Shopping

Black Week 2023: Beste tilbud på trådløs støvsuger

Håndholdt, trådløs støvsuger best i test: En person støvsuger et teppe med en trådløs støvsuger.
Støvsuger på Black Week-tilbud: Vi har funnet de beste tilbudene. (Foto: Colourbox)

Ønsker du deg en ny støvsuger, eller skal du gi bort en i gave? Vi har funnet de aller beste Black Week-tilbudene på støvsugere!

Støvsuger er ikke lenger synonymt med et apparat med ledning og støvsugerpose som bare fungerer når den er tilkoblet en stikkontakt. Modellene er mange og kommer nå både som trådløs, håndholdt, oppladbar, tradisjonell med ledning og til og med typer som vasker gulvet. Hvilken som passer deg vil variere både etter størrelse på boligen din, hva du foretrekker og hvilken prisklasse du vil legge deg på.

Ute etter tips og triks, eller gode Black Week-tilbud? Da anbefaler vi å sjekke ut samlesiden hvor du finner alt vi skriver om Black Week.

Dette er de beste støvsuger-tilbudene under årets black week:

For å finne ut hvilke tilbud som er best, og ikke minst sjekke at tilbudene er reelle, har vi sett på hvert enkelt produkts prishistorikk i 2023. Vi legger derfor ikke inn produkter som per nå ikke er et godt tilbud. Har produktet vært priset til samme nivå tidligere, vil vi opplyse om dette.

Dyson Omni-Glide

kun 2890 kr
Dyson Omni-Glide

Dyson Omni-Glide

Sjekk prisen her

Denne modellen fra Dyson er allsidig trådløs støvsuger, som i tillegg nå er billigere enn den noensinne har vært her til lands. Av en eller annen grunn har ikke Klarna plukket opp at den er kraftig redusert i pris, så prisen oppgitt i prishistorikken er fullpris før støvsugeren ble rabattert.

Philips XC8349 trådløs støvsuger

Historisk billig!
Philips XC8349/01 Highlander Aqua Plus Total Clean støvsuger

Philips XC8349/01 Highlander Aqua Plus Total Clean støvsuger

Pris akkurat nå: 6 026 kroner
Laveste pris: 4390 kr hos Komplett Gå til Philips her

Denne trådløse støvsugeren fra Phillips har aldri vært billigere, og kan både støvsuge og vaske, og er en ypperlig alt-i-ett-maskin til gulvvasken. Den fikk også 8 av 10 mulige da Tek.no testet den, som omtaler den som «meget bra».

Xiaomi BHR6185EU

historisk billig!
Xiaomi 2-in-1 Vacuum cleaner Cleaner G9 Plus

Xiaomi 2-in-1 Vacuum cleaner Cleaner G9 Plus

Pris akkurat nå: 2 799 kroner
Gå til avXperten her

Denne kraftige støvsugeren som fra før av var kjempebillig, er nå enda billigere. For litt i overkant av halvannet tusen kroner kan du sikre deg en trådløs støvsuger som definitivt vil gjøre livet ditt litt lettere, og gulvet ditt mye renere.