Hus, hjem og hage

Basseng til hagen: Stor oversikt

Basseng: Det er nok å velge mellom av badebasseng med plass til flere voksne personer samtidig, og mindre utgaver der de minste familiemedlemmene kan boltre seg i sommersola.
Basseng: Det er masse å velge mellom av badebasseng med plass til flere personer samtidig, samt mange mindre utgaver der de minste familiemedlemmene kan boltre seg i sommersola.

Med et romslig basseng kan du skape ditt eget lille badeparadis i hagen for store og små badenymfer. Her finner du året beste modeller.

Basseng til hagen er perfekt når markøren på gradestokken stiger og sommeren er på sitt heteste. Det finnes lite som er deiligere en å kunne avkjøle seg i vann, som attpåtil står i din egen hage. Så slipper du å stresse og bli enda varmere mens du pakker for en tur på stranden. Med eget basseng kan du enkelt legge til rette for både poolparty og badelek i hagen eller på terrassen.

Mens det i de «gode, gamle dager» først og fremst var de rike som kunne nyte luksusen av en forfriskende dukkert i hagen, er situasjonen heldigvis en helt annen i dag. Utvalget har vokst betraktelig og du finner kvalitetssikre modeller innenfor i alle prisklasser og størrelser.

Er du på utkikk etter nytt badetøy? Se sesongens fineste bikini og badedrakt til sommeren her.

Hvis du i tillegg går til innkjøp av tilbehør som filter, beskyttelse og vannrensingsprodukter, så sikrer du deg både avkjølende og innbydende krystallklar tur i bassenget. Husk samtidig at jo mindre rusk og rask du tar med deg oppi avkjølingsmuligheten, jo bedre. Skyll derfor gjerne føttene før du går oppi.

Ønsker du spa følelsen hjemme? Her er 5 supre fordeler med et oppblåsbart boblebad.

Hva er reglene for basseng i hagen?

Reglene for basseng i hagen kan være vanskelig å forstå. Må man søke eller kan man kjøpe et basseng og plassere det der man vil? 

I følge plan og bygningsloven trenger man ikke å søke om tillatelse ved plassering av basseng i egen hage dersom bassenget ikke er koblet til vann og avløpssystemer og er frittstående. Badebassenget kan derfor ikke graves ned i bakken uten å søke om tillatelse hos kommunen og badebassenget kan ikke ha samme plassering i mer enn to måneder om gangen. 

Ønsker du spa følelse i egen hage? Les saken vår om 5 fordeler med oppblåsbart boblebad

Under har vi trukket frem et lite utvalg av ulike typer basseng du kan velge mellom. Sikre bassenget før det blir utsolgt hos: Jollyroom / Netthandelen

Bestway basseng med pumpe

Stort og romslig basseng til hele familien. Bassenget er enkelt å montere og kan stå klart på ti minutter. Bademuligheten tar hele 3638 liter vann og er produsert i høy kvalitet.

Bestway steel pro basseng

Bestways Steel Pro basseng er det perfekte bassenget for late sommerdager i solen. Bassenget er støttet opp av 12 solide stålstrenger og kommer i tykk lateks.

Bestway firkantet basseng Steel Pro

Et stort vinylbasseng med stålramme fra Bestway, perfekt til late dager i solen. Bassenget er enkelt å sette opp og har korrosjonsbestandige rammer.

Barnebasseng med ball og kurv

Stort og flott badebasseng som passer for barn fra 3 år. Bassenget kombinerer ball og vannlek og er en garantert vinner blandt de minste.
Bassenget kan sikres hos Netthandelen.no

Bestway Power Steel Basseng med Tilbehør 412 x 201

Et stabilt badebasseng fra Bestway, perfekt til late sommerdager i solen! Badebassenget har en ramme i rustfritt stål, og er utstyrt med en filterpumpe. Pumpen sørger for at vannet holdes rent. Dette bassenget er perfekt når du trenger å kjøle deg ned på solfylte dager.

Oppblåsbar vannpark – Bestway H2OGO! Splash Course

Sjekk prisen her

Basseng til hagen

Annonselenke

Les mer på våre temasider: