Mat og drikke

Blomkålpure

Det perfekte tilbehøret til både fisk, kjøtt og fugl! Blomkålpuré lager seg neste nelv og har masse god smak og en fløyelsmyk konsistens.

Blomkålpure

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
20 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Kutt blomkålen i buketter og kok i vann i ca. 15 minutter til den er mør.

2.

Sil av vannet og tilsett fløte og smør.

3.

Kjør sammen med en stavmikser og smak til med salt og pepper.

Les mer på våre temasider: