Shopping

Jabra Elite 10 er kåret til årets julegave 2023

Tre etuier med Jabra Elite 10 i fargene beige, sort og lilla. De populære øreproppene har blitt kåret til årets julegave 2023 av elektronikkbransjen.
Årets julegave 2023 er kåret av Elektronikkbransjen, og i år er det øreproppene Jabra Elite 10 som stikker av med seieren. (Foto: Jabra)

Årets julegave 2023 er kåret, og det er Jabra Elite 10 som kan krone seg med tittelen. Vi viser hvor du får kjøpt øreproppene til lavest pris, samt et billigere alternativ.

Elektronikkbransjen har kåret årets julegave 2023, og her er det øreproppene Jabra Elite 10 som går av med seieren! Det er en hovedjury med representanter fra Elkjøp, Power, Komplett og Elon som har kåret vinneren.

Jabra Elite 10, som ble lansert i år, er for øyeblikket ikke på Black Week-tilbud. Vi viser derimot hvor du kan få kjøpt dem billigst på det norske markedet.

Ute etter tips og triks, eller gode Black Week-tilbud? Da anbefaler vi å sjekke ut samlesiden hvor du finner alt vi skriver om Black Friday.

årets julegave 2023
JABRA ELITE 10 TRUE WIRELESS ØRETELEFONER SVART/TITANIUM

JABRA ELITE 10 TRUE WIRELESS ØRETELEFONER SVART/TITANIUM

Pris nå: 2 721 kroner hos Hi-Fi Klubben
Her får du den til laveste pris

«Jabras nye toppmodell er selskapets første ørepropper med Jabra ComfortFit-teknologi», skriver Elektronikkbransjen om disse øreproppene.

Flere populære norske testsider har testet øreproppene, og har flere lovord å komme med! Lyd & Bilde kaller øreproppene «spesielt anbefalt», og de får 8,5 poeng av 10 mulige av Tek.no.

– Jabra Elite 10 kommer med en høyere pris, men også langt bedre støydemping, lydkvalitet og passform. Jabra har jobbet godt med oppdateringen av fjorårets Elite 7 Pro, og byr på en helt annen kvalitet enn forgjengeren, skriver Pulssonen om produktet.

Jabra Elite 7 Pro: Alternativ på Black Week-tilbud

Denne modellen ble lansert i 2022, og er nå på Black Week-tilbud. Er du derfor ute etter ørepropper til en billigere penge kan denne være et alternativ. Da den ble testet av Pulssonen i 2022 fikk den blant annet denne kommentaren:

– Jabra Elite 7 Pro byr på mange gode kvaliteter for deg som er på utkikk etter et sett kompakte «alt-i-ett» ørepropper.

Black Week
Jabra Elite 7 Pro - Black

Jabra Elite 7 Pro – Black

Pris nå: 2 145 kroner hos CDON
Her får du den til laveste pris
Prishistorikk på Jabra Elite 7 Pro. Disse øreproppene er nå på Black Week-tilbud og er et godt alternativ til Jabra eElite 10 som er kåret til årets julegave 2023.
Skjermdump fra Klarnas prissammenligning i 2023. (Foto: Klarna)

Les mer på våre temasider: