Mat og drikke

Gratis oppskrift på enkle bananpannekaker

Bananpannekaker er perfekt til både frokost, lunsj og middag. De smaker kjempegodt og er enkle å lage.

Bananpannekaker

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
30 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Bland sammen mel, salt og bakepulver. Tilsett halvparten av melken og visp sammen. Tilsett resten av melken sammen med egg og smeltet smør og rør til en klumpfri røre.

2.

Skrell bananene og mos halvparten med en gaffel. Ha de moste bananene i røren og rør godt.

3.

Kutt den andre halvparten av bananene i tynne skiver.

4.

Varm en stekepanne til middels varme og ha i litt smør.

5.

Legg bananskivene i stekepannen og dekk dem med røre. Stek pannekakene i ca. 2 minutter på hver side og stek i flere omganger. Ha i litt smør mellom hver omgang.

Les mer på våre temasider: