Shopping

Babor julekalender – hudpleie bak hver luke

På bilde ser du to av de populære julekalenderne fra Babor. Kalenderen er fylt med 24 deilige ampuller som gjør deg klar for julens festligheter.
Julekalender 2023: Sjekk ut julekalenderen fra Babor som har 24 luker med deilig hudpleie du kan nyte i førjulstiden. (Foto: Lyko.no)

Babor julekalender har 24 spennende luker med deilig hudpleie du, eller en du er glad i, kan kose deg med i førjulstiden.

Det er ingen tvil om at julekalendere har blitt en populær tradisjon i Norge de siste årene. Tidligere var det kanskje barna som var i fokus, men nå skal også de voksene ha sin del av kaka.

Flere populære adventskalendere er utsolgt, men frykt ikke. Her har vi samlet julekalenderne 2023 som fortsatt er tilgjengelig.

Babor julekalender 2023

Babor julekalender er en perfekt julekalender til deg som elsker skjønnhetsprodukter. Bak 24 ulike luker finner du hver dag en liten overraskelse som kan hjelpe huden din med et lite løft i førjulstiden. Julekalenderen er nemlig fylt med ulike ampuller med det de selv kaller «superserum». Her får du alt fra serum som gir fuktighet og glans.

Er du på utkikk etter flere julekalendere? Les alle våre julekalender guider her

Nyhet
Babor julekalender

Babor julekalender

Nyt en ny overraskelse hver dag, og unn huden din en helt spesiell form for hudpleie. 
Sjekk prisen hos Lyko Sjekk prisen hos Blivakker

Hvor kjøper man Babor adventskalender?

Det finnes en lang rekke ulike nettbutikker som selger den populære julekalenderen fra Babor. Vi har samlet de største og mest populære nettbutikkene. På den måten kan du være sikker på at kalenderen kommer trygt frem til deg.

Nyhet
Babor julekalender - Blush

Babor julekalender – Blush

Oppdag magien med å legge til en ampulle med hudpleie hver dag frem til jul
Sjekk prisen hos Blush Sjekk prisen hos Eleven