Hus

Airfryer med alt-i-ett: Disse multikokerne er best i test

Airfryer med alt-i-ett: Collage av airfryere fra Ninja og OBH.
Visste du det finner airfryere som kan langt mer enn å bare fritere med luft? (Foto: ABC Guider)

Blir en «vanlig» airfryer litt for puslete for deg? Vi har funnet 3 testvinnende airfryere som gjør mye mer enn kun luftfritere.

Airfryere har blitt kjempepopulære de siste årene, og kan være et superpraktisk og forenklende tilskudd til ethvert kjøkken. Likevel opplever mange dem som enda en trendy kjøkkendings som kommer til å ende opp med å samle støv i et skap sammen med maskiner for alt fra brødbaking til sous-vide.

Derfor har det kommet stadig flere airfryere som spiller på litt flere strenger, og tilbyr mer enn bare å «fritere» med luft, som dampkoking og grillfunksjon. På den måten blir det litt enklere å forsvare plassen de tar opp på kjøkkenbenken. Vi har funnet frem et utvalg kjøkkenmaskiner som absolutt ikke er noen «one trick pony».

Liker du å gjøre gode kjøp? Da bør du sjekke ut samlesiden vår for best i test-saker.

Ninja Foodi 14(!)-i-1 multicooker

Ninja Foodi 14-i-1 multicooker

Ninja Foodi 14-i-1 multicooker

Sjekk prisen her

Ninja Foodi 14-i-1 multicooker er et imponerende kjøkkenapparat som tilbyr stor allsidighet i en liten pakke. Denne multicookeren skiller seg ut med sine 14 forskjellige funksjoner, som inkluderer trykkoking, dampkoking, saktekoking, luftfritering, baking, og til og med yoghurtlaging, noe som gjør den til et praktisk alt-i-ett-verktøy for ethvert kjøkken.

En utmerket investering for de som søker etter en praktisk og fleksibel løsning for daglig matlaging, som blant annet fikk 4.5 stjerner og ble omtalt som «en kapabel multicooker» av Homes & Gardens. Hos Tech Advisor fikk den 5 av 5 mulige stjerner, og «Best in Class»-stempelet.

OBH Nordica Easy Fryer 3-i-1 

OBH Nordica Easy Fryer 3-i-1 

OBH Nordica Easy Fryer 3-i-1 

Sjekk prisen her

Denne kompakte airfryeren er ideell for de med begrenset plass, men som fortsatt ønsker mangfold i matlagingen. Med sin luftfriteringsfunksjon kan den tilberede sunne måltider med minimalt med olje, mens grill- og kokeplatefunksjonene utvider mulighetene til å inkludere en rekke retter fra grillet kjøtt til pannekaker.

Selv om den kanskje ikke har kapasiteten til større apparater, er den perfekt for alle som ønsker en praktisk løsning for rask og sunn matlaging. Hos Tek.no ble den best i test og fikk 9 av 10 mulige poeng.

Blir disse airfryerne litt for avanserte? Disse airfryerne er best i test!

Ninja Foodi Max Grill

Ninja Foodi Max Grill

Ninja Foodi Max Grill

Pris nå: 2 167 kroner hos Skousen
Her får du den til laveste pris

Dette apparatet er ikke bare en grill, men kombinerer også funksjoner som luftfritering, baking, roasting og tørking, noe som gjør det til en ekte multikunstner på kjøkkenet. Den er designet for å være enkel å rengjøre, med non-stick overflater og avtagbare deler som kan vaskes i oppvaskmaskin.

Hos Techadvisor.com fikk den 4.5 av 5 mulige og «Editor’s Choice»-tittelen.