Shopping

Årets flotteste vanntette vinterjakker til dame

Venstre: Bilde av en dame i en helt vanntett vinterjakke i grønn til dame. Midten: Bilde av en smilende dame i en beige vanntett parka/ vinyterjakke til dame fra Twentyfour som holder en kopp kaffe og som er ute i en by med snø. Høyre: Bilde av dame i en lysegrå/beige trenchcoat til dame som både er varm og vanntett - perfekt vinterjakke for deg som vil se flott ut i all slags vær!
Visste du at du finner mange flotte vinterjakker og parkaser til dame som også er vanntette? Vi har funnet et utvalg, og her finner du alt fra lange parkas til en stilig trenchcoat, korte vinterjakker og dunjakker. Felles for dem alle er at de holder deg tørr selv i kulden. (Foto: ABC Guider)

Er du ute etter en vinterjakke eller parkas til dame? Hva med en som også er vanntett? Her er årets flotteste vanntette vinterjakker til dame!

Er du ute etter en jakke som kan brukes både når det er kald og regner ute? Da vil du like jakkene under! Vi har nemlig funnet både lange, korte, hverdags- og mer pyntede vinterjakker til dame som alle har det til felles at de også er vanntette.

Her samler vi forresten alle årets trender til dame!

Helt vanntett vinterjakke til dame fra Helly Hansen

Bilde av en dame i en helt vanntett vinterjakke i grønn til dame.
Denne varme vinterjakken til dame er fullstendig vanntett, og dermed en jakke du kan tre på deg selv når det pøser ned! (Foto: Helly Hansen)

Først ut er «Frida» fra Helly Hansen. Dette er jakken som på grunn av sitt enkle design aldri går av moten. Ikke er den for lang eller kort, så denne passer til både strømpebukser og bukser. Denne er faktisk helt vanntett og du er dermed sikret å både se flott ut samtidig som jakkens fôr holder deg varm og jakkens ytterside holder deg tørr.

Helly Hansen
«Frida» insulated vinterparkas

«Frida» insulated vinterparkas

Fullstendig vanntett og pustende.
Sjekk prisen her

Lang vinterjakke til dame fra Bergans

Bilde av kvinne i en lang vanntett vinterjakke/parkas til dame fra Bergans. Avbildet er en blå variant, men den finnes også i svart.
«Oslo Urban» er en herlig, lang og vanntett vinterjakke til dame fra Bergans. Avbildet er en blå variant, men den finnes også i svart. (Foto: Antonsport)

Bergans er mange sitt førstevalg når det kommer til beskyttende jakker for alt slags vær og aktiviteter. Her har de laget en varm og komfortabel parkas som også gir god beskyttelse mot vær og vind. «Perfekt til en urban vinter», beskriver de selv jakken. Jakken har en vannsøyle på 10 000 mm.

Bergans
Bergans «Oslo Urban» Insulated Parka

Bergans «Oslo Urban» Insulated Parka

Vannsøyle: min. 10 000 mm.
Sjekk prisen her

Vanntett parkas til dame fra Swims

Bilde av dame i en svart vanntett vinterjakke til dame fra Swims. Denne holder deg både varm og tørr i vinter!
Flott svart og vanntett vinterjakke fra populære Swims. Denne holder deg både varm og tørr i vinter! (Foto: Villoid)

Lausanne Parkas er en av bestselgerne fra Swims og perfekt for regntunge og kalde årstider som høst, vår og vinter! Allværsjakken er sofistikert og kommer med praktisk avtagbart innerfôr og vanntette lommer – slik som resten av jakken.

Slik får du regntøyet til å holde seg vanntett lengst mulig.

SWIMS
SWIMS «Lausanne Parka» 

SWIMS «Lausanne Parka» 

Vanntett jakke med vanntette lommer.
Sjekk prisen her

Vanntett parkas til dame i beige

Bilde av en smilende dame i en beige vanntett parka/ vinyterjakke til dame fra Twentyfour som holder en kopp kaffe og som er ute i en by med snø.
Dette er jakken som er like god enten det regner eller snør ute, for denne er både vanntett og varm. (Foto: Get Inspired)

Dette er en vattert parkas med vanntett yttermateriale, tapede sømmer. Innerkrage og mansjetter i deilig og myk ribb, sørger for høy komfort, så her får du en både varm og superfin parkas!

Dette er årets flotteste vinterjakker og parkas til dame.

Twentyfour
Twentyfour «Mellow» vattert parkas

Twentyfour «Mellow» vattert parkas

Vannsøyle: 8000 mm, og tapede sømmer.
Sjekk prisen her

Lang, vanntett trenchcoat til dame fra Helly Hansen

Bilde av dame i en lysegrå/beige trenchcoat til dame som både er varm og vanntett - perfekt vinterjakke for deg som vil se flott ut i all slags vær!
Trenchcoaten som både er varm og vanntett - perfekt vinterjakke fra Helly Hansen for deg som vil se flott ut i all slags vær! (Foto: Helly Hansen)

Flott, vanntett og varm trenchcoat fra Helly Hansen, blir det bedre? Ja, for flottere blir man vel ikke enn i en trenchcoat når det regner? Denne klassiske trenchcoaten gir en ytelse som er fullstendig vanntett og pustende i tillegg til at den gir ekstra varme med 60 g PrimaLoft® BLACK Eco-isolering. Et must for en aktiv bylivsstil!

Helly Hansen
Helly Hansen «Jane» trenchcoat

Helly Hansen «Jane» trenchcoat

Fullstendig vanntett og pustende.
Sjekk prisen her

Lang, vanntett dunjakke til dame fra Swims

2 bilder (fremside og bakside) av en svart, lang vinterjakke/parka til dame. Jakken er fra Swims og er i tillegg til varm også vanntett!
Denne lange parkasen til dame fra Swims er i tillegg til varm også vanntett. (Foto: Milrab)

Davos er en varm og vanntett vinterjakke til dame med en flott passform. Den har avtakbart lammepelsfôr i kragen og er fylt med 80% gåsedun og 20% fjær for ekstra god varme. Dette er med andre ord jakken du kommer til å strekke deg etter mest i vinter!

Usikker på hvilken materiale du bør ha regnjakken i? Her forteller vi deg hvordan du velger riktig regntøy til ditt bruk.

SWIMS
Swims «Davos» dunjakke

Swims «Davos» dunjakke

Vannsøyletrykk: 15000 mm
Sjekk prisen her

Tykk, svart og vanntett boblejakke til dame fra Rains

Bilde av dame i vanntett, svart boblejakke/dunjakke til dame og herre fra Rains.
En herlig, varm boblejakke som også er vanntett? Ja, det finnes og denne er fra Rains. (Foto: Villoid)

Dette er vinterjakken for deg som ønsker en skikkelig god og varm jakke, som i tillegg tåler at det regner litt. Denne er ikke like vanntett som resten av jakkene i saken, men tåler at det regner litt.

boblejakke
Alta Puffer Jacket - Black XL

Alta Puffer Jacket – Black XL

Pris nå: 3 399 kroner hos GetInspired
Her får du den til laveste pris

Professor: Denne feilen gjør mange med dunjakken sin.

Les mer på våre temasider: