Shopping

Prissjekk: DB-sekkene er nå på tilbud

Bilde av to DB 30L sekker som nå er på Black Week tilbud.
BD sekken på 30L er populær blant studenter og idrettsutøvere. (Foto: Anton Sport)

DB-sekkene har nærmest blitt en uniform for unge nordmenn. Nå er den populære sekken på Black Week-tilbud.

DB-sekker har blitt en populær ryggsekk mange nordmenn sverger til. Selve DB-merket er laget av den svenske alpinisten Jon Olssson og den norske sivilingeniøren Truls Brataas. Siden starten i 2012 har målet vært å lage en sekk i førsteklasses kvalitet for å transportere sportsutstyr.

Siden den gang har mye skjedd. Merket har fått internasjonal suksess og endret navn fra Douchebags til DB. Sekkene har blitt sykt populære og passer perfekt når du skal ha med deg mye. Sekkene er spesielt populære blant norske studenter og idrettsutøvere.

Nå under Black Week har prisene på DB-sekkene blitt justert ned. Vi har samlet sekkene med best pris og sjekket prishistorikk for å se at tilbudene er reelt.

OBS: Prisene til Anton Sport ligger ikke inne i Klarna sine systemer, men prisene på sekkene er så gode at vi har valgt å inkludere de i saken.

For å finne ut hvilke tilbud som er best, og ikke minst sjekke at tilbudene er reelle, har vi sett på hvert enkelt produkts prishistorikk i 2023. Vi legger derfor ikke inn produkter som per nå ikke er et godt tilbud. Har produktet vært priset til samme nivå tidligere, vil vi opplyse om dette.

Sjekk alle Black Friday-guidene våre her

DB-sekk 20L

20L
DB Hugger Backpack 20L

DB Hugger Backpack 20L

Spar 11% rabatt i dag! Sekken er også på tilbud hos Anton Sport.
Pris nå: kroner hos
Sjekk prisen hos Anton Sport

For å være sikker på at du gjør et godt kjøp har vi hentet inn prishistorikk på de ulike størrelsene på DB-sekkene. På DB-sekken på 20L ser vi en normal prisutvikling. Her har prisen vært stabil og satt ned i pris under Black Week. Her kan du spare penger på å sikre deg modellen.

Prishistorikk på DB sekk 20L
Prisutviklingen til DB sekken på 20L (Foto: Klarna)

DB Hugger 25L

25L
Hugger Backpack 25L

Hugger Backpack 25L

Obs! Høyere pris hos Klarna enn Anton Sport
Pris nå: kroner hos
Sjekk prisen hos Anton Sport

Når vi sjekker prisen og prishistorikken, ser vi at prisen har vært jevn hele måneden, men et lite dropp i pris 27. oktober og 18 november. Men prishistorikken er ikke helt riktig. Hos Anton Sport kan du nå kjøpe 25L til 1719 kroner. Her ser vi at prisen ikke er inne hos Klarna.

DB sekk 25L prisutvikling
Prishistorikk på DB sekken på 25L (Foto: Klarna)

DB-sekk 30 L på tilbud

30L
DB Hugger Backpack 30L

DB Hugger Backpack 30L

Obs! Sekken hos Skistar er i blå, mens sekken hos Anton Sport er i sort. Begge har samme pris
Pris nå: kroner hos
Sjekk prisen hos Anton Sport

Prishistorikken på 30L-sekken er litt rar. Men det ligger en god forklaring bak den. Skistar satt ned prisen 20. november og ble raskt utsolgt. Da tok nest beste pris over og priskurven gikk opp. Nå er Skistar igjen billigst, men konkurrerer med samme pris som Anton Sport som ikke er synlig hos prissammenligningstjenesten Klarna.

Prisutvilking DB sekk 30L
Prishitorikk på DB sekken på 30L (Foto: Klarna)