Shopping

Billig mobilabonnement til barn: Disse er best

Bilde av barn som holder en mobil. Vi har funnet frem mobilabonnementene som er best og billigst til barn fra Telia, Ice og PlussMobil.
Vi har funnet 3 gode mobilabonnement for barn, og avslører hvilket av de tre som er det billigste mobilabonnementet til barn, det er nemlig gratis! Abonnementene vi nevner er fra Ice, Telia og PlussMobil.

Vi har funnet 3 gode og billige mobilabonnementer til barn under 13 år. Abonnementene er fra Ice, Telia og PlussMobil og ett av de er gratis!

Ifølge medietilsynet får 62 prosent av norske barn sin første mobiltelefon når de er mellom 8 og 10 år gamle. Vi har funnet de 3 mobilabonnement spesielt tiltenkt yngre barn, som er trygge for både barnet og deg som forelder. Vi forteller også hvilket av de tre som er det billigste mobilabonnementet til barn.

Er du nysgjerrig på flere testvinnere? Her finner du alle våre avsløringer av produkter som er best i test.

ICE mobilabonnement: Billigste og gratis til barn!

Gratis!

Dette abonnementet for barn under 13 år er, hold deg fast, helt gratis! Det følger med 1 GB med data, men riktignok kan man kun ringe 3 numre. For et lite barn er ikke nødvendigvis det et problem, da barn uansett helst ikke bør ringe masse folk.

Om 3 nummer derimot blir litt i det minste laget for et barn som gjerne vil kunne ringe alle foreldre, søsken, besteforeldre, onkler, tanter og så videre, kan man for 50 kroner ekstra i måneden ringe til et ubegrenset antall numre.

Original, OLED eller Lite – Hvilken Nintendo Switch er best?

Telia mobilabonnement med kostnadskontroll til barn

Telia for barn

Telia for barn

Skaff deg det her

For 99 kroner i måneden får du 1 GB data, fri bruk av samtaler, SMS og MMS, Nettslett og kostnadskontroll slik at du ikke får noen uventede utgifter.

Plussmobil mobilabonnement til barn

PlussMobil Barn

PlussMobil Barn

Dette abonnementet for barn koster også 99 kroner i måneden, og inkluderer 1 GB, fri tale/SMS/MMS, data rollover og foreldrekontroll.

Les mer på våre temasider: