Shopping

Solo Stove-bålpanne: Brennende hett tilbud

Bilde av Solo Stove som nå er på Black Week tilbud. Solo Stove samler venner og familie til en røykfri opplevelse.
Solo Stove samler venner og familie til hyggelige opplevelser.

Solo Stove-bålpanne er helt genialt. Her får du en rentbrennende bålpanne som ikke avgir røyk. Under årets januarsalg er tilbudet hett!

Solo Stove er i mine øyne et helt genialt produkt. For hva er vel ikke verre enn å få masse røyk i øynene når du sitter rundt bålet? Og det slipper du her. Bålpannen er nemlig rentbrennende noes som gjør at den ikke avgir (så mye) røyk.

Solo Stove er en praktisk bålpanne som passer til store og små grupper. Bålpannen har et stilrent og moderen design, og er eneste bålpanne på markedet som leveres røykfri.

Knallbra tilbud
Solo Stove Yukon kit 1.0

Solo Stove Yukon kit 1.0

Spar hele 3000 kroner i dag
Sjekk prisen her

For å finne ut hvilke tilbud som er best, og ikke minst sjekke at tilbudene er reelle, har vi sett på hvert enkelt produkts prishistorikk i 2023. Vi legger derfor ikke inn produkter som per nå ikke er et godt tilbud. Har produktet vært priset til samme nivå tidligere, vil vi opplyse om dette.

Prishistorikk på Solo Stove Yukon 1.0

For å sikre oss at du gjør et godt kjøp har vi sjekket prishistorikken til produktet på Klarna. Her ser vi at prisen på Yukon lå på 7990 kroner fra 13. til 2. november før den gikk ned til 5990 kroner. Nå har prisene droppet enda mer og ligger nå på 4990 kroner. Prisen har vært stabil stiden Black Week, så her vil vi si at tilbudet på bålpannen er reelt.

Genialt
Solo Stove Yukon Kit 1.0

Solo Stove Yukon Kit 1.0

Dagens laveste pris
Pris akkurat nå: 6 990 kroner
Sjekk prisen her Gå til Kitchn her
Bilde av prisutviklingen hos Klarna på Solo Stove Yukon (Foto: Klarna)
Bilde av prisutviklingen hos Klarna på Solo Stove Yukon. (Foto: Klarna)