Mat og drikke

Bakt blomkål med nøttesmør

Når du baker blomkålen lenge utvikler den en utrolig god smak som gjør at den i seg selv kan fungere som en hovedrett. Topp med brunet nøttesmør.

Bakt blomkål med nøttesmør

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
120 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • Nøttesmør

  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Gni blomkålen inn med smør og krydre med salt og pepper.

2.

Bak i ovnen på 150 grader i ca. 2 timer.

3.

Finhakk hasselnøtter og ha i en kjele sammen med smør. Varm opp smøret til det får en nøttebrun farge.

4.

Øs nøttesmør over blomkålen og server.

Les mer på våre temasider: