Shopping

Elektrisk grill: Disse gjør de best i test

Elektrisk grill: Illustrasjonsfoto av en elektrisk grill med kjøtt og grønnsaker.
En elektrisk grill kan være en enkel og praktisk måte å få grillopplevelsen om du ikke har anledning til å ha en stor kull- eller gassgrill der du bor. (Foto: Colourbox)

En elektrisk grill kan gi deg mye fleksibel grillglede for lite penger. Vi har funnet de aller beste!

Elektrisk grill er et praktisk alternativ til griller drevet av kull eller gass, og for mange også det eneste alternativet for å grille om man bor i blokk eller borettslag med regler som forbyr kull- og gassgrill.

Vi har funnet frem til et knippe elektriske griller som alle har til felles at de har fått gode skussmål i diverse tester!

Vi har masse nyttig innhold om griller: Sjekk ut vår samleside for grill her!

Hva er en elektrisk grill?

En elektrisk grill er en type grill som bruker elektrisitet som sin primære varmekilde for å grille mat. Den består av en varmeelement, vanligvis laget av metall, som genererer varme når strøm går gjennom det. Varmeelementet kan være lokalisert i bunnen av grillen eller på siden, avhengig av modellen.

Elektriske griller kan være utformet for å brukes innendørs eller utendørs, og de kommer i mange forskjellige størrelser og stiler. Noen elektriske griller kan brukes på en bordplate, mens andre kan ha stativer eller hjul for enkel flytting.

Hvem passer en elektrisk grill for?

  1. Personer som bor i leiligheter eller byområder: Elektriske griller er et flott alternativ for personer som bor i leiligheter eller byområder der bruk av tradisjonelle griller kan være forbudt eller vanskelig på grunn av plassmangel eller brannsikkerhet. Elektriske griller produserer minimalt med røyk og lukter, noe som gjør dem tryggere og mer akseptable å bruke innendørs.
  2. Personer som ønsker en rask og enkel grillopplevelse: Elektriske griller er enkle å bruke og krever minimalt med tid og forberedelse. De er både enkle å sette opp og krever ikke mye tilsyn eller vedlikehold, noe som gjør dem til et flott alternativ for personer som ønsker en rask og enkel grillopplevelse.
  3. Personer som ønsker en mer miljøvennlig grillopplevelse: Elektriske griller bruker ikke fossilt brensel, noe som gjør dem til et mer miljøvennlig alternativ enn tradisjonelle griller.
  4. Personer som ønsker å redusere risikoen for brann eller eksponering for røyk: Elektriske griller produserer minimalt med røyk og har ikke en åpen flamme, noe som kan redusere risikoen for brann eller eksponering for farlige røykpartikler.
  5. Personer som ønsker å ha en portabel grill: Elektriske griller kommer i mange forskjellige størrelser og kan være bærbare, noe som gjør dem til et flott alternativ for personer som ønsker å ha en grill med seg på camping eller utflukter.

Usikker på hvilken type grill du skal gå for? Sjekk ut vår guide som gir deg svaret på hva du må vite om du skal kjøpe grill!

Disse elektriske grillene er best i test

Vi har funnet et utvalg av de elektriske grillene som får best skussmål i diverse tester, i ulike størrelser og prissjikter.

Weber elektrisk grill

Kvalitet i alle ledd

Weber Q 1400

Sjekk prisen!

Denne elektriske grillen fra velkjente Weber lever opp til det gode ryktet til Weber som en av de beste innen grill. Hos svenske testfakta.se fikk den 8.6 av 10 mulige, og fikk blant annet skryt for høy og jevn varme, og god byggekvalitet.

Hos thespruceeats.com får den 4.5 av 5 stjerner i det de trekker frem at den er solid bygget og bærbar, men gir litt trekk for lang oppvarmingstid.

Kongen av balkongen

Weber Pulse 2000

Sjekk prisen!

I tek.no sin test fikk denne grillen 8.5 av 10 mulige poeng, og ble trukket frem som spesielt godt egnet til grilling på balkongen. Den fikk også skryt for sin robuste konstruksjon og hvor enkel den er å rengjøre. Britiske T3.com ga den 5 av 5 mulige poeng, og trekker også frem grillens gode egenskaper som balkong-grill.

George Foreman elektrisk grill

Bordgrill på budsjett
George Foreman 25810

George Foreman 25810

Denne elektriske bordgrillen, fra tungvektsbokseren hvis navn ble synonymt med små elektriske bordgriller, får tittelen «beste budsjettgrill» hos goodhouskeeping.com, hvor den kompakte og lette konstruksjonen får gode skussmål. Til under en 500-lapp er dette en super liten sak for deg som ikke vil «grille» bort alle pengene dine.

Napoleon elektrisk grill

Bon apartetit!
Napoleon TravelQ PRO285-E

Napoleon TravelQ PRO285-E

Denne ble «best i test» hos svenske testfakta.se, som ga den 9 av 10 mulige poeng. Der får den skryt for at den er enkel i bruk og enkel å ta fra hverandre.