en særegen detalj som knytingen i ryggen her skiller den seg også ut i mengden. (Foto: NA-KD)

Denne flotte og ikke minst behagelige kjolen i bomull er perfekt på varme sommerdager. Strandkjolen, som også fungerer som en vanlig sommerkjole, har en nydelig knytting i ryggen som åpner for justeringer som kan tilpasses deg og din høyde.

Med en flott dongerijakke og et par joggesko er du plutselig kledd for hverdag eller en tur på kontoret. Slenger du derimot på deg en skinnjakke eller strikkejakke og noen flotte sandaler er du kledd for sommerfest eller en kveld med venninner.

bomull
Midikjole med knyting i ryggen fra NA-KD

Midikjole med knyting i ryggen fra NA-KD

Sjekk prisen her

8. Linkjole fra Part Two

2 bilder av dame i strandkjole med hvite og blå striper fra PART TWO. Dette er årets 9 flotteste strandkjoler spør du oss!
Dette er linkjolen som passer like godt til stranden som den gjør til hverdags. (Foto: Villoid)

Er det ikke herlig med klær som kan brukes til mange forskjellige anledninger? Denne sommerkjolen i sval lin er både lett og luftig nok til å brukes som strandkjole, men også tildekket og flott nok til å brukes både til hverdags eller sommerfest. Her kan du i tillegg endre stilen ved å legge til et flott belte i livet, en fin jakke eller noen flotte sko.

Den flotte kjolen med spagettistropper, og duse hvite og blå striper er fra det populære merket Part Two og du finner den hos Villoid.

lin
Part Two Alexandra dress

Part Two Alexandra dress

Sjekk prisen her

9. Mønstret kaftan-strandkjole

2 bilder av dame i mønstret kaftan/strandkjole fra Cellbes i flotte farger: blå, grønn, rosa, svart, beige og aprikos. Dette er årets 9 flotteste strandkjoler spør du oss!
Er du klar for å kle deg i farger og mønster i sømmer er dette kaftanen som passer deg! (Foto: Cellbes)

Lite er som en kaftan på stranden! De behagelige plaggene er de perfekte strandkjolene å slenge over seg når stranddagen er over eller vinden øker på stranden. Denne har et fargerikt blomstermønster i flotte farger, v-hals og snøring i livet.

kaftan
CellbesKaftan Kyoto

CellbesKaftan Kyoto

Sjekk prisen her

Les mer på våre temasider: