Mat og drikke

Crispy kyllingburger med fritert løk

Skikkelig sprø kyllingburger med fritert løk og en søt dressing. Dette er kosemat på høyt nivå.

Crispy kyllingburger med fritert løk

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
30 min
Porsjoner
2

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • Fritert løk

  • info
  • info
  • Søt dressing

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Bank kyllingen litt flat. Krydre med salt og pepper. Dypp den i mel, så i sammenvispet egg, så tilbake i mel.

2.

Varm opp solsikkeolje i en kjele til ca. 180 grader. Friter kyllingen i ca. 5 minutter til den er gyllen.

3.

Kutt sjalottløk i tynne strimler, vend sammen med maisenna og friter til gyllen.

4.

Bland sammen majones, sriracha, soyasaus, dijonsennep og honning. Smak til med salt og pepper.

Les mer på våre temasider: