Shopping

Dyson Airwrap: Julegaven «alle» damer ønsker seg

Dyson Airwrap: Bilde av Airwrap i bruk.
Dyson Airwrap: Årets mest populære julegave? (Foto: Dyson)

På jakt etter den perfekte julegaven til kjæresten, samboeren eller kona? Vi har funnet den for deg!

Julen nærmer seg, og rundt om i det ganske land er det garantert en del menn som ikke ennå vet hva de skal gi i gave til sin bedre halvdel. Om du er én av dem som går rundt og grubler, har vi et «stalltips» til deg.

Her i Startsiden guider bruker vi mye tid på å overvåke kjøpetrender i alle type produktsegmenter, og om det er ett produkt som vi ser få mye oppmerksomhet for tiden, er det Dyson Airwrap. Produktet har i likhet med i fjor fått en skarp oppsving i antall søk den siste tiden, og er utvilsomt en julegave mange sikler på i år også.

Ikke julegaven du lette etter? Sjekk ut vår samleside for julegavetips!

På tilbud til 3. desember!
Dyson Airwrap

Dyson Airwrap

Tørker og styler samtidig – uten ekstrem varme.
Sjekk prisen her

Dyson Airwrap fikk 9 av 10 mulige og «anbefalt»-stempelet i Tek.no sin test, og terningkast 5 da Dagbladet Dinside testet den. IT-avisen ga den 8.7 av 10 mulige. En nokså solid julegave, med andre ord.

Hva er Dyson Airwrap?

Dyson Airwrap er en hårstyling-dings som bruker luftstrømsteknologi for å style hår. Dette betyr at i stedet for ekstrem varme, som kan skade håret, bruker den en kraftig, kontrollert luftstrøm.

Airwrap er en svært allsidig sak, og kommer med diverse tilbehør som gjør det mulig å krølle, rette ut, og voluminere hår. Den fungerer på alle hårtyper, fra rett til krøllete, fint til tykt, noe som gjør den til en flott gave til alle som liker å style håret.