Reise

All inclusive Hellas: Hotellene med alt inkludert

Fire bilder sammensatt til ett bilde. Bildene viser forskjellige all inclusive-hotell i Hellas på destinasjoner som Kreta og Rhodos. All inclusive er perfekt for deg som reiser til syden med familien da det ofte er mange aktiviteter til barn her. Vi hjelper deg med å finne de beste hotellene med all inclusive i Hellas, samt tipser om hvor du kan finne billige reiser med all inclusive ved hjelp av restplasser.
Sydenferie med alt inkludert? Ja takk, sier vi. Her finner du de beste hotellene i Hellas med all inclusive!

Hvor deilig er det ikke å reise på ferie hvor alt er inkludert? Her finner du de beste hotellene i Hellas som alle byr på all inclusive!

Gjør ferien ekstra avslappende med å reise på all inclusive! Hvor digg er det ikke å slippe å tenke på hvor man skal spise hver kveld, eller hvor mye man må beregne i matbudsjett på ferien? Med all inclusive-hotell får du alt dette inkludert, og reiser du med barn kan du glede dem med at de kan spise så mye is de bare vil!

Vi hjelper deg med å finne all inclusive-hotell i Hellas. Vi har blant annet funnet hotellene som er kåret til de beste av Tripadvisor, samt billige all inclusive-reiser med restplass.

apollo-hotell
All inclusive-hotell i Hellas

All inclusive-hotell i Hellas

Sjekk prisene her

Drømmer du om vakre strender, behagelig temperatur og krystallklart vann? Da bør du sjekke ut samlesiden vår hvor du finner alt vi skriver om Middelhavet.

De beste all inclusive hotellene i Hellas

Vi har sett på Tripadvisors liste over Travellers’ Choice-prisvinnere og funne tre all inclusive hotell i Hellas som kan skryte over å være kåret til de mest populære.

Lurer du på hvor i det greske landet du skal legge ferien? Her finner du reiseekspert Odd Roar Langes beste tips til Hellas-ferien!

Ikos Dassia – All inclusive på Korfu

Her får du et all inclusive-hotell som oser av luksus, og med en fantastisk beliggenhet rett ved strande. Her kan du blant annet utforske en rekke basseng, tennisbane, barneklubb, spa og treningssenter. «Super service, flott hotell og fantastisk personale. Her får du nydelig mat, fantastiske drinker, mange utrolig gode viner (spesielt de greske), ikke minst de vakre omgivelsene og fantastiske bassengområde. Vi kommer definitivt tilbake!», lyder en anmeldelse.

Hotellet får i gjennomsnitt 5 av 5 mulige poeng basert på 3762 anmeldelser.

all inclusive

Atrium Palace Thalasso Spa Resort – All inclusive på Rhodos

Spennende basseng, tennisbane, snackbar og spa er bare noe av det du får på dette luksuriøse all inclusive-hotellet. Hotellet har også en flott beliggenhet i byen Lindos på Rhodos som gir gode muligheter til å utforske historien til den populære greske øya. «Anbefales! Stille og rolig rett ved stranden med et meget vennlig og hyggelig personale. Du får også god gresk mat i flere restauranter som finnes på hotellet!», skriver en besøkende.

Hotellet får i gjennomsnitt 5 av 5 mulige poeng basert på 6216 anmeldelser.

all inclusive
Atrium Palace Thalasso Spa Resort

Atrium Palace Thalasso Spa Resort

Sjekk prisen her

Her kan du forresten lese mer om vakre Rhodos. Vi avslører blant annet hvor du finner billige reiser til den greske øya.

Nana Golden Beach – All inclusive på Kreta

Nana Golden Beach-hotellet på Kreta ser ut til å ha vært en fantastisk opplevelse for de besøkende, og noen av anmeldelsene oser av skryt: «Jeg og barna mine har tilbrakt en uke på dette hotellet, og det er et av de beste stedene vi noen gang har vært på», sier blant annet en anmeldelse. Det er rett og slett vanskelig å finne noe negativt om dette hotellet som byr på alt fra boblebad og andre basseng, til yogatimer og spillesal.

Hotellet får i gjennomsnitt 5 av 5 mulige poeng basert på 2373 anmeldelser.

all inclusive
Nana Golden Beach

Nana Golden Beach

Sjekk prisen her

Lurer du på hvilke andre hotell på den populære greske øya som er verdt å se på? Her finner du de beste hotellene på Kreta.

Restplasser til Hellas med all inclusive

Har man mulighet til å reise på ferie spontant og det ikke er så viktig med hvor man reiser, er det mulig å finne mange billige reiser ved bruk av restplasser. Noen av disse reisene kommer også med all inclusive-hotell. Under hjelper vi deg med å finne restplasser til Hellas som alle har all inclusive-hotell inkludert.

Her har vi samlet en rekke restplasser til syden slik at du enkelt kan finne billig ferie til destinasjoner som blant annet Hellas, Kroatia, Kypros og Gran Canaria.

Les mer på våre temasider: