Shopping

Her har de fortsatt bjørkeved til salgs

Nærbilde av en haug med bjørkeved. Her får du fortsatt tak i bjørkeved.
Skal du fyre hele vinteren må du sikre deg noen sekker med ved. I disse butikkene og nettsidene får du fortsatt tak i bjørkeved. (Foto: Colourbox.com)

En kald vinter venter og mange er på jakt etter bjørkeved til oppvarming. Vi har samlet butikkene som fortsatt har bjørkeved til salgs.

Har du en vedovn er du sikret en av de mest strømsparende oppvarmingsmetodene til hjemmet ditt i vinterkulden, men da må du sikre deg bjørkeved før det blir utsolgt. Varmen fra en vedovn kommer godt med nå som strømprisene skyter i været. Blant annet viser en ny undersøkelse at rekordmange nordmenn satser på vedfyring.

Skal du fyre for å spare penger på strøm, vil en moderne vedovn være det mest energieffektive og kostnadsbesparende alternativet. Se hvilke vedovner som får best score for sin energieffektivitet her.

Vedmangel

Ifølge Naturvernforbundet finnes det over to millioner ildsteder i norske boliger. Trolig skal samtlige brukes til oppvarming gjennom vinteren og da blir det kamp om den beste veden. Flere spår at det blir vedmangel og prisen har mer enn doblet seg sammenlignet med fjoråret.

I høst kunne Nordlys melde at en 40-literssekk med bjørkeved på Coop Obs Bygg i Tromsø hadde hatt en prisstigning på 125 prosent, fra 52,80 kroner i fjor høst til 119 kroner denne høsten. Nå er prisen nede i 109 kroner.

Les også: Slik får du mer varme ut av vedovnen din

Her kan du fortsatt kjøpe ved:

Vi har samlet butikkene som fortsatt har bjørkeved til salgs. Klikk deg inn på de ulike produktene for å sjekke om din nærmeste butikk har flere vedsekker på lager.

Merk deg også at noen butikker har begrensninger på hvor mange sekker du kan kjøpe.

Ny prissjekk på bjørkeved gjort tirsdag 20. desember 2022.

Megaflis: Ferdig kløyvet bjørkeved, maks. 20% fukt

Byggmakker: Bjørkeved 15 kg

Klikk og hent

Baltic Trade Bjørkeved 40 l/15 kg

Tilgjengelig i nettbutikk og i butikk

Bauhaus: Bjørkeved i nettsekk 40 l.

Få flere gode tips til strømsparing her: