Shopping

Dette synes vi om Lego Star Wars og Lego Friends julekalenderne

Hånd som holder en LEGO Star Wars julekalender. I bakgrunnen ligger en julekalender med LEGO Friends samt flere LEGO-deler ved siden av. Vi har åpnet julekalendere fra LEGO for å finne ut om de er verdt pengene og holder det som blir lovet. Vi ville finne ut om barna blir glad for de populære kalenderne!
Vi har åpnet julekalenderne LEGO Star Wars og LEGO Friends for å hjelpe deg med å finne ut om LEGO-kalenderne til barn er verdt pengene. Vi ble overrasket av innholdet i forhold til prisen! (Foto: Marie Henriksen)

Har du en LEGO-fan i huset? Da kan vi anbefale en av disse julekalenderne. Vi har åpnet LEGO Star Wars og LEGO Friends, og vi ble imponerte!

Det finnes få barn som ikke liker LEGO, og da vil du neppe slå feil med en av disse julekalenderne fra det populære merket.

Vi har åpnet julekalenderne fra LEGO Friends og LEGO Star Wars for å sjekke pris i forhold til innhold, julestemning, variasjon, produktkvalitet og om kalenderen holder det den lover.

Her har vi samlet flere julekalendere 2023 til barn, dame og herre.

Slik rangerer vi julekalenderne fra LEGO:

Positivt

+ Innhold

+ Pris

Negativt

– Ingenting

LEGO har flere spennende julekalendere, og her har vi samlet alle LEGO-julekalendere på ett sted slik at du enkelt kan finne den som passer best til deg.

Holder den det den lover?

Man får akkurat det kalenderen lover. De forskjellige temaene har naturligvis forskjellige lovnader om hvilke figurer man får, men fellesnevneren for alle kalenderne er at man får 24 luker med LEGO.

Gir kalenderen oss julestemning?

Julekalenderne gir oss så mye julestemning man kan fra en kalender med LEGO, så her har vi ikke så mye mer å si på det.

Produktkvalitet

LEGO er kjent for kvaliteten sin, og det er ikke mindre kvalitet på innholdet her. Du får de populære byggeklossene med samme kvalitet som de andre produktene fra merket.

Variasjon

Variasjonen er veldig god, og man får noe nytt å bygge hver dag. Julekalenderen med LEGO Friends hadde vel og merke litt mindre variasjon da man får en del dyr, men til prisen på kalenderen er ikke dette noe vi reagerer mye på. Innholdet vil helt klart være midt i blinken for en LEGO fan!

Er kalenderen verdt pengene?

Prisene på kalenderne varier noe, men alle koster under 400 kroner. Vi synes dette er en veldig god pris på denne disse kalenderne, og vil så absolutt si at de er verdt pengene. Her får du mye glede til en rimelig pris.

Grønn julebord med røde detaljer. Vi har samlet julekalendere 2023. Du kan velge mellom adventskalendere fra blant annet; Rituals, Essence, Kicks, Lego, Pokemon, Kinder, After Eight, Harry Potter, Whittard kakao-kalender, Pringles-julekalender, fiskekalender fra Abu Garcia og Berkley, Minecraft, Anton Berg, Wera verktøykalender 2023, Skipper's pipe julekalender, Blivakker julekalender, Lindt sjokolade, Lakrids by Bulow lakriskalender, English Tea Shop te-kalender

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame