Shopping

Billige vinterdekk: Slik finner du billigste dekk i vinter

Bilde av vinterdekk på rekke og rad hos forhandler. Vi forteller hvor du kan få kjøpt billige vinterdekk til spesial- og outletpriser på nett u vinter. Fra merker som Nokian, Continental og Michelin.
Er du ute etter billige vinterdekk? De finner du visstnok på nett! Vi tipser om hvor du kan få tak i disse samt hva du ikke må glemme om du kjøper dekk på nett. (Foto: Colourbox)

Nå er snart datoen for skifte til vinterdekk her, og for noen betyr det innkjøp av nye dekk. Vi forteller hvor du får billigst vinterdekk!

Vinterdekk må vi alle snart skifte til – eller rettere sagt til dekk med en mønsterdybde på minimum 3 millimeter. Datoen for skifte til denne mønsterdybden er 1. november 2023. For de av oss som trenger nye vinterdekk er nok de fleste interessert i å skaffe seg billigst og best mulige vinterdekk. Vi har derfor sett på tilbyderne av vinterdekk og hvordan du kan få de rimeligst mulig.

Her finner du alle sakene vi skriver som omhandler vinterdekk; enten det er smarte tips som dette eller best i test-avsløringer du er på utkikk etter.

De billigste vinterdekkene kjøper du på nett

Det kan se ut til at de fleste enes om at de billigste vinterdekkene finner du på nett, men med forbehold. Her kan du spare ganske mye skriver blant annet gjerrigknark.no, mens Motor mener at man må vite hva man gjør om man skal gjøre de beste kuppene på vinterdekk på nett.

Her får du billige vinterdekk til outletpriser på nett

Gjerrigknark lister opp forhandlere som Byttdekk, Dekkonline og Dekkmann(nå Bestdrive) som gode tilbydere av billige vinterdekk.

Usikker på hvilke dekk du skal velge i vinter? Dette er vinterdekkene som kom best ut i NAF sin test 2023.

Dekkonline
Spesialtilbud på dekk hos Dekkonline

Spesialtilbud på dekk hos Dekkonline

Her finner du alle spesialtilbud på dekk hos Dekkonline – og på merker som Nokian, Continental, Goodyear og mange flere!
Sjekk prisen her
Byttdekk
Vinterdekk til outletpriser hos Byttdekk.com.

Vinterdekk til outletpriser hos Byttdekk.com.

Her får du den til lavest pris
Byttdekk
Outletpriser på piggdekk

Outletpriser på piggdekk

Her finner du billige outletpriser på piggdekk fra kjente merker som Nokian, Continental, Michelin og mange flere!
Her får du den til lavest pris

Dette må du huske på når du kjøper vinterdekk på nett

Det er viktig å huske på at når du skal bestille og kjøpe vinterdekkene på nett må de også både skiftes, legges om og balanseres, så dette må også beregnes inn i prisen. Kjøper du dekkene på nett må du bestille time til dette eller eventuelt se om du finner en drop inn til dette selv.

Vi har tatt en titt på prisene på hos en tilfeldig utvalgt forhandler, som også har de populære pop up-bodene som tilbyr både dekkskift, omlegging og dekkbalansering. Valget falt på en av tilbyderne av pop up-dekkskifte fordi det er noe veldig mange benytter seg av og som gjerne er et litt rimeligere alternativ. Vi har tatt en prisjekk hos DekkProff (prissjekket 11.10.23).

Pris for total skifte til vinterdekk ekskludert prisen for dekkene hos DekkProff:

Hjulskift personbil: 350 kr

Balansering (billigste alternativ): 75 kr/stk

Omlegg (billigste alternativ): 105 kr/stk

Tar vi utgangspunkt i at du har en personbil og skal ha de to billigste variantene av omlegging og balansering vil altså prisen ende på 1070 kroner totalt utenom prisen for selve dekkene. Hos en forhandler vil du kunne få et pakketilbud på både dekk, skifte, balansering og omlegg.

Piggdekk eller piggfrie vinterdekk? Dette anbefaler Trygg Trafikk

Tar du denne prisen i betraktning og vet akkurat hvilke dekk og dimensjoner du skal ha vil vi anbefale at du tar en ringerunde og sjekker priser hos bilverksted før du bestemmer deg for om det er på nett eller fra forhandler du kjøper dekkene dine i år.