Shopping

Black Week 2023: Apple-produktene du sparer penger på nå

Collage med Apple-produkter som iPhone, Apple Watch og Apple Airpods. Vi har funnet stedene hvor du finner produktene til lavest. pris under Black Week.
Apple-produkter som Apple Watch, Apple Airpods og iPhone står ofte høyt på ønskelisten til flere nordmenn. Vi hjelper deg med å finne stedene du får kjøpt de populære produktene til lavest pris under Black Week. (Foto: ABC Guider)

Ute etter Apple Watch, Apple Airpods eller iPhone? Vi hjelper deg med å finne butikkene du får de populære produktene til lavest pris.

iPhone, iPad, Macbook, Apple Watch eller Airpods? Apple-produkter står nok høyt på ønskelisten til mange denne julen, og da er det nok også mange som er ute etter nettopp disse produktene til en god pris.

Vi har sjekket prisene for å hjelpe deg med å gjøre et godt kjøp dersom det er akkurat Apple-produkter du er ute etter.

Ute etter tips og triks, eller gode Black Week-tilbud? Da anbefaler vi å sjekke ut samlesiden hvor du finner alt vi skriver om Black Week.

Apple-produkter på Black Week-salg

For å finne ut hvilke tilbud som er best, og ikke minst sjekke at tilbudene er reelle, har vi sett på hvert enkelt produkts prishistorikk i 2023. Vi legger derfor ikke inn produkter som per nå ikke er et godt tilbud. Har produktet vært priset til samme nivå tidligere, vil vi opplyse om dette.

Apple Watch

Etter mye søk for å finne det beste tilbudet på Apple Watch, må vi dessverre komme med den dårlige nyheten at dette er et produkt som kan kjøpes billigere ved andre tidspunkt. Klokkene har enten vært billigere ved en tidligere anledning, eller hatt samme tilbudspris over lengre tid, også før Black Week.

Apple Watch Series 8 45 mm

Apple Watch Series 8 45 mm

Denne modellen har vært billigere ved tidligere anledninger.
Pris nå: 4 833 kroner hos ComputerSalg
Her får du den til laveste pris
Apple Watch Ultra Titan

Apple Watch Ultra Titan

Klokken er relativt billig fra originalpris, men den har hatt prisen i en god stund også før Black Week.
Pris nå: 5 716 kroner hos Telenor.no

Apple Airpods

Er du derimot ute etter Apple Airpods er det lettere å finne tilbud som kan være verdt å slå til på. Vi har blant annet tidligere skrevet at Apple Airpods endelig er på tilbud. Også her må man være litt oppmerksom, for flere av Apple-produktene er ikke på tilbud. Det betyr ikke at det er dårlige kjøp, men du sparer ikke nødvendigvis ekstra ved å handle denne uken.

godt tilbud
Apple AirPods Pro (2. gen.)

Apple AirPods Pro (2. gen.)

Tilbudet er kanskje ikke det største, men prisen på disse har aldri vært lavere. Store salg på Apple-produkter er sjeldne.
Pris nå: 2 939 kroner hos Teknikkdeler
Her får du den til laveste pris
vær oppmerksom
Apple AirPods (3. gen.)

Apple AirPods (3. gen.)

Disse er ikke annonsert å være på tilbud, men vi vil gjøre oppmerksom på at prisen økte med 100 kr i begynnelsen av november.
Pris nå: 2 090 kroner hos TeleOutlet
Her får du den til laveste pris

iPhone

Også har vi iPhone. Uten å ha kilder på det, er vi nokså sikre på at smarttelefonen fra Apple står på mange ønskelister, og dermed også mange handlelister rundt om i landet. På lik linje som flere andre Apple-produkter er det ikke store salg å skryte av under Black Week. Prisene varierer stort i løpet av året, så her er vårt beste råd å følge nøye med for å passe på at man ikke kjøper når de er på det dyreste.

Ved hjelp av Klarna får du her automatisk opp hvor du finner produktet til lavest pris for øyeblikket.

på sitt billigste nå
iPhone 14 Pro 128GB

iPhone 14 Pro 128GB

Pris nå: 10 990 kroner hos TeleOutlet
Her får du den til laveste pris
har vært billigere
iPhone 15 Pro 128GB

iPhone 15 Pro 128GB

Pris nå: 11 990 kroner hos Elkjøp
Her får du den til laveste pris

Les mer på våre temasider: