Shopping

Caia Cosmetics: Black Week-salget er i gang

Bilde av Bianca Ingrosso med sitt egne sminkemerke Caia Cosmetics. Bianca Ingrosso har på seg sminke fra merket og tar på seg caia maskara.
Caia Cosmetics sparker i gang Black Week og gir oss opptil 50% rabatt på en rekke bestselgere. Vi har plukket ut 10 av våre favoritter fra det populære merket med den svenske influenseren Bianca Ingrosso i spissen (Foto: Caia Cosmetics)

Caia Cosmetics har endelig startet Black Week-salget. Med Bianca Ingrosso i spissen kan du nå spare opptil 50% på utvalgte varer!

Caia Cosmetics har på kort tid blitt et kjent og kjært navn blant sminkeglade skandinavere. Her i Norge har det populære sminkemerket, med den svenske influenceren Bianca Ingrosso i spissen, fått et godt fotfeste. Tidligere i høst ble den populære julekalenderen fra Caia utsolgt på få dager.

Spar opptil 50%
Black week-salg hos CAIA

Black week-salg hos CAIA

Bruk koden VIP9HAK9 i kassen for å få 20-50% rabatt.

Black Week: Opptil 50% rabatt på Caia Cosmetics

Black Week er rett rundt hjørnet og Caia har endelig startet sitt store Black Week-salg. Her har du muligheten til å spare opptil 50% rabatt på utvalgte bestselgere og 20% på hele nettbutikken. Caia Cosmetics sender produktene kostnadsfritt om du kjøper varer for over 500 kroner. Og nei, det er ikke toll på produktene.

Bruk rabattkoden VIP9HAK9 i kassen for å få produktene til Black Week-pris.

Vi har plukket ut 10 ulike produkter vi hadde kjøpt på Caia’s store Black Week-salg. På den måte kan du bli inspirert til å kjøpe noen av Caia’s bestselgere og våre favoritter som blant annet har blitt plukket ut av skjønnhetsekspert Cecilie.

10 produkter vi ønsker oss fra Caia-salget

Bronzer
Havana flytende bronzer

Havana flytende bronzer

Bronzeren er kremaktig og lett, noe som gjør den enkel å påføre og gir en naturlig bronsefarget finish med en fin glans.
Conceler
IT'S ICONIC CONCELER

IT'S ICONIC CONCELER

IT’S ICONIC er en dekkende concealer med naturlig glød som gir en jevn og fin hud
CAIA Øyenskygge - Bibbz Signature

CAIA Øyenskygge – Bibbz Signature

En øyenskyggepalett med tolv fantastiske nyanser, perfekt til hverdagssminke og partylooks! 
Lipgloss
Lipgloss - Beige Gloss

Lipgloss – Beige Gloss

Lipgloss med en myk og kremet formel som gir en silkemyk finish.
Serum
SOS Rescue Serum

SOS Rescue Serum

En kremaktig emulsjon som beroliger huden og gir den fuktighet
Fuktighetskrem
Reset Weekend Face Mask

Reset Weekend Face Mask

En innovativ gel-creme som umiddelbart gir en frisk og fuktet hud. 
Øyenskygge børste
Blender Brush 09

Blender Brush 09

Stor og fluffy kost, perfekt når du ønsker lettere farge over hele øyelokket, eller vil viske ut skarpe linjer.
Singel øyenskygge
Cutie Pie

Cutie Pie

Øyenskygge med kremete og pigmentert formel som er enkel å legge og blande ut. Øyenskyggene kommer i både matt og skimrende.
Bronser
Bronzed Beach

Bronzed Beach

Få et magisk show med vår flytende highlighter. En vegansk highlighter med lett dekning, som reflekterer lyset og forsterker hudens naturlige glød.
øyenskyggepalett
Tschäry palette

Tschäry palette

Paletten inneholder to highlightere og fire øyenskygger.

Angrer på salg

Bianca Ingrosso er en av fire hjerner bak den store suksessen. Influenseren og TV-profilen har siden 2018 gjort stor suksess med skjønnhetsmerket, og det helt uten en eneste fysisk butikk. Bianca har nemlig markedsført Caia sminken for sine 1,3 millioner følgere på Instagram og Youtube. Med stort hell.

I 2020 ble Caia solgt til det private norske fondet Verdane for mange millioner kroner. Noe Bianca selv har sagt hun angrer bittert på.