Shopping

Best i test sparkesykkel barn: Denne er soleklart best

Sparkesykkel barn: Et barn holder i styret på en Micro-sparkesykkel.
Sparkesykkel barn: Om minstemann har lyst på sparkesykkel, har vi funnet en modell som er midt i blinken. (Foto: Micro )

Sparkesykler er en flott og leken måte for et barn å komme seg rundt i nabolaget. Vi har funnet en som vinner alle tester!

Sparkesykkel, eller løperhjul som det heter enkelte steder på vestlandet, har vært en del av lek og moro for barn siden 1920-tallet, om ikke tidligere.

Som noe som finnes i skjæringspunktet mellom leketøy og transportmiddel, er en sparkesykkel en flott måte å holde de minste i aktivitet på, og for å komme seg til og fra barnehage og skole på en morsom og sunn måte.

Visste du at vi har en samleside for best i test-saker?

Når man skal velge en sparkesykkel for et barn, er det naturlig nok en god idé å gå for et produkt som er av god byggekvalitet og lett å betjene. Derfor har vi gravd rundt, og funnet en sparkesykkel for barn fra en anerkjent produsent, som får gode skussmål i diverse tester.

Denne sparkesykkelen for barn er best i test

Micro er en av verdens mest populære og anerkjente sparkesykkelprodusent, og det er ikke uten grunn. I en årrekke har store og små barn sust rundt på sparkesyklene deres, og den sveitsiske produsenten er spesielt kjent for god byggkvalitet og kulelagre.

Sparkesykkelen Micro Scooters Maxi Micro Deluxe er tiltenkt de litt mindre barna, og oppgis å passe barn som er 5-12 år gamle. Den har blitt testet av blant annet The New York Times, samt mammabloggene Made For Mums og The Mommy Bubble, som alle gir den svært gode skussmål. Den har også 87% 5-stjernes anmeldelser på sparkesykkelens produktside på Amazon.

Felles har de at de gjennomgående skryter av byggekvaliteten, stabiliteten og hvor «myk» den er å kjøre.

Les også: Dette er de beste EL-sparkesyklene og EL-syklene for barn.

Stabil konstruksjon som «vokser» med barnet
Micro Scooters Maxi Micro Deluxe Pro

Micro Scooters Maxi Micro Deluxe Pro

For barn 5-12 år.
Med tøffe led-lys!
Micro Scooters Maxi Micro Deluxe LED

Micro Scooters Maxi Micro Deluxe LED

For barn 5-12 år.

Denne sparkesykkelen kommer også i en variant med LED-lys, som for en seksåring er omtrent noe av det aller tøffeste som finnes.

Best i test
Abus Youn I 2.0 Sykkelhjelm Barn

Abus Youn I 2.0 Sykkelhjelm Barn

Denne hjelmen kom best ut av NAF sin store test av sykkelhjelmer for barn i 2022.

Det er også viktig å utstyre poden med en god hjelm, av grunner som burde være ganske åpenbare. Denne hjelmen fra Abus kom best ut i NAF sin test av sykkelhjelmer for barn i 2022, og er med andre ord et godt kjøp til den lille fartsdemonen.

Les mer på våre temasider: