Shopping

Black Week 2023: Beste tilbud på robotstøvsuger

Nærbilde av en sort Robotstøvsuger på laminatgulv med havregryn foran seg. Vi har laget en stor guide på robotstøvsugere hvor vi forteller hva du må tenke på før du kjøper robotstøvsuger, hvilken robotstøvsuger du skal velge, om robotstøvsuger er verdt det, samt robotstøvsugerne som er best i test som blant annet Roborock og Roomba.
(Foto: ABC Guider)

Ønsker du deg en robotstøvsuger, eller skal du gi bort en i gave? Vi har funnet de aller beste Black Week-tilbudene på robotstøvsugere!

Robotstøvsugere har etterhvert blitt et dagligdags syn rundt omkring på norske gulv, og det er jo lett å skjønne hvorfor. Dagens robotstøvsugere er nemlig både smarte og effektive, og manøvrerer seg uanstrengt rundt på gulvene dine mens den suger opp alt i sin vei.

Få med deg: beste robotstøvsugere med vask

Ute etter tips og triks, eller gode Black Week-tilbud? Da anbefaler vi å sjekke ut samlesiden hvor du finner alt vi skriver om Black Week.

Dette er de beste tilbudene på robotstøvsuger under Black Week:

For å finne ut hvilke tilbud som er best, og ikke minst sjekke at tilbudene er reelle, har vi sett på hvert enkelt produkts prishistorikk i 2023. Vi legger derfor ikke inn produkter som per nå ikke er et godt tilbud. Har produktet vært priset til samme nivå tidligere, vil vi opplyse om dette.

iRobot Roomba i8 Robotstøvsuger

Mye robot for pengene
iRobot Roomba i8+ robotstøvsuger i857840

iRobot Roomba i8+ robotstøvsuger i857840

Pris nå: 5 999 kroner hos Elkjøp
Her får du den til laveste pris

Denne avanserte robotstøvsugeren kommer til å få deg til å angre på at du ikke skaffet deg en robotstøvsuger-toppmodell tidligere.

Ecovacs Deebot T20 OMNI

Mopper og støvsuger!
Ecovacs Deebot T20 OMNI Robotstøvsuger (hvit)

Ecovacs Deebot T20 OMNI Robotstøvsuger (hvit)

Sjekk prisen her

Denne modellen er en avansert maskin som kombinerer støvsuging og mopping med avanserte teknologier som TrueMapping 2.0 og TrueDetect 3D, slik at den aldri setter seg fast.