Shopping

Disney julekalender: Her er årets Disney-adventskalendere

Collage med en samling Disney-julekalender som Frost, prinsesse, funko pop, bøker, ooshies!
Her er julekalenderne som passer perfekt til deg som elsker Disney! Vi har samlet alle julekalenderne fra Disney slik at du enkelt kan finne din favoritt. Velg mellom Frost, Funko Pop!, Ooshies og flere. (Foto: ABC Guider)

Har du en Disney-fan i huset? Da er nok en julekalender fra Disney mitt i blinken. Velg mellom Frost, Funko Pop!, Ooshies og flere.

Hvis du har en Disney-fan i huset er kanskje en av disse kalenderne det perfekte valg i nedtellingen fram mot julaften. For å gjøre det enklere for deg har vi samlet alle Disney- julekalendere for 2023 på ett sted.

Vil du være sikker på at du finner riktig julekalender? Her har vi samlet flere populære julekalendere i 2023 til både barn, dame og herre.

Disney Frost julekalender 2023

Dette er en herlig adventskalender, fylt med spennende sminkeoverraskelser fra Frost! Bak de 24 lukene befinner det seg alt fra neglelakk og leppestift til hårbånd og en palett med åtte glitrende kremfarger.

Frost julekalender

Frost julekalender

Sjekk prisen her

Disney adventskalender – 100 years of wonder

Adventskalenderen fra Disney har nøkkelringer og både skrive- og håndverkstilbehør. Hver gjenstand er designet med med populære karakterer fra Disney som Mikke Mus og andre Disney-favoritter.

100 years of wonder

100 years of wonder

Sjekk prisen her

Disney julekalender 2023 – 24 magiske bøker

I denne julekalenderen får du hver dag fram mot jul en ny magisk Disney-fortelling med kjente og kjære karakterer. Gled deg til jul sammen med barna med denne koselige adventskalenderen.

24 magiske bøker fra Disney

24 magiske bøker fra Disney

Sjekk prisen her

Disney Princess-julekalender 2023

Dette er den perfekte adventskalender for de som elsker Disney-prinsessene. Bak de 24 lukene befinner det seg alt fra neglelakk og leppestift til hårbånd og en palett med åtte glitrende kremfarger.

Disney Princess-julekalender

Disney Princess-julekalender

Sjekk prisen her

Funko pop!-julekalender 2023

Hver dag i desember kan du åpne enda en luke og bli overrasket av en splitter ny velkjent figur i Funko Pop!-stil. Både Mikke Mus og Ole Brumm har tatt på seg nisselue. Minni Mus står klar med sangboken, og Donald Duck har juletrebelysningen i høy beredskap.

Funko pop!-julekalender

Funko pop!-julekalender

Sjekk prisen her

Disney Ooshies-julekalender 2023

Disney Ooshies-julekalender har 24 luker som skjuler alle favorittfigurene dine fra både nye og gamle Disney-filmer. Kalenderen inneholder 24 Ooshies hvor enkelte av dem er tradisjonelle, fargerike figurer. Det skjuler seg også spesialutgaver i gjennomsiktig design.

Disney Ooshies-julekalender

Disney Ooshies-julekalender

Sjekk prisen her
Grønn julebord med røde detaljer. Vi har samlet julekalendere 2023. Du kan velge mellom adventskalendere fra blant annet; Rituals, Essence, Kicks, Lego, Pokemon, Kinder, After Eight, Harry Potter, Whittard kakao-kalender, Pringles-julekalender, fiskekalender fra Abu Garcia og Berkley, Minecraft, Anton Berg, Wera verktøykalender 2023, Skipper's pipe julekalender, Blivakker julekalender, Lindt sjokolade, Lakrids by Bulow lakriskalender, English Tea Shop te-kalender

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame

Les også: Her er årets spiselige julekalendere