Shopping

Ullundertøy: Her finner du de beste ull-tilbudene

Sammensatt av tre bilder hvor bilde en er av en dame i grønt ullundertøy fra Johaug, Bilde to er av dame i ullundertøy fra Stormberg og bilde tre er av en dame i ullundertøy fra Kari Traa. Vi har samlet de beste ull-tilbudene under Black Week. Her må man være oppmerksom da flere av ullundertøyene fra Devold er dårlige tilbud
Hvis du er ute etter ullundertøy på Black Wee-salg anbefaler vi å være ekstra oppmerksomme. Flere av tilbudene er ikke reelle. Vi har derimot samlet ullundertøy du trygt kan kjøpe under tilbudsuken. (Foto: GetInspired/Stormberg/Sportmann)

Planer om å kjøpe ullundertøy for den kalde vinteren vi har i vente? Her finner du ullundertøy på tilbud!

Ull er gull, og nå kan du spare mye på et lite utvalg ullundertøy! Enten du foretrekker Kari Traa, Johaug eller kanskje et annet merke, vil du nok finne favoritter blant ullplaggene som nå er på tilbud.

Ullundertøy: Gode tilbud på ull

Kari Traa og Devold er helt klart ull-merkene vi nordmenn søker mest etter. Selv har jeg flere ulltrøyer fra Kari Traa som jeg er veldig fornøyde med.

Å finne gode tilbud på ullundertøy har vært utfordrende da vi har møtt på mange dårlige tilbud. Selv om noen av plaggene vi viser til har hatt lavere pris før, vil vi fortsatt kategorisere nåværende tilbud som et godt. Hadde jeg hatt behov for mer ull ville jeg ikke hatt problemer med å slå til på tilbudene under.

100% merinoull
Kari Traa Else Half Zip

Kari Traa Else Half Zip

Sjekk prisen her
100% ull
Johaug Elevate Wool Half Zip

Johaug Elevate Wool Half Zip

Sjekk prisen her
55% ull og 45% polyester
Stormberg Rauland 2-lags ulltrøye

Stormberg Rauland 2-lags ulltrøye

Sjekk prisen her

Les mer på våre temasider: