Åpen lasagne med burrata, asparges og brunet smør
Åpen lasagne er en variant hvor man anretter lasagnen lagvis på tallerkenen i stedet for å bake den i form. Denne varianten med burrata, brunet smør og asparges har masse gode smaker og er rask å lage.
Åpen lasagne med burrata, asparges og brunet smør
30 min
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Kok lasagneplatene i saltet vann til de er al dente.
Kutt aspargesen i biter og ha over i en stekepanne med smør og litt vann. Damp til aspargesen er mør, det tar ca 4-6 minutter.
Ha smør i en kjele og brun på middels varme til det får en nøttebrun farge.
Sett sammen lasagnen lagvis på tallerkenen med lasagneplater, asparges, brunet smør og burrata. Topp med ristede pinjekjerner, en skvis sitron og revet sitronskall.