Shopping

Black Week 2023: Beste tilbud på pizzaovn

Pizzaspade tar en rykende varm pizza ut av en pizzaovn. Disse pizzaovnene er best i test i 2023. Velg mellom pizzaovn gass, vedfyrt pizzaovn og elektrisk pizzaovn fra merker som Ooni (tidligere kalt Uuni pizzaovn), Solo og Sage.
Pizzaovn-tilbud: Nå får du noen av de beste pizzaovnene til lave priser under Black Week 2023. (Foto: Ooni)

Ønsker du deg en ny pizzaovn, eller skal du gi bort en i gave? Vi har funnet de aller beste Black Week-tilbudene på pizzaovn!

Med en pizzaovn kan hobbykokker lage ekte, restaurantkvalitet-pizza hjemme! Den høye temperaturen i en pizzaovn er nøkkelen til å oppnå den perfekte, sprø bunnen og jevnt stekte toppinger som er signatur for god pizza.

En pizzaovn er ikke bare et kjøkkenapparat, det er et verktøy som åpner døren til en ny verden av nye smaker og sosiale opplevelser for matentusiaster.

Ute etter tips og triks, eller gode Black Week-tilbud? Da anbefaler vi å sjekke ut samlesiden hvor du finner alt vi skriver om Black Week.

Dette er de beste pizzaovn-tilbudene under årets black week:

For å finne ut hvilke tilbud som er best, og ikke minst sjekke at tilbudene er reelle, har vi sett på hvert enkelt produkts prishistorikk i 2023. Vi legger derfor ikke inn produkter som per nå ikke er et godt tilbud. Har produktet vært priset til samme nivå tidligere, vil vi opplyse om dette.

Cozze pizzaovn

Historisk billig!
Cozze pizzaovn 13" gass med termometer

Cozze pizzaovn 13" gass med termometer

Pris nå: 1 995 kroner hos jem & fix
Her får du den til laveste pris

Denne modellen har aldri vært billigere før, og fikk 4 stjerner og «anbefalt»-tittelen fra BBC Good Food, som blant annet skryter av hvor enkel den er i bruk og å vaske.

Skjermdump fra prissammenligningen hos Klarna
Bestselger
Ooni Koda 12 pizzaovn

Ooni Koda 12 pizzaovn

Pris nå: 3 249 kroner hos Glass & Interior
Her får du den til laveste pris

Denne er best i test hos tek.no, som omtaler den lekre lille pizzaovnen som «den enkleste måten å lage pizza på hjemme», og har de siste par årene vært en av de mest populære pizzaovnene på markedet. Den kompakte størrelsen og ukompliserte gassfyringen fra den markedsledende pizzaovnprodusenten Ooni gjør dette til et godt valg for både ferske og mer erfarne pizzakokker.

Denne har kun vært billigere en kort periode i mars i år.

Skjermdump fra prissammenligningen hos Klarna

Princess Pizza Oven

Historisk billig!
Princess Pizza Oven

Princess Pizza Oven

Pris nå: 1 199 kroner hos WhiteAway
Her får du den til laveste pris

Dette er kanskje ikke en «ekte» pizzaovn, men det er en ovn som er utviklet kun for å steke pizza, så den får være med i denne oversikten. Under tvil. Uansett er det faktisk en ganske kapabel liten ovn, som kan nå helt opp til 400 varmegrader, og kommer med keramisk pizzastein. En flott liten ovn å ha for deg som spiser mye pizza, men som synes det blir litt omstendelig med en «ordentlig» pizzaovn.

Skjermdump fra prissammenligningen hos Klarna