Shopping

Anton Berg julekalender 2023

Vi åpner julekalenderen fra Anton Berg! Finn ut om den populære sjokoladen står til forventningene i det vi avslører den smakfulle kalenderens innhold!

Vi har åpnet den luksuriøse marsipankalenderen fra Anton Berg for å finne ut om den skaper julestemning og er verdt pengene.

Hvorfor ikke bytte ut den klassiske sjokoladekalenderen med en eksklusiv marsipankalender fra Anton Berg?

Vi har sjekket pris i forhold til innhold, julestemning, variasjon, produktkvalitet og om kalenderen holder det den lover.

Her har vi samlet flere julekalendere 2023 til barn, dame og herre.

Slik rangerer vi Anton Berg marsipankalender:

Positivt

+ Kvalitet

+ Variasjon

Negativt

– Bare til deg som liker marsipan

– Rosa farge skaper ikke julestemning

Anton Berg marsipankalender

Anton Berg marsipankalender

Kalenderlukene inneholder Anthon Bergs fineste marsipan, smaksatt med spennende smakskombinasjoner.
Sjekk prisen her

Holder den det som blir lovet?

Kalenderlukene inneholder Anthon Bergs fineste marsipan som er overtrukket av sjokolade, og smaksatt med spennende smakskombinasjoner. Marsipankalenderen holder det som blir lovet. Når det er sagt, så er dette ikke en kalender for deg som ikke liker marsipan.

Gir kalenderen oss julestemning?

Selve dekorasjonen på julekalenderen er med på å gi julestemning, og selv om vi skjønner hvorfor esken er rosa, synes vi ikke fargen veldig julete.

Produktkvalitet

Det er ingenting å si på kvaliteten på innholdet. Marsipansjokoladen til Anton Berg er kjent for sin kvalitet, og det får du også i denne kalenderen. Selve kalenderen er helt som forventet i kvalitet på en sjokoladekalender.

Variasjon

Selv om man ikke får en ny type sjokolade i hver luke får man seks forskjellige smaker. Dette er mer variasjon enn man får i en vanlig sjokoladekalender, så vi vil si det er en god variasjon med smaker i denne kalenderen.

Er kalenderen verdt pengene?

Kalenderen har en pris på 349 kr, noe som vil si at hver luke i gjennomsnitt koster 15 kr. Ettersom du får sjokolade som ikke nødvendigvis finnes i butikken blir innholdet mer eksklusivt, noe som er med på å rettferdiggjøre prisen på julekalenderen.

Grønn julebord med røde detaljer. Vi har samlet julekalendere 2023. Du kan velge mellom adventskalendere fra blant annet; Rituals, Essence, Kicks, Lego, Pokemon, Kinder, After Eight, Harry Potter, Whittard kakao-kalender, Pringles-julekalender, fiskekalender fra Abu Garcia og Berkley, Minecraft, Anton Berg

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame

Les også: Her er årets spiselige julekalendere