Shopping

After Eight julekalender 2023: Unboxing

Vi har åpnet After Eight sin julekalender(2023) for å sikre at innholdet er så godt som de lover og sjekke om julekalenderen er verdt prisen.

After Eight julekalender er en spiselig adventskalender fylt med 24 biter fra det populære britiske sjokolademerket. Vi har åpnet alle lukene for å sjekke om kalenderen er verdt å kjøpe.

For å vurdere dette har vi sjekket pris i forhold til innhold, om den gir deg julestemning, variasjon i produkter, kvalitet og størrelse på innholdet.

Her finner du forresten alle samlesakene våre med forskjellige julekalendere i 2023!

After Eight julekalender 2023

After Eight julekalender 2023

Kalenderen er fylt med 24 deilige sjokoladebiter fra After Eight. Kalenderen varierer mellom to ulike smaker: Originalen og Dark.
Sjekk prisen her

Hvordan rangerer vi After Eight julekalender 2023?

Pris på innholdet

I julekalenderen fra After Eight får du til sammen 185 gram After Eight sjokolade, det vil si ca 7 gram sjokolade bak hver luke. Til en pris på 349 kroner, er dette dyrere enn vanlig 400 grams After Eight-boks (85 kroner her). Men er du veldig glad i After Eight-sjokolade, er dette virkelig kalenderen for deg.

Holder After Eight-julekalender det de lover?

I våre øyne holder julekalenderen det de lover. Her får du en bit After Eight-sjokolade hver dag frem til jul.

Gir kalenderen oss julestemning?

Kalenderen er utformet som et klokketårn som på mange måter kan minne om en grønn versjon av Big Ben. Kalenderen har et stemmningsfylt motiv med blant annet små hus med snø på taket. Ja, designet på kalenderen gir oss virkelig julestemning.

Produktkvalitet

After Eight er et tysk sjokolademerke, og vi nordmenn kjenner det som den klassiske mintsjokoladen. Sjokoladen holder høy kvalitet og smaker fantastisk godt (for dem som liker mint, riktignok).

Variasjon

Om du forventer stor variasjon i en julekalender, vil vi anbefale deg en annen julekalender. Her får du som nevnt kun to ulike biter sjokolade.

Er du på utkikk etter flere spiselige adventskalendere? Da burde du sjekke ut vår store guide til de 10 mest populære spiselige julekalendere.

After Eight adventskalender 2023

After Eight adventskalender 2023

Sjekk prisen her
Grønn julebord med røde detaljer. Vi har samlet julekalendere 2023. Du kan velge mellom adventskalendere fra blant annet; Rituals, Essence, Kicks, Lego, Pokemon, Kinder, After Eight og mange flere.

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame

Les også: Her er årets spiselige julekalendere

Les mer på våre temasider: