Shopping

Airfryer Cyber Monday: Disse er billige nå

Airfryer black week: Bilde av airfryer på kjøkkenbenk.
Vi har funnet de beste tilbudene på airfryer under Black Week. (Foto: Colourbox)

Ønsker du deg en ny airfryer, eller skal du gi bort en i gave? Vi har funnet de aller beste Cyber Monday-tilbudene på airfryer!

Kjøkkeninnovasjonen airfryer har blitt en favoritt blant matelskere over hele verden og har i de siste årene blitt et vanlig syn i mange norske hjem. Disse apparatene er brukervennlige og likner på tradisjonelle frityrkokere, men den vesentlige forskjellen ligger i at de bruker minimalt med varm olje til matlaging. En airfryer er nemlig en liten konveksjonsovn, som bruker varmluft til å tilberede maten.

Ute etter tips og triks, eller gode Black Week-tilbud? Da anbefaler vi å sjekke ut samlesiden hvor du finner alt vi skriver om Black Week.

Dette er de beste airfryer-tilbudene under årets Cyber Monday:

For å finne ut hvilke tilbud som er best, og ikke minst sjekke at tilbudene er reelle, har vi sett på hvert enkelt produkts prishistorikk så langt tilbake i tid som mulig. Vi legger derfor ikke inn noen produkter som ikke faktisk er på et godt tilbud


OBH Nordica Easy Fry & Grill 3in1 Steam+

(nesten) aldri vært billigere!
OBH NORDICA EASY FRY 3IN1 STEAM+ AIRFRYER

OBH NORDICA EASY FRY 3IN1 STEAM+ AIRFRYER

Pris akkurat nå: 3 186 kroner
Gå til Bakeren og Kokken her

Denne allsidige airfryeren kan også både dampe og grille, og er en ypperlig alt-i-ett-maskin til kjøkkenet ditt. Den fikk også 9 av 10 mulige og «best i test»-stempelet da tek.no testet den. På Klarna sin prishistorikk-funksjon ser vi at med unntak av 2 dager i september, har denne modellen aldri vært billigere.

Ninja Foodi AF300

Historisk billig testvinner
Ninja Foodi Dual Zone airfryer AF300EU

Ninja Foodi Dual Zone airfryer AF300EU

Pris akkurat nå: 2 085 kroner
Gå til Coolshop her

Denne airfryeren med to kurver slik at du kan tilberede hele middagen samtidig, og time dem slik at alt blir ferdig samtidig. Den er også testvinner i så mange som 8 (!) airfryer-tester! Vi nevner i fleng: Tek.noRåd & RönTechradarBBCThe ExpressCNETHomes & Gardens og Real Homes.

Et kjempegodt kjøp!

Cosori Premium airfryer

Historisk billig
Cosori Premium airfryer

Cosori Premium airfryer

Pris akkurat nå: 1 720 kroner
Gå til Proshop her

Wirecutters (NY Times) oppsummering av årets tre beste airfryers kårer de Cosori Premium Airfyer til det mest budsjettvennlige alternativet. Airfryeren er den beste til sin pris, mener nettsiden.

Cosori Premium Airfryer kommer med en rekke ferdiginnstilte programmer som gjør den enkel å bruke. I tillegg har den et rent design som gjør seg godt på kjøkkenbenken – denne trenger du ikke gjemme vekk. Du får den i både svart og hvit.