Shopping

Eliteserien 2023: Få spandert de 2 første månedene

Eliteserien 2023: Illustrasjonsbilde
Eliteserien 2023: Nå braker det løs!

Eliteserien i fotball er tilbake, og for en sesong det kommer til å bli!

10. April braker endelig årets sesong av Eliteserien i fotball løs, og om de siste års sesonger av norsk fotballs øverste nivå skal være en pekepinn, har vi mye moro og spenning i vente. Visste du at Eliteserien blant er annet den toppdivisjonen i Europa med tredje høyest scoringssnitt per kamp? Her får du altså mye mål for penga. 

Og apropos penger: Strim spanderer Eliteserien i 2 måneder når du kjøper abonnementet Strim Mye + Sport Basis. Nytt for i år er også at rettighetene til norsk toppfotball har byttet hender fra Discovery til TV2. 

Strim Mye + Sport Basis

Strim Mye + Sport Basis til 399 kr/mnd. i 2 mnd. Ordinærpris 699 kr/mnd. Helt uten bindingstid.
Sjekk ut tilbudet her

Dette kan du glede deg til i Eliteserien 2023

Norsk fotball er virkelig på vei oppover, med lag som presterer godt både Conference League og Europa League. En tilsynelatende ustoppelig strøm av spennende talenter popper opp i små og store klubber over hele landet, som selges til større ligaer for stadig større summer. Så er det jo lov å håpe at flere av dem holder seg her i hjemlig liga litt lenger før de drar på proffeventyr i utlandet. 

Engasjementet fra de ulike klubbenes supportere er virkelig blomstrende, og med gode rammer rundt kampen fra tribunen ligger alt til rette for noen skikkelige bruduljer av noen oppgjør i sesongen som venter oss. 

Dette er lagene som spiller i Eliteserien 2023

Etter fjorårets sesong var det Jerv og Kristiansund som måtte bite i det sure nedrykks-eplet, mens Brann og Stabæk kunne krone sesongen med opprykk tilbake til det øverste nivået. Dette er altså lagene du kan se i Eliteserien 2023, i kronologisk rekkefølge:

 1. Aalesund
 2. Bodø/Glimt 
 3. Brann
 4. HamKam
 5. Haugesund
 6. Lillestrøm
 7. Molde 
 8. Odd
 9. Rosenborg
 10. Sandefjord
 11. Sarpsborg
 12. Stabæk
 13. Strømsgodset
 14. Tromsø
 15. Vålerenga
 16. Viking

Hvor kan man se Eliteserien 2023?

De siste årene er det Discovery som har hatt rettighetene, men fra og med 2023-sesongen er rettighetene tilbake hos TV2 igjen.

Med et Strim-abonnement kan du få tilgang til alt av sport fra TV2, i tillegg til en hel haug med andre kjente og innholdsrike strømmetjenester. Strim lar deg også se TV-kanaler uten egen TV-boks, og du kan spille rett fra en telefon eller PC til en Chromecast, Apple TV eller lignende.

Strim Mye + Sport Basis

Strim Mye + Sport Basis til 399 kr/mnd. i 2 mnd. Ordinærpris 699 kr/mnd. Helt uten bindingstid.
Sjekk ut tilbudet her

Dette er kampene i første serierunde:

10. April er dagen det skjer, og det aller første oppgjøret i Eliteserien 2023 er mellom Rosenborg og Viking kl. 14:30 på Lerkendal.

Kl. 17 spilles følgende kamper:

Tromsø – Molde

Stabæk – Odd

Aalesund – Vålerenga

HamKam – Sandefjord

Sarpsborg – Bodø/Glimt

Lillestrøm – Strømsgodset

Deretter er siste kamp i første serierunde et skikkelig vestlandsoppgjør, når Brann tar i mot Haugesund på «stadda’n» kl 19:15.