Shopping

Andrésy marmelade-julekalender 2023

Om du liker franske fristelser, er dette julekalenderen for deg! Hver luke inneholder et lite glass med noe herlig og søtt du kan smøre på frokostrundstykket ditt, så om du liker å starte dagen med et skikkelig godt syltetøy, marmelade eller til og med sjokoladepålegg, bør du lese videre.

Andrésy er en fransk produsent av syltetøy, marmelader og annet søtt pålegg, og Les Confitures a l’Ancienne er deres kolleksjon av fransk tradisjons-konfityr.

Vi har sjekket pris i forhold til innhold, julestemning, variasjon, produktkvalitet og om kalenderen holder det den lover.

Her har vi samlet flere julekalendere 2023 til barn, dame og herre.

Slik rangerer vi Andrésy Les Confitures a l’Ancienne-julekalender 2023:

Positivt

+ God variasjon

+ En koselig og lun start på dagen

Negativt

– Litt små glass

– Noen litt kjedelige smaker (etter skribentens syn)

Andrésy marmelade-julekalender

Andrésy marmelade-julekalender

Herlige smaker med fransk håndverks-konfityr.
Sjekk prisen her

Holder den det som blir lovet?

Kalenderen lover 24 små bokser marmelade og andre smørbare pålegg i 12 forskjellige smaker, blant annet blåbær, bringebær, blomsterhonning og hasselnøtt & sjokolade, noe som stemmer.

Gir kalenderen oss julestemning?

Å starte de mørke desemberdagene med et lyspunkt i form av søtt og deilig syltetøy eller marmelade må jo kunne sies å være ganske julete, selv om konfityr kanskje ikke nødvendigvis har de aller sterkeste jule-assosiasjonene. Kombinert med en varm kopp jule-te kan denne kalenderen virkelig gjøre advent til en enda koseligere tid.

Produktkvalitet

Kvaliteten er jevnt over god, selv om noen av smakene kanskje er litt intetsigende og kjedelige (etter skribentens ønsker).

Variasjon

Variasjonen er god, og man vil aldri få samme glass mer enn to ganger. Positivt at det også er både honning og et mildt sjokoladepålegg i kalenderen, som bryter fint opp mellom alt syltetøyet og marmeladen.

Er kalenderen verdt pengene?

Du kan nok få mer syltetøy, marmelade og honning for en lavere kilopris andre steder, men om du ikke er av typen som har for vane å velge seg ett syltetøy og kun spise det, men heller liker å smake på ulike og nye ting, er denne kalenderen midt i blinken!

Grønn julebord med røde detaljer. Vi har samlet julekalendere 2023. Du kan velge mellom adventskalendere fra blant annet; Rituals, Essence, Kicks, Lego, Pokemon, Kinder, After Eight, Harry Potter, Whittard kakao-kalender, Pringles-julekalender, fiskekalender fra Abu Garcia og Berkley, Minecraft, Anton Berg

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame

Les også: Her er årets spiselige julekalendere