Mat og drikke

Crostini med trøffelkrem

Sprø crostini toppet med en smakfull trøffelkrem!

Crostini med trøffelkrem

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
20 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • Crostini

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Kutt baguetten i tynne skiver og fordel utover et bakebrett med bakepapir.

2.

Dryss over olivenolje og stek på 180 grader i 8-10 minutter til de er gylne.

3.

Kutt aromasopp i små biter og finhakk sjalottløk.

4.

Ha smør i en stekepanne og varm til middels varme. Surr løk og sopp i 5 minutter.

5.

Tilsett fløte, rømme og trøffelolje, rør godt sammen og la det småkoke i et par minutter. Kjøl ned.

6.

Anrett crostiniene med trøffelkremen.

Les mer på våre temasider: