Shopping

Black Week 2023: Beste tilbud på Sonos

Sonos Black Week

Ønsker du deg en Sonos-høyttaler, eller skal du gi bort en i gave? Vi har funnet de aller beste Black Week-tilbudene på Sonos!

Sonos-produkter er populære på grunn av deres høye lydkvalitet og brukervennlighet med et intuitivt grensesnitt som enkelt kan styres fra mobile enheter. I tillegg er de stilige å se på og er fleksible med bred integrasjon av streamingtjenester og smarthjem-enheter.

Ute etter tips og triks, eller gode Black Week-tilbud? Da anbefaler vi å sjekke ut samlesiden hvor du finner alt vi skriver om Black Week.

Dette er de beste tilbudene på Sonos under Black Week

For å finne ut hvilke tilbud som er best, og ikke minst sjekke at tilbudene er reelle, har vi sett på hvert enkelt produkts prishistorikk i 2023. Vi legger derfor ikke inn produkter som per nå ikke er et godt tilbud. Har produktet vært priset til samme nivå tidligere, vil vi opplyse om dette.

Sonos Roam

aldri vært billigere

Denne superkompakte trådløse høyttaleren er genial både ute og hjemme.

Sonos Sub Mini

Rekordbillig
Sonos Sub Mini

Sonos Sub Mini

Sjekk prisen her

Få mer og bedre bass på Sonos-systemet ditt med en kompakt trådløs subwoofer, uansett om du har et Sonos stereoanlegg eller lydplanke.

Sonos Move

Historisk billig

Denne er genial som alt-i-ett-høyttaler, fordi den kan alt. Streaming, stemmestyring, multirom, wi-fi, Bluetooth, batteri, utendørs, innendørs. Skal du bare ha én høyttaler, kjøp denne.