Shopping

Cyber Monday: Nå er denne Dyson-støvsugeren rekordbillig

Dyson Omni-glide: Bilde av den trådløse støvsugeren i bruk.
Dyson Omni-glide er nå billigere enn noensinne. (Foto: Dyson)

Om du vil gjøre et støvsuger-kupp, bør du lese dette. Denne Dyson-modellen er nemlig kjempebillig nå!

Dyson har i senere tid blitt markedsledende på trådløse støvsugere, og er godt kjent for sine kraftige poseløse støvsugere med funksjonelle utskiftbare munnstykker som spesialiserer seg på en lang rekke ulike støvsugings-jobber.

Derfor holder vi et ekstra øye på tilbud på Dyson-støvsugere, og akkurat nå er en veldig god trådløs støvsuger-modell kraftig nedsatt i pris. Modellen det er snakk om er Dyson Omni-glide, en støvsuger som har høstet mye skryt fra diverse anmeldere.

Ute etter tips og triks, eller gode Black Week-tilbud? Da anbefaler vi å sjekke ut samlesiden hvor du finner alt vi skriver om Black Week.

Dyson Omni-glide

For å finne ut hvilke tilbud som er best, og ikke minst sjekke at tilbudene er reelle, har vi sett på hvert enkelt produkts prishistorikk i 2023. Vi legger derfor ikke inn produkter som per nå ikke er et godt tilbud. Har produktet vært priset til samme nivå tidligere, vil vi opplyse om dette.

kun 2890 kr
Dyson Omni-glide

Dyson Omni-glide

Kraftig og manøvrerbar støvsuger fra Dyson.
Sjekk prisen her

Anerkjente Techradar er en av mange utgivelser som har testet den, og ga den solide 4 av 5 stjerner. Blant annet skryter de av hvor god sugeevne den har, og hvor kompakt og lett den er. De gir den også litt trekk for høy pris, men når den nå koster under tre tusenlapper kan nok det sies å ikke være like gjeldende lenger.

Techadvisor påpeker også noen av de samme tingene, og skriver i tillegg:

-Den mest manøvrerbare støvsugeren vi har brukt. Den tar mye av arbeidet ut av støvsugingen.

Denne modellen fra Dyson er allsidig trådløs støvsuger, som i tillegg nå er billigere enn den noensinne har vært her til lands. Av en eller annen grunn har ikke Klarna plukket opp at den er kraftig redusert i pris, så prisen oppgitt i prishistorikken er fullpris før støvsugeren ble rabattert.

Prissammenligningen hos Klarna ikke klart å få med seg tilbudet på 2 890 kroner nå.