Shopping

Dunjakke til dame: Årets 9 fineste vinterjakker til henne

Her er vinterens fineste dunjakker til dame. Her vil du finne din nye favoritt
Stor oversikt over vinterens fineste dunjakker til dame. Her vil du sannsynligvis finne din nye favoritt! (Foto: Høyer / Villoid)

Den kalde norske vinteren er på vei og vi er igjen på utkikk etter en ny dunjakke. Vi har gjort jobben enklere og samlet 9 populære dunjakker til dame slik at du kan bli klar til årets vinter.

Vinteren har meldt sin ankomst og tiden for å pakke seg inn i en varm og myk dunjakke er her. Da er bare spørsmålet hvilken dunjakke man skal velge? 

Årets utvalg av dunjakker er stort, og vi ønsker oss flere. Derfor har vi laget en stor oversikt over årets mest trendy dunjakker slik at du kan finne din nye dunjakke som ikke bare er trendy i år, men også i mange år fremover. 

Hvorfor skal jeg velge en dunjakke?

En dunjakke er en varm og isolerende jakke skapt for kjølige og kalde dager. Som vi alle vet kan vintrene i Norge by på minusgrader ned til langt under frysepunktet. For ikke å snakke om skiftende værforhold og flere sesonger i en. Derfor er en god og varm dunjakke nesten et must her i Norge. 

Jakkene vi har funnet frem er av høy kvalitet og fylt med god og myk dun som bidrar til å holde deg varm selv på de kaldeste dagene. Her har du muligheten til å finne en favoritt enten du er på utkikk etter en sportslig skijakke, en lang eller tynn dunjakke, eller en moderne vinterjakke.

Er du på utkikk etter flere tips til klær, sko og tilbehør til dame? Les flere inspirerende saker om mote og klær her.

Dunjakke fra The North Face 

brun dunjakke fra the North Face til dame
Klassiske og trendy dunjakker fra populære The North Face. (Foto: Høyer)

The North Face har vært et populært jakkemerke i flere år, og denne vintersesongen er intet unntak. Dunjakken fra det amerikanske sportsmerket ble for alvor kjent i 2019 og har igjen fått et nytt friskt pust. 

Jakken som går under navnet Diablo Down er proppfullt med smarte egenskaper som holder deg både varm og tørr. Diablo er nemlig laget i vannavvisende materialer og er fôret med deilig myk gåsedun. Dette bidrar til å holde deg varm samtidig som jakken har en lett vekt. 

The North Face 1996 Retro Nuptse dunjakke

Brun dunjakke fra The North Face med en standard passform og fyll av gåsedun.
Kjøp jakken her

Himalaya Parkas fra The North Face

Myk og behagelig dunjakke fra The North Face med en behagelig og avslappet passform.
Kjøp jakken her

The North Face Parka dunjakke

Lekker og moderne jakke fra The North Face. Jakken har en avtagbar hette og er fylt med myk og varm gåsedun.
Kjøp dunjakken med hette her

Cedrico dunjakke – En klassisk og varm vinterjakke

cedrico dunjakke i forskjellige farger
Dunjakken fra Cedrico kommer i flere forskjellige farger og med ulike lengder. (Foto: Høyer)

Dunjakken fra Cedrico er en av jakkene vi ønsker oss mest denne vinteren. Med sitt klassiske design, sin tidløse eleganse og flotte passform sitter jakken lekkert på samtidig som den holder deg god og varm. Helt siden 2011 har det norske motemerket gitt oss jakker av høy kvalitet med stil, komfort og funksjonalitet i tankene. 

Årets jakker er laget for å dekke alle vinterens behov. Her får du med andre ord en jakke som passer like godt til bruk i byen som til skiturer på fjellet. Jakkene er fôret med 90% gåsedun og 10% fjær, noe som til sammen utgjør en uslåelig og varm kombinasjon av dun. 

rød cedrico jakke

Rød Cedrico jakke

Sporty og rød jakke fra Cedrico med avtagbar hette og snøring.
Kjøp jakken her
sort cedrico dunjakke

Sort dunjakke fra Cedrico – Lang versjon

Lang og varm dunjakke fra Cedrico. Jakken er laget med 90% dun og 10%fjær som gjør den til en varm og myk dunjakke til vinteren.
Kjøp jakken her

Stella lyseblå dunjakke

Lyseblå dunjakke i kort versjon fra Cedrico.
Kjøp jakken her

Holzweiler dunjakke – Norsk mote på sitt beste 

holzweiler dunjakke i ulike farger og lengder.
Dunjakken fra Holzweiler kommer i en rekke ulike farger og størrelser. Her ser du noen av de mest populære. (Foto: Høyer)

Holzweiler sin dunjakke er på toppen av ønskelisten til mange nordmenn denne sesongen. Det norske motemerket ble etablert i 2007 av søskenparet Susanne og Andreas Holzweiler. De startet med å lage skjerf, luer og votte og merket ble raskt en stor suksess. Holzweiler har etterhvert utviklet seg til å bli et av Skandinavias ledende og største motemerker. 

Alle dunjakkene fra Holzweiler har et stilrent uttrykk og en flott matt finish. Jakkene er lette og all dun som er brukt i jakken er dunrester og svinn fra dyr brukt til matproduksjon. Jakken er altså laget med hensyn til miljøet. Dunjakkene finnes i flere ulike farger og lengder, så her kan alle finne en modell de liker.

Lang dunjakke fra Holzweiler

Lang dunjakke fra Holzweiler i farm og myk andedun. Jakken er litt oversized så om du står mellom to ulike størrelser gå ned en.
Kjøp jakken her

Bessegen Down dunjakke fra Holzweiler

Varm og moderne dunjakke fra det Norske motemerke Holzweiler.
Kjøp jakken her

Vinterjakke til dame fra Rab 

rød og blå dunjakke fra Rab
Dunjakken fra Rab er perfekt til alle vinterens uteaktiviteter. (Foto: Fjellsport)

Dunjakken fra Rab er kanskje årets mest populære dunjakke. De flotte jakkene er designet med tanke på at de skal kunne brukes til sportslige aktiviteter. Jakkene har et lett og sporty design der ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Dunjakkene passer perfekt til deg som er på utkikk etter en sporty og allsidig jakke som lett kan pakkes med på tur, som har en lav vekt og som holder godt på varmen.

Dunjakken fra RAB er fylt med gåsedun noe som gjør den både varm og god selv på de kaldeste dagene. Her kan jakken brukes som ytterjakke, mellomlag under en skalljakke eller til og med under en vinterkåpe.

Sporty dunjakke fra Rab

Dunjakken fra Rab er laget for den aktive vinterglade damen. Jakken er perfekt i slalombakken og til og fra jobb.

Pulsar dunjakke

Passer perfekt der vekt, varme og aktivitet står i fokus.
Kjøp dunjakken her

Moncler dunjakke – Årets trendjakke

Moncler dunjakke er årets trendjakke. jakken finnes i en rekke ulike farger og fasonger.
Moncler sin dunjakke er årets trendjakke. Jakken finnes i en rekke ulike farger og fasonger. (Foto: Ferner Jacobsen)

Moncler er tilbake i vinden etter flere år ute av trendbildet. Det italienske luksusmerket har lange tradisjoner med å gi oss klær og sko med lekre design. Merket er mest kjent for dunjakkene som ble lansert vinteren 1954. 

I år kommer jakkene fra Moncler i en kort variant. Dunjakkene er fylt med myk gåsedun og har et skinnende og trendy stoff i ulike farger. Jakken har en feminin passform, avtagbar hette og den klassiske Moncler logoen på armen. 

Rosa dunjakke fra Moncler

En varm og stilig jakke i en deilig babyrosa farge. Perfekt til deg som vil skille deg litt ut i vinter.
Kjøp jakken her

Bergans dunjakke – Holder deg varm i vinter

Dunjakkene fra bergans holder deg god og varm gjennom alle vinterens aktiviteter.
Dunjakkene fra Bergans holder deg god og varm gjennom alle vinterens aktiviteter. (Foto: Get Inspired)

Med kvalitet og friluft i tankene og en historie på over 100 år, kan Bergans smykke seg med tittelen en av Norges ledende aktører innen funksjonelt turutstyr og teknisk bekledning. 

Her har Bergans skapt en jakke som kan brukes både i byen og på fjellet, og den vil holder deg varm og tøff på en og samme tid. Jakkene fra Bergans er kjent for å være av høy kvalitet, ha et lekkert design og smarte funksjoner. Samtidig tenker Bergans alltid på hva vi har behov for av funksjonaliteter. Dunjakkene er laget i 100% resirkulert dun. 

Merket har et stort utvalg av både tynne og tykke dunjakker, alt etter hva du trenger og dine behov. 

Bergans magma light dunjakke

Jakken har et vindtett ytterlag og fyll av 100% resirkulert dun, perfekt til utendørsaktiviteter.
Kjøp jakken her

Senja Down dunjakke fra Bergans

Senja Down Jacket er en lett og varm dunjakke, perfekt å pakke med seg i sekken på topptur og tur.
Kjøp jakken her

Røros Trekking-jakke fra Bergans

Med en deilig passform og varme materialer holder du stilen og varmen i behold gjennom hele vinteren.
Kjøp jakken her

Senja Down jakke fra Bergans – Lett versjon

Senja Down Light Jacket er en lett og varm dunjakke, perfekt å pakke med seg i sekken på topptur.
Kjøp jakken her

Norrøna dunjakke til dame – Trollvegg doen 

Norrøna dunjakke er like fin til de kalde dagene i byen som i skiløypa på fjellet.
Norrøna sin dunjakke er like fin til de kalde dagene i byen som til skiløypa på fjellet. (Foto: Fjellsport.no)

Norrøna har lange tradisjoner med å gi oss nordmenn friluftsklær av høy kvalitet. Helt siden 1929 har Norrøna gitt oss sport- og friluftsklær til en hver sesong, tilpasset de nordiske forhold. Dette har gitt oss varme og tekniske plagg vi alle elsker. Kanskje mest kjent er de for dunjakkene sine, som alle er av høy kvalitet og som holder en hver eier god og varm. 

Merket har i år designet en ny og lettere versjon av sin varmeste og mest solgte dunjakke til dame. Jakken er laget for den eventyrlystne friluftsjenta som har høye krav til varme og slitestyrke. Samtidig som jakken er proppfullt av gode kvaliteter ser jakken i tillegg både sporty og lekker ut. Selv Om jakken er laget for fjellet er det også mange som bruker jakken i byen. Med denne holder du deg garantert varm i vinter. 

Norrøna Falketind

Falketind down750 Hood Jacket er Norrønas mest allsidige dunjakke med hette, og er laget for alle aktiviteter året rundt. Lett, enkel å pakke sammen og fylt med sertifisert dun.

Norrøna Tamok

Tamok down750 Jacket blir sannsynligvis din beste venn når puddersnøsesongen står for døren. Denne varme og robuste dunjakken fra Norrøna er laget for å tåle løssnøkjøring gjennom tett skog. Den er dessuten så lett at du kan ha et ytterlag over.

Stormberg dunjakke – Vinterjakke perfekt for sport og friluft

Hold varmen med en varm dunjakke fra Stormberg i vinter.
Hold varmen med en varm dunjakke fra Stormberg i vinter. (Foto: Stomberg)

En av Norges største leverandører av turutstyr, med alt av turtøy, jakker og fjell- og fritidssko, må selvfølgelig også være med i vår store oversikt over dunjakker. Merket har i en årrekke gitt oss klær og utstyr med friluftsmennesker i tankene – alle av høy kvalitet og med et sporty design. 

Samlingen dunjakker fra Stormberg består av et omfattende utvalg med stort spenn i forskjellige modeller. Her kan du få alt fra korte og tynne dunjakker til tykke og lange dunjakker, og i tillegg noe i alle prisklasser. Felles for de alle er at de holder deg varm og tørr gjennom hele vinteren. 

Nordkapp dunparkas fra Stormberg

En lett og isolerende dunparkas til kjølige dager.
Kjøp jakken her

Nissedal dunjakke

Nissedal jakke er en godt isolerende jakke med dun og fjær.
Kjøp jakken her

Nordkapp dunjakke

Nordkapp dunjakke til dame er en lett og godt isolerende dunjakke med god bevegelsesfrihet. Perfekt til deg som ønsker en jakke du kan bruke i byen og på fjellet.
Kjøp jakken her

Indie Down dunjakke fra Ella & Il er vinterens vinner

Ella & Il dunjakker er en kortere dunjakke. Men den holder deg like varm gjennom vinteren.
Ella & Il sin dunjakke er en kortere dunjakke, men den holder deg like varm, gjennom vinteren. (Foto: Villoid)

Ella & Il er et norsk motemerke som her gir oss en fantastisk dunjakke i et tidløst og moderne design. Siden 2014 har de to partnerne jobbet for å gi det norske motemerket en solid posisjon i den norske moteverdenen. Damene er lidenskapelig opptatt av stil og har her laget en dunjakke som er like trendy i bygatene som på fjellet. 

Indie Down er en deilig og varm dunjakke med puff på skuldrene, høy hals og med et avtagbart belte i livet. Kjolen har en feminin og flott passform og er like fin i skibakken som i hverdagen.

Indie Down dunjakke fra Ella & Il

Indie Down Jacket fra Ella&il er en kort pufferjakke med høy krage, trykknapper og glidelåslukking.
Kjøp jakken her

Indi Down Dunjakke i vinrød

Dunjakken er luftig og myk med sidelommer
Kjøp jakken her

Indie Down Dunjakke i grønn

Denne nydelige jakken vil definitivt bli din favoritt å bruke i de kaldere månedene.
Kjøp jakken her

Les mer på våre temasider: