Smarte tips

Egg: Hvordan sjekke om egget er dårlig

Dårlige egg er ikke en god opplevelse, men med dette enkle tipset kan du enkelt sjekke om eggene dine er dårlige.

Kokt egg er en favoritt hos mange. Med dette super enkle trikset sjekker du fort om egget er dårlig, før det er ferdig kokt.

Nordmenn er EGGstremt glad i egg, men når datoen på eggekartongen viser over “best før-datoen” kaster mange egget i rett søpla. Det er også eggstremt kjedelig å knekke et gammelt egg i bakebollen halvveis inn i kakeoppskriften. Med dette smarte trikset kan du enkelt sjekke om egget er gått ut på dato, uten å måtte åpne det. På den måten kan du både kutte matsvinn, spare miljøet og nyte et deilig måltid.

Alt du trenger er et glass med vann og egget du skal bruke i matlagingen. Se det smarte trikset og fremgangsmåten i videoen under:

Helt genialt

Musikalsk eggtimer

Smart og kul eggtimer som gir perfekte egg hver gang. Timeren har ulik melodi for bløtkokte, medium og hardkokte egg. Legg timeren i kasserollen med eggene som skal kokes, og vent på at rett melodi spilles når eggene er ferdigkokt.
Kjøp her

Cloer eggekoker til tre egg

Å koke egg har aldri vært enklere. Denne eggkokeren fra tyske Cloer rommer 3 egg. Kokingen gjøres enkelt ved at du fyller på vann, plasserer eggene i eggekokeren og slår den på. Effekten på 300 watt sikrer at eggene dine blir perfekt kokt.
Sjekk prisen her
Alt du trenger til å koke et perfekt egg

Eggstra gode produkter

Annonselenke

Les mer på våre temasider: