Julekalender

BliVakker julekalender 2023: Er den verdt pengene?

Vi har åpnet BliVakker julekalender for å sjekke om kalenderen er verdt pengene. Sikre deg BliVakker julekalender 2023 før den blir utsolgt!

Blivakker sin populære julekalender er endelig lansert. Vi har åpnet adventskalenderen for å sjekke om innholdet bak lukene er verdt pengene.

Vi har sjekket pris i forhold til innhold, julestemning, variasjon, produktkvalitet og om kalenderen holder det den lover.

I fjor ble denne kalenderen utsolgt på rekordtid, så her er det lurt å være rask!

Her har vi forresten samlet flere julekalendere 2023 til barn, dame og herre.

Populær
BliVakker Julekalender 2023

BliVakker Julekalender 2023

BliVakker sin julekalender er endelig her! Sikre deg Julekalenderen her
Sjekk prisen her

Her åpner vi hele julekalenderen!

Slik rangerer vi BliVakker Julekalender 2023:

Positivt

+ Variert innhold

+ God pris

+ Bra kvalitet

Negativt

– Gir oss lite julestemning

– Noen produkter i reisestørrelse

Holder den det de lover?

BliVakker julekalender inneholder 24 ulike produkter fra forskjellige merker BliVakker selger i sin nettbutikk. Sminkekalenderen holder det som blir lovet da du får en kalender fylt med sminke, hud- og hårprodukter, duft og tilbehør.

Gir kalenderen oss julestemning?

Kalenderen kommer i en stor eske i sort og rosa. Det merkes at Blivakker har valgt signaturfargen rosa, og droppet juletema i år. Her får vi lite til ingen julestemning.

Produktkvalitet

Når det kommer til produktkvalitet er vi svært tilfreds med årets adventskalender. Vi synes det trekker litt ned at kalenderen inneholder en del produkter i små størrelser, men de veier opp med at kalenderen også har gode produkter i full størrelse.

Variasjon

Det er god variasjon av produkter i julekalenderen. Her får vi alt fra populære merker til litt mindre kjente produkter. Vi får produkter i full størrelse, noen i mindre versjoner og reisestørrelser. Vi er imponert over variasjonen og synes BliVakker julekalender har et stort utvalg innen flere kategorier.

Er kalenderen verdt pengene?

Kalenderen koster i år 1599 og inneholder en rekke produkter fra kjente merker. Her vil vi si at du får mye for pengene og det er verdt å gå til innkjøp av kalenderen.

Grønn julebord med røde detaljer. Vi har samlet julekalendere 2023. Du kan velge mellom adventskalendere fra blant annet; Rituals, Essence, Kicks, Lego, Pokemon, Kinder, After Eight, Harry Potter, Whittard kakao-kalender, Pringles-julekalender, fiskekalender fra Abu Garcia og Berkley, Minecraft, Anton Berg, Wera verktøykalender 2023, Skipper's pipe julekalender, Blivakker julekalender

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame

Les også: Her er årets spiselige julekalendere