Mat og drikke

Amerikanske pannekaker

Klassiske amerikanske pannekaker! Toppet med smør og sirup, søtt og godt, perfekt til helgefrokosten.

Amerikanske pannekaker

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
30 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • Tilbehør

  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Bland mel, bakepulver, sukker og salt sammen. Tilsett halvparten av melken og visp sammen til du har en klumpfri røre. Deretter tilsetter du resten av melken, smeltet smør og egg, rør godt sammen. La pannekakerøren svelle i ca. 30 minutter.

2.

Smelt smør i en stekepanne. Hell 1-3 øser med pannekakerøre i pannen og stek på middels varme. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden.

3.

Server med smør og sirup.

Les mer på våre temasider: