Hus, hjem og hage

Elektrisk snøskuffe: En imponerende, liten sak

Bile av mann i snødekket natur med fjell og trær som bruker en elektrisk snøskuff/ elektrisk snøfreser.
Med en elektrisk snøskuffe i boden eller garasjen blir ikke jobben med å fjerne snø fra oppkjørsel og uteområde lenger et kav.

Når det kommer til en elektrisk snøskuffe er det flere som har latt seg imponere av hva de smarte og kompakte snøskuffene får til. Vi har samlet et utvalg av gode modeller.

Om vinteren får de fleste kjenne på baksiden av snø-medaljen om de har vært så uheldige å mangle riktig utstyr og redskap til å takle årets snø, is og hålkeføre – det er her en hendig elektrisk snøskuffe kommer inn. De små maskinene er både billigere, mer plassbesparende, og derfor også mer overkommelige å kjøpe seg for de fleste, enn det en snøfreser er.

Her har vi samlet mange geniale tips og triks til både snøfjerning, issmelting og annet du ikke tidligere visste at du gjerne ville vite.

Elektrisk snøskuffe fra Jula med batteri

Julas variant av en elektrisk snøskuffe og på batteri. Med denne lette saken på bare 4 kilo får du hele 36 måneders garanti og en utkasterlengde på hele 5 meter.

Jula: Batteri
Batteridrevet snøfreser 18 V 280 mm

Batteridrevet snøfreser 18 V 280 mm

18 V 280 mm. Egenvekt på 4 kg. 36 måneder garanti, utkasterlengde maks 5 m.
Pris akkurat nå: 1 199 kroner
Gå til Jula her

Anbefalt i elektrisk snøskuffe-test: Stiga ST 300E

Denne elektriske snøskuffen fra Stiga er den kraftigste av de batteridrevne elektriske snøskuffene i denne artikkelen. Den koster også litt mer, men fortsatt ikke for mye til at det kan kalles en fin pris til en mini snøfreser å være. Denne fikk 8 av 10 mulige poeng og «anbefalt»-stempelet da den ble testet av Tek.no, og omtaler den som:

-En velbygd og solid snøfreser til lettere bruk.

Anbefalt av tek: Batteri
Stiga snøfreser ettrinns med batteridrift 48v arbeidsbredde 33cm

Stiga snøfreser ettrinns med batteridrift 48v arbeidsbredde 33cm

Batteridrevet 48V batteri. Justerbart utkast og teleskopskaft. Kastelengde på 5 meter.
Pris akkurat nå: 3 190 kroner
Gå til Jernia her

Elektrisk snøskuffe SMART 365

Med denne elektriske snøskuffen kan du ved hjelp av et justerbart håndtak og justerbart utkast enkelt manøvrere deg selv og snøskuffen gjennom både snø og oppkjørsel. Den har i tillegg en kastelengde på hele 6 meter. Snøskuffen finner du under og på Obs Bygg.

Med kabel
Smart 365 1300W Snøfreser

Smart 365 1300W Snøfreser

Elektrisk 1300W. Justerbart utkast og regulerbart håndtak. Kastelengde på 6 meter.
Pris akkurat nå: 1 099 kroner
Gå til Obs her

Billig og batteridrevet elektrisk snøskuffe

Er du ute etter å spare penger på snømåkingen er denne billige elekriske snøskuffen noe for deg! Den er nå på tilbud og koster bare 799,-. Til tross for den nette summen får du her et kraftig litiumbatteri på 18 V 4 Ah og på én lading kan du kjøre snøfreseren i ca 40 minutter. Snøen, som kan være hele 15 cm, kastes effektivt hele 6 meter bort.

Billigst
Batteridrevet snøfreser | 4Ah litiumbatteri (inkludert)

Batteridrevet snøfreser | 4Ah litiumbatteri (inkludert)

(Utsolgt, men du kan overvåke produktet). Batteridrevet snøfreser inkludert sterkt 18V 4Ah litiumbatteri. Kaster snøen fremover: Opptil 6 meter. Stillegående elektrisk motor. Arbeidsbredde: 25 cm
Sjekk prisen her

Les mer på våre temasider: